RappaR Opublikowano 14 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2015 Mamy już 6 z 7 par, więc powoli można zacząć głosować, a przynajmniej przymiarki. Wysyłamy do kogoś zaufanego najpierw głosu (Lorak?) i on publikuje po deadline czy każdy otwarcie rzuca swoje typy tutaj? Druga kwestia - kto głosuje? Wiadomo, że bierzemy spoza, z tego co wiem orientacyjnie to chętni są Havlicek, MarcusCamby, Reikai, Jendras, Chytruz, Koelner, Lorak, Bastillon. Kogoś pominąłem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 14 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2015 Ja nie jestem chętny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metlik Opublikowano 14 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2015 to masz problem bo Rappar już cię wpisał :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bastillon Opublikowano 14 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2015 A ja mam pytanie - czy przegrani grają później z innymi przegranymi? Tak byłoby sensownie żeby jakaś drużyna nie zagrała tylko jednego meczu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 14 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2015 chyba nie (zabawa będzie się za długo ciągnąć wtedy) - ja bym jedynie po pierwszej rundzie wybrał najlepszy team 'przegrany' i sparował go na szybki baraż o 2 rundę z ignazzem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 15 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2015 W c*** Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 15 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2015 (edytowane) Ja byłbym za głosowaniem na forum normalnie, po co robić z tego tajemnice? Edytowane 15 Lutego 2015 przez SlaKB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 15 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2015 chyba nie (zabawa będzie się za długo ciągnąć wtedy) Mogę się dowiedzieć w jaki sposób by to miało przedłużyć zabawę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 15 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2015 Mogę się dowiedzieć w jaki sposób by to miało przedłużyć zabawę? im więcej meczy tym dłużej będziemy czekać na wszystkich (zawsze ktoś coś ma etc a można zakładać, że ludzie z koszyczka 'przegrani' stracą dodatkowo trochę zapału) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 15 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2015 im więcej meczy tym dłużej będziemy czekać na wszystkich (zawsze ktoś coś ma etc a można zakładać, że ludzie z koszyczka 'przegrani' stracą dodatkowo trochę zapału) Ale to się rozgrywa równolegle i niezależnie, więc jak ma to przedłużyć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 15 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2015 Nie potrafimy dotrzymać żadnego terminu (jako całość) niektórzy nawet nie silą się na skromne "pocałujcie mnie w zad" i olali temat po drafcie. W tym wypadku śmiem wątpić, że walka o pozycje 9-16 będzie się zwyczajnie przeciągać, tak jak mówi Julek, a najpewniej nie uda się jej w ogóle dokończyć. Dlatego też byłem za power rankingiem aby najlepsze składy nie poleciały już w pierwszej rundzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 15 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2015 (edytowane) o to to co pisze LBS, Rappar - sam zauważyłeś i pisałeś, że różne osoby piszą w różnym tempie - obstawiam, że tempo osób "przegranych" będzie raczej malało - więc może i wszystko zacznie się równolegle, ale niekoniecznie równolegle skończy. Edytowane 15 Lutego 2015 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 15 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2015 Ja zrobiłbym ligę zmierzyłbym się z każdym, kto nie zdazył sie wyrobic w terminie, ten ma pecha i albo mecz oddany walkowerem, albo liczy na fart w glosowaniu (ankieta). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 15 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2015 tutaj to już w ogóle szanse dogrania do końca w jako takim stylu byłyby bliskie 0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 15 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2015 przy walkowerach 100% byłby sztywny deadline. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 15 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2015 przy takim regulaminie problemem byłoby zebranie odpowiedniej liczby uczestników nie każdy ma ochotę i czas na pisanie opisu już nazajutrz po ogłoszeniu deadline jak Ty P_M Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 15 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2015 To się nazywa oddzieleniem ziarna od plew.Co do czasu, wierz mi, że czasy kiedy miałem czas (beznadziejnie stylistycznie zdanie) dawno minęły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 15 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2015 Nazwijmy to więc różnicami w dyscyplinie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmagic Opublikowano 15 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2015 Nazywajcie to jak chcecie ale wiekszosc ma czas na pisanie innych postow na forum wiec to bzdura ze ktos sie nie wyrabia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 16 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2015 Dobra, bo dzisiaj Kucio ma wrzucać, 6 par już jest. Dajmy deadline do piątku na głosy, jak ktoś nie wyrobi trudno. Zresztą blackmagic dobrze podsumował - każdy na forum siedzi i gadanie o braku czasu, gdy się przez tydzień pisze kolo setki postów słabo wygląda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi