Skocz do zawartości

Post Jordan Fantasy - głosowanie PO

RappaR

Rekomendowane odpowiedzi

Mamy już 6 z 7 par, więc powoli można zacząć głosować, a przynajmniej przymiarki. Wysyłamy do kogoś zaufanego najpierw głosu (Lorak?) i on publikuje po deadline czy każdy otwarcie rzuca swoje typy tutaj? 

Druga kwestia - kto głosuje? Wiadomo, że bierzemy spoza, z tego co wiem orientacyjnie to chętni są Havlicek, MarcusCamby, Reikai, Jendras, Chytruz, Koelner, Lorak, Bastillon. Kogoś pominąłem?

W dniu 15.02.2015 o 10:41, RappaR napisał(a):

Mogę się dowiedzieć w jaki sposób by to miało przedłużyć zabawę?

im więcej meczy tym dłużej będziemy czekać na wszystkich (zawsze ktoś coś ma etc a można zakładać, że ludzie z koszyczka 'przegrani' stracą dodatkowo trochę zapału)

W dniu 15.02.2015 o 10:51, julekstep napisał(a):

im więcej meczy tym dłużej będziemy czekać na wszystkich (zawsze ktoś coś ma etc a można zakładać, że ludzie z koszyczka 'przegrani' stracą dodatkowo trochę zapału)

Ale to się rozgrywa równolegle i niezależnie, więc jak ma to przedłużyć?

Nie potrafimy dotrzymać żadnego terminu (jako całość) niektórzy nawet nie silą się na skromne "pocałujcie mnie w zad" i olali temat po drafcie. W tym wypadku śmiem wątpić, że walka o pozycje 9-16 będzie się zwyczajnie przeciągać, tak jak mówi Julek, a najpewniej nie uda się jej w ogóle dokończyć. Dlatego też byłem za power rankingiem aby najlepsze składy nie poleciały już w pierwszej rundzie.

o to to co pisze LBS,

Rappar - sam zauważyłeś i pisałeś, że różne osoby piszą w różnym tempie - obstawiam, że tempo osób "przegranych" będzie raczej malało - więc może i wszystko zacznie się równolegle, ale niekoniecznie równolegle skończy.

Edytowane przez julekstep

Dobra, bo dzisiaj Kucio ma wrzucać, 6 par już jest. Dajmy deadline do piątku na głosy, jak ktoś nie wyrobi trudno.

Zresztą blackmagic dobrze podsumował - każdy na forum siedzi i gadanie o braku czasu, gdy się przez tydzień pisze kolo setki postów słabo wygląda.

• wiLQ zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.