suwalek Opublikowano 25 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2015 Cześć Wszystkim. Jestem nowy na forum, a potrzebuję pomocy w doborze butów. Jak w temacie - mam około 40-tki, gram w kosza już ponad 20 lat i ból kolan po meczu, to norma. Chcę pograć jeszcze tyle ile sie da, nadal doskakiwać choćby do obręczy i priorytet to dla mnie dobra amortyzacja. Jakie buty byście mi polecili? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rrj22 Opublikowano 12 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2018 Klasykiem wśród firm produkujących buty dla koszykarzy jest jak wiadomo Nike. Modeli masz mnóstwo... zaczynając od zwykłych wysokich butów tej marki, kończąc na najnowszych Jordanach. Kwestia tego ile pieniędzy zamierzasz na nie przeznaczyć, bo jeśli chodzi o amortyzację, to większość Nike dla koszykarzy jest pod tym względem dobrze wyposażona. Radzę ci najpierw przejrzeć, co i w jakich cenach oferuje Nike (https://domodi.pl/marki_nike/buty/buty-meskie/buty-sportowe-meskie po lewej stronie musisz zaznaczyć buty do koszykówki), a dopiero potem zastanowić się nad konkretnym modelem. Powodzenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi