barcelowicz Opublikowano 8 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2015 (edytowane) WitamMam problem z uruchomieniem NBA 2K15. Po kliknięciu na ikonę pojawia się obrazek startowy z KD i nic się nie dzieje. Dodam, że sterowniki mam zaktualizowane, a jako domyślną grafikę GF.Mój sprzęt to Intel i5 4200H, GF740M 2GB, 4GB RAM, Win 8.1 Edytowane 8 Marca 2015 przez barcelowicz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 8 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2015 Kup oryginał, powinno pomóc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraso Opublikowano 8 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2015 Miałem ten sam problem z oryginałem. Pomogło zainstalowanie gry na tej samej partycji na której zainstalowany był steam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 8 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2015 Kup oryginał, powinno pomóc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi