Kopsson Opublikowano 5 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 Witam. Staję przed wyborem butów na halę. Nie jestem jakimś znawcą obuwia dlatego proszę o pomoc. https://www.zalando.pl/nike-performance-lunar-hyperquickness-obuwie-do-koszykowki-niebieski-n1242a0mt-k11.html?size=44%2C5 https://www.zalando.pl/nike-performance-air-max-premiere-obuwie-do-koszykowki-oliwkowy-n1242a0oa-n11.html Te buty wpadły mi w oko. Zależy mi na przewiewnośći, amortyzacji oraz trwałości... moje obecne fusiony są właśnie w serwisie ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rose1 Opublikowano 5 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 Na Twoim miejscu dołożyłbym niewiele kasy i kupił Hyperdunki 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kopsson Opublikowano 6 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 A naprzyklad nike i get buckets? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraso Opublikowano 6 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 Za tą albo niewiele większą kasę można kupić lepsze, bardziej zaawansowane modele. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sirkozi Opublikowano 6 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 Za 350zł masz Hyperdunki w pierdyliardzie kolorystyk. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miarko Opublikowano 12 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2015 niezle buty, ale polecam poszukac jakis znizek w internecie, to wyjdzie duzo taniej, do zalando i nie tylko na pewno mnostwo znajdziesz. najlatwiej chyba tutaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi