Skocz do zawartości

NEW YORK 2015

ignazz

Rekomendowane odpowiedzi

Rzeczywiście zapomniałem że wyszliśmy na piwko i wings waffles czyli coś w obrzydliwe panierce z cukrem pudrem...

Stałe koszty to:

1950 do 2500PLN za bilet lotniczy

1400PLN za 9 nocy

30 dollarow za metro

130 dollarow za karnet na wszystkie muzea w 2 dni łącznie z Empire, szatnia MSG i Yankee oraz rejs Ellis i Statua

Mecze 40-125 dollarow za sztuke

Bilet bus do Waszyngtonu i powrót 44 dollarow

Przez neta oczywiście najtaniej....

PRawda jest taka że atmosfera w MAdison słaba. 2 razy krzyczeli defence - chyba już nawet fani nie wierzą że to możliwe. Entuzjazm wzbudził windmill na rozgrzewce w wykonaniu Shumperta i ta paczka JR Smitha. Ogólnie wiara klaszcze po każdej udanej akcji bez znaczenia kto ją wykona. Czirliderki praktycznie nie występują to już grupa taneczna dzieci miała więcej występów. Atmosfera pikniku to najlepsze słowo . Oklaski po byle jakim podaniu albo wjeździe. Ale z drugiej strony to jaką padlinę gra teraz Knicks to niewyobrażalne jest. Nawet na rozgrzewce było widać że więcej uwagi skupiają Cavsi i wiecej jest oklasków dla nich niż dla teoretycznie swoich. JR Smith czy Shumpert wzbudzali owacje po wielu zagraniach. Aaaa no i jakość obrazu na monitorach wymiata

ogladaliśmy razem 1st Half

potem ze wzgledu na poranny wyjazd do Waszyngtonu i patrzac jaką padakę grało spurs nalełem nam "rozchodniaczka" i tern off ol dewajces

dziś zwiedzanie Waszyngtonu Di Si i jest szansa na spotaknie z naszym jedynakiem...koszulki okolicznosciowe zrobił Lopez i tylko mam nadzieję że Kurra jednak zagra ;-(

wracając do wypowiedzi przedmówcy mnie ten piknik nie zaskoczył bo wielokrotnie o nim pisałem....

chłopaki strasznie nie polubili jak po crossoverze lub innej przeplatance publika robiła ooooooo tym bardziej że dotyczyło to graczy gości./..

kultowych akcji było więcej bo niedociągniecie wsadu Amudsona wywołało ekstazę na trybunach na równi z paczka LBJ czy JR...

w ogóle LBJ miał na rozgrzewce dziwny nastrój i popisy walił jakby wyszedł z HS ( dwutakty zakończone dziwnymi rzutami spod jajec gdzie namówił na to chyba każdego w zespole i zamiast celnych rzutów był festiwal który zrobi głupszy dwutakt)

wczoraj pogoda nam pokazała zimowy pazur.... oby DC przywitało tropikami ;-)