danny Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Macie jakieś patenty, akcesoria, produkty kosmetyczne na zwiększenie przyczepności dłoni? Ja jedynie znam chuchanie ciepłym powietrzem w zamknięte pięści, ale pomaga na bardzo krótką metę. W NBA gracze używają talku, ale ten ma działanie wysuszające. Ja mam problem odwrotny, moje dłonie są zbyt suche i dobry chwyt piłki pojawia się u mnie dopiero w trakcie gry, gdy już się rozgrzeję i dłonie się nieco spocą. Wszystkie produkty na jakie natrafiłem, dedykowane tenisistom, baseballistom itd. opierają się również na talku, więc odpadają. Reggie Jackson zakłada na ławce ogrzewane rękawice, ale nie chciałbym się aż tak wygłupiać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Findek Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Nie myśl o przyczepności tylko wzmocnieniu chwytu. Dzisiejsze piłki są stworzone do tego, by były łapane. https://www.youtube.com/watch?v=n2nNoJL9HU0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danny Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Jak zwał tak zwał, zbiorczo to nazwałem przyczepnością, ale z chwytliwością jest to samo problem. I według mnie to nie jest kwestia siły, bo kiedy mam rozgrzane i nawilżone ręce to jestem w stanie chwycić palcami piłkę, mimo iż znam takich, którzy mimo większych dłoni nie są w stanie tego zrobić. Suche dłonie. W tym rzecz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R_air_G Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2015 nasmaruj kremem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borys Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Mam taki produkt Muellera, jeszcze nie wprowadzony do sklepu, postaram sie dzis to zrobic to wstawie linka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Czarny Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 W piłce ręcznej stosują specjalny smar do lepszego chwytu piłki, może poszukaj w tej dyscyplinie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sirkozi Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Ta i potem graj z takim typem co całą piłkę uświni klejem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi