Skocz do zawartości

NEW YORK 2015

ignazz

Rekomendowane odpowiedzi

Dodatkowo jako uzupełnienie dodam że bardzo spodobał mi się chiński system busów bo za 30-40 dolarów masz bilety w 2 strony do miast typu Philly, WDC, Baltimore, Atlanta czy Boston a zadziwia mnie cena 40 dolarów na Floryde ( w 1 strone). Dodaj tylne siedzenie, Bourbon z cola i Elaya za kompana i robi się niezła przygoda. Potężne wrażenie zrobił na mnie właśnie Waszyngton bo Philly zaczęliśmy od "Little boom boom" i wyszło zwiedzanie jak wyszło. ( nie doszliśmy do wybrzeża Delaware gdzie cumuja okręty muzeum co u mnie jest raczej niespotykane).

Koszty potwierdzam:

Można złapać tańszy bilet za 1900PLN ale i tak dzień w dzień śniadania za 15 dolarów i nocne tralalala rozmontuja każdy budżet.

ps

a powiedz jeszcze Ely czy Molly Sullivan na żywo tak samo zjawiskowa jak w TV?

Lorak właśnie przeglądam zdjęcia z hali 76ers i mam ją na zdjęciach i wygląda na żywo całkiem całkiem ale przyznam sie bez bicia że nie skojarzyłem że to ona. I akurat z nią nie rozmawiałem choć z drugiej strony pewny nie jestem bo Ignazz ma na mnie haki w postaci dziwnych zdjęć ( na szczęście tylko 6 minut drugiej kwarty miałem takie że byłem jak na haju i rozmawiałem z ludźmi - najlepsze były moje rozmowy z futbolistami Eagles których ja totalnie nie kojarzyłem za to co chwilę podchodził do mnie człowiek i się pytał skad ich znam). Jak po powrocie obrobimy zdjęcia do mniejszych rozmiarów to pewnie z Ignazzem powrzucamy różne zdjęcia z poziomu parkietu

Dobry motyw z tymi graczami Eagles. Ja też, mimo iż oglądam football nonstop, pewnie nie rozpoznałbym, bo kaski i ogólnie jak nie oglądasz ESPN cały dzień to nie widzisz tych twarzy, także masz moje rozgrzeszenie. ;)

btw. lorak - Abby Chin ładniejsza. ;)

Z rzeczy niezrealizowanych to jedynie knajpa Jezzowa woodiego Allena ale gość się ceni bo biletuje występy ( co poniedziałek 8:45PM) za 125 $.

Ja znowu w NYC w lato w sierpniu. Ogólnie uważam ze wyjazd w terminie poza NBA to bezsens ale obiecałem Rodzinie i słowa dotrzymam.

Po prostu szliśmy razem do jednej bramki w metrze i nastąpiło zetknięcie ramion więc kolo odskoczył, zaczął wyzywać mnie od takich owakich i jak już myślałem że po temacie to nagle wystartował do mnie. Zrobiłem unik ale i tak mi w ucho musnął i dalej ruszył tyle że nas było 4 więc spasował

Ogólnie w nowym jorku jest agresja bo czasem popatrzysz na białego ( ą) to zaraz słyszysz czego się patrzysz dupku( to akurat nie ja tak się nasłuchałem) - trochę z tym trzeba uważać

Z drugiej strony łaziliśmy po Harlemie pijąc burbona z torebki ( mój debilny pomysł) i nie licząc tego że byliśmy jedynymi białymi przez godzinę spaceru to nic się nam nie stało( ale na Bronxie aż tak odważny bym nie był)

Edytowane przez ely3

Podsumowując

76ers ma najlepszą atmosferę - jedyna hala gdzie  nie klaszcze się po dobrych akcjach gości - w końcówce ludzie byli nabuzowani emocjami a po bloku Noela na Marcinie to była eksplozja.

Nie ukrywam że siedziąc tak blisko też się inaczej ogarnia dźwięk i może dlatego mam najlepsze wrażenia z hali ale ogólnie to coś niewiarygodnego -szacun wielki dla kibiców 76ers

Od początku 00's mowiło się, że gra w Philly to nie przelewki. Kibice są zespołowi bardzo oddani, nie wybaczają opierdalactwa, partactwa, etc. Gwizdano na Webberów, Brandów, Iguodalę (akurat niesłusznie, nie jego wina, że nie byl Jornadem) i wielu innych. Ale jak kochają, to na zabój (Iverson)

Przez moment były dostępne w linku powyżej, wszystko ładnie na dni podzielone. Iggy'mu chyba coś się pomyliło i edytował posta ;/

PS. Haha. Mam te zdjęcia cały czas w innej zakładce były. :tongue:

Służę linkiem za dwie dychy ;)

http://zapodaj.net/711f414a7b1c0.jpg.html

http://zapodaj.net/4a198961802a3.jpg.html

:D

Spoko Panowie, nikomu więcej nie dam :tongue: (są tylko dla mnie)

Edytowane przez LeweBiodroSmoka