Skocz do zawartości

Polska scena polityczna w Internecie

Findek

Rekomendowane odpowiedzi

Ale większośc nie zgłosiła gwałtu ani napaści seksualnej

http://www.dw.com/en/report-over-1200-women-assaulted-in-germany-on-new-years-eve/a-19391708

Z tego raportu wynika, że jednak większość to było sexual crimes.

Ale policja nie tuszował statystyk - była tylko notatka ,żeby w telewizji nic nie mówić

Nie tylko, ministerstwo prosiło o usuwanie słowa gwałt z RAPORTÓW. A Ty piszesz, że przez całego Sylwestra był jeden gwałt. Zapewne opierasz się na tych właśnie raportach.

http://www.dw.com/en/report-over-1200-women-assaulted-in-germany-on-new-years-eve/a-19391708

Z tego raportu wynika, że jednak większość to było sexual crimes.

Nie tylko, ministerstwo prosiło o usuwanie słowa gwałt z RAPORTÓW. A Ty piszesz, że przez całego Sylwestra był jeden gwałt. Zapewne opierasz się na tych właśnie raportach.

Ale cały czas gadasz o seksualnych a olewasz to że w tym samym czasie spadają morderstwa i ogólnie ciężkie przypadki przestępstw

więc powtarzam czego się obawiasz bo pierwotna teza była że muzułmanie odpowiadają za morderstwa w Europie Zachodniej tyle że od kilu lat mamy systematyczny spadek

Po prostu nie kumam Twojego lęku bo obawiasz sie muzułmanów a nie obawiasz się Rosjan choć to jedyny kraj Europejski z poziomem przestępczości na poziomu Ameryki Łacińskiej i Południowej Afryki

Są trzy główne obszary ciężkiej przestępczości

Ameryka Łacińska - zakładam, że nie uciekasz na widok Latynosa

Europa Wschodnia

I Południowa Afryka

Wrzuciłem ci wykres który jasno pokazuje że masz duży napływ imigrantów a jednocześnie przestępczość spada. Brak korelacji . Ba nawet w więzieniach jest mniej nie rezydentów UE i ich spadek jest szybszy niż ogólna liczba więźniów

Prison_population%2C_EU-28%2C_2008%E2%80

Ale cały czas gadasz o seksualnych a olewasz to że w tym samym czasie spadają morderstwa i ogólnie ciężkie przypadki przestępstw

więc powtarzam czego się obawiasz bo pierwotna teza była że muzułmanie odpowiadają za morderstwa w Europie Zachodniej tyle że od kilu lat mamy systematyczny spadek

To nie była moja teza :nevreness:

Wrzuciłem ci wykres który jasno pokazuje że masz duży napływ imigrantów a jednocześnie przestępczość spada. Brak korelacji . Ba nawet w więzieniach jest mniej nie rezydentów UE i ich spadek jest szybszy niż ogólna liczba więźniów

Czysta manipulacja. Ciekawe, czy robisz to specjalnie, czy rozpaczliwie bronisz swojej tezy. W całej Europie Zachodniej liczba przestępstw spada, ale nie możesz wyciągać z tego wniosków, takich, jak wyciągasz. Liczba przestępstw popełnianych przez niemuzułmanów w Europie spadła na tyle, że wzrost za który odpowiedzialni są muzułmanie nie jest widoczny. 

Już nie mówiąc o tym, że w Hiszpanii, Włoszech, czy Szwecji w okresie dla którego podajesz dane przestępczość wzrosła.

4% populacji Wielkiej Brytanii to muzułmanie, wśród brytyjskich więźniów islam deklaruje 15%. 10% populacji Francji to muzułmanie, 40% francuskich więźniów deklaruje, że są muzułmanami. Jak możesz wrzucać takie durne wykresy jak powyżej i wyciągać wnioski, że nie ma korelacji pomiędzy liczbą muzułmanów, a liczbą przestępstw.

Edytowane przez fluber

Po prostu nie kumam Twojego lęku bo obawiasz sie muzułmanów a nie obawiasz się Rosjan choć to jedyny kraj Europejski z poziomem przestępczości na poziomu Ameryki Łacińskiej i Południowej Afryki

Są trzy główne obszary ciężkiej przestępczości

Ameryka Łacińska - zakładam, że nie uciekasz na widok Latynosa

Europa Wschodnia

I Południowa Afryka

Prison_population%2C_EU-28%2C_2008%E2%80

to ja może ely odpiszę Ci czemu akurat mojej skromnej osobie mniej pasują uchodźcy z krajów muzułmańskich niż ze wschodniej granicy czy z Azji.

- żyjemy w demokracji a w demokracji wygrywa większość ,jeśli współczynnik dzietności u muzułmanów będzie cały czas na podobnym poziomie to powstanie partia mniejszościowa, następnie koalicyjna, następnie większościowa a następnie prawa muzułmanów ,prawa zwyczajowe czy też religijne przenikną do naszego życia, jak to powstrzymać ? albo wzrost dzietności na co nie widzę żadnych szans u "starych" Europejczyków albo dyktatura i tutaj widzę powtórkę z historii i powrót takich Państw jak III Rzesza a wtedy pomoc USA czy Ameryki mniejszością narodowych z powodu łamania praw człowieka czy "wyzwalanie" narodów

-przyjęcie uchodźców nie wpłynie na nasze życia ale już na wnuki czy prawnuki już bardziej

-na świecie jest 2 mld ludzi głodujących ,jeszcze więcej żyjących na skrajności ubóstwa a w Afryce ,Azji przybywa ludności która nie będzie żyła na lepszym poziomie, więc otwieranie precedensu spowoduje kolejne fale aż w końcu Europa będzie musiała się odgrodzić murem ponieważ nie wytrzyma takiej wędrówki ludem pod względem zapewnienia socjalu dla nowych przybyszów

przeczytaj sobie Upadek Cesarstwa Zachodni-rzymskiego i dzisiejsi uchodźcy to są Goci a ISIS to Hunowie ,tak w skrócie ;]

nasi dziadkowie przeżyli koniec dominacji europejskiej ,my przeżywamy spadek do II ligi a może na starość zobaczymy upadek. nie ma szans aby na dzisiejszych warunkach wytrzymać taki napływ tym bardziej, że w takim obozie dla uchodźców w Jordanii na 80 tys uchodźców ponad 50 % nie ma ukończonego 18 roku życia

Edytowane przez Koelner

To nie była moja teza :nevreness:

Czysta manipulacja. Ciekawe, czy robisz to specjalnie, czy rozpaczliwie bronisz swojej tezy. W całej Europie Zachodniej liczba przestępstw spada, ale nie możesz wyciągać z tego wniosków, takich, jak wyciągasz. Liczba przestępstw popełnianych przez niemuzułmanów w Europie spadła na tyle, że wzrost za który odpowiedzialni są muzułmanie nie jest widoczny. 

Już nie mówiąc o tym, że w Hiszpanii, Włoszech, czy Szwecji w okresie dla którego podajesz dane przestępczość wzrosła.

4% populacji Wielkiej Brytanii to muzułmanie, wśród brytyjskich więźniów islam deklaruje 15%. 10% populacji Francji to muzułmanie, 40% francuskich więźniów deklaruje, że są muzułmanami. Jak możesz wrzucać takie durne wykresy jak powyżej i wyciągać wnioski, że nie ma korelacji pomiędzy liczbą muzułmanów, a liczbą przestępstw.

Wiesz to była Twoja teza że czujesz się zagrożony przez Szweda czy Belga z sugestią że chodzi ci o muzułmanów ( w oparciu o ogólne statystyki) więc odpowiadam ci w tym samym guście że mimo napływu tych złych muzułmanów ogólna liczba przestępstw spada

Ja cały czas mam tezę ,że nie ma się co bać tych muzułmanów bo w większości są normalni

A druga moja teza jest taka, że jak popatrzysz na dowolne statystyki to raczej Europa Wschodnia czy Ameryka Łacińska jest wylęgarnią przestępczośći a nie Połnocna Afryka czy Kraje Bliskiego Wschodu

A zakłądam że Rosjan czy Latynosów się nie boisz

Twój lęk jest irracjonalny - bardziej stereotypowy ( na tej samej zasadzie Polacy mieli łatkę złodziei w całej Europie jeszcze 10-15 lat temu) niż oparty w realiach

Wiesz to była Twoja teza że czujesz się zagrożony przez Szweda czy Belga z sugestią że chodzi ci o muzułmanów ( w oparciu o ogólne statystyki) więc odpowiadam ci w tym samym guście że mimo napływu tych złych muzułmanów ogólna liczba przestępstw spada

Ja cały czas mam tezę ,że nie ma się co bać tych muzułmanów bo w większości są normalni

A druga moja teza jest taka, że jak popatrzysz na dowolne statystyki to raczej Europa Wschodnia czy Ameryka Łacińska jest wylęgarnią przestępczośći a nie Połnocna Afryka czy Kraje Bliskiego Wschodu

A zakłądam że Rosjan czy Latynosów się nie boisz

Twój lęk jest irracjonalny - bardziej stereotypowy ( na tej samej zasadzie Polacy mieli łatkę złodziei w całej Europie jeszcze 10-15 lat temu) niż oparty w realiach

Oczywiście, że czuję się zagrożony przez muzułmanów, skoro oni 4 razy częściej popełniają przestępstwa niż niemuzułmanie. Oczywiście, że moja żona czuje się zagrożona przez muzułmanów, skoro oni 70 razy częściej gwałcą niż niemuzułmanie. Co jest w tym irracjonalnego?

Ameryka Łacińska mówisz? Czyli Trump ma rację, budując mur na granicy z Meksykiem? :nevreness: Toż, jakby 2 miliony Latynosów, czy Rosjan próbowała się przedostać przez granicę do Polski, to bym miał pełne pory :nevreness:

Też uważam, że większość muzułmanów jest normalna. Ale co z tego? Latałbyś samolotem, gdyby większość się nie rozbijała?

A wylęgarnią przestępców są muzułmańskie dzielnice w dużych europejskich miastach, jeśli chodzi o Europę. 

Oczywiście, że czuję się zagrożony przez muzułmanów, skoro oni 4 razy częściej popełniają przestępstwa niż niemuzułmanie. Oczywiście, że moja żona czuje się zagrożona przez muzułmanów, skoro oni 70 razy częściej gwałcą niż niemuzułmanie. Co jest w tym irracjonalnego?

Ameryka Łacińska mówisz? Czyli Trump ma rację, budując mur na granicy z Meksykiem? :nevreness: Toż, jakby 2 miliony Latynosów, czy Rosjan próbowała się przedostać przez granicę do Polski, to bym miał pełne pory :nevreness:

Też uważam, że większość muzułmanów jest normalna. Ale co z tego? Latałbyś samolotem, gdyby większość się nie rozbijała?

A wylęgarnią przestępców są muzułmańskie dzielnice w dużych europejskich miastach, jeśli chodzi o Europę. 

A masz na to dowód? Że są większe niż inne biedne dzielnice? Masz 1,5 mln Ukraińców w samej Polsce a oni są w czołówce przestępczości jako naród a nie że ci którzy do nas emigrują

Ale wiesz że powielasz te same dane w dwóch opcjach? Tzn te przestępstwa seksualne i ogólna liczba to to samo więc albo się boisz tych gwałtów tak samo jak Twoja żona albo ogólnie powtarzasz stereotypy

Tak przy okazji w Polsce jest duża śmiertelność na drogach. Szansa że muzułmanin zrobi ci krzywde nawet w Niemczech jest prawdopodobnie sporo mniejsza niż śmierć na polskiej drodze?

Czemu nie boisz się siadać za kółko skoro wokół Ciebie są jedni z najgorszych kierowców w Europie? Polscy kierowcy powodują wypadek 4 krotnie częsciej niż holenderscy a dwukrotnie więcej nż niemieccy?

Nie boisz się?

A Trump nie ma racji

Bo buduje mur który blokuje tych co uciekają przed przemocą a nie zatrzymuje bogatych bossów mafi narkotykowej bo oni nie jadą do USA pracować

W ten sposób przestępczości powodowanej przez Latynosów raczej nie zatrzyma

A masz na to dowód? Że są większe niż inne biedne dzielnice? Masz 1,5 mln Ukraińców w samej Polsce a oni są w czołówce przestępczości jako naród a nie że ci którzy do nas emigrują

Nie mam dowodów, że Molenbeek jest bardziej niebezpieczna niż inne biedne dzielnice, bo minister spraw wewnętrznych Belgii stwierdził, że policja nie ma żadnej kontroli nad tym co się tam dzieje od 2014 roku i policja nawet tam nie wchodzi. W związku z tym nie ma nawet danych do porównania, bo policja tak się boi, ze nie ma ich z czego robić. No i zaplanowano i zorganizowano tam dwa zamachy terrorystyczne.

Co mnie obchodzi to ile jest przestępstw na Ukrainie, skoro tam jest pieprzona wojna z Rosją? Nie obchodzi mnie ile przestępstw popełniali muzułmanie w Syrii, czy Iraku, interesuje mnie ile popełniają tutaj.

Ale wiesz że powielasz te same dane w dwóch opcjach? Tzn te przestępstwa seksualne i ogólna liczba to to samo więc albo się boisz tych gwałtów tak samo jak Twoja żona albo ogólnie powtarzasz stereotypy

Nie powielam, a nawet jeżeli to w niewielkim stopniu. Zobacz, ile procent wyroków w Szwecji to napastowanie seksualne.

Tak przy okazji w Polsce jest duża śmiertelność na drogach. Szansa że muzułmanin zrobi ci krzywde nawet w Niemczech jest prawdopodobnie sporo mniejsza niż śmierć na polskiej drodze?

Czemu nie boisz się siadać za kółko skoro wokół Ciebie są jedni z najgorszych kierowców w Europie? Polscy kierowcy powodują wypadek 4 krotnie częsciej niż holenderscy a dwukrotnie więcej nż niemieccy?

Nie boisz się?

Oczywiście, że się boję i oczywiście, że ryzyko jest duże. Ale nie jeżdżę tam i z powrotem bez celu po drodze, żeby kusić los. Tak samo nie chcę tu sprowadzać muzułmanów, żeby niepotrzebnie nie zwiększać ryzyka. Zwłaszcza, że widoki są nie bardzo. I nie rozmawiajmy tylko o śmiertelności , a o wszystkich przestępstwach.

Edytowane przez fluber

W Polsce bardziej trzeba się obawiać faszyzującej młodzieży patriotycznej wszelkiej maści ,niż imigrantów.,Większość z tych bojących się i broniących kraju przed islamskim potopem w życiu nie widziała muzłumanina,a wielu pewnie do końca życia nie zobaczy.,Ciekawy jestem ilu kol.@Fluber w życiu poznał islamistów,ewentualnie Meksykanów.Mitem rozpowszechnianym przez środowiska typu Breibart  jest to ,że wśród Latynosów w USA jest wyższa przestępczość.,Przeciwnie ci ludzie są częściej ofiarami przestępstw,szczególnie ci którzy mają nieudokumentowany pobyt,gdyż z obawy przed deportowaniem boją się raportować przestępstwa.,Nielegalnych imigrantów łatwiej też wykorzystać i oszukać przy wypłacie,sam Trump w ten sposób oszukał ponad 200 polskich pracowników budowlanych.,         

Ale nie jeżdżę tam i z powrotem bez celu po drodze, żeby kusić los.

To. Przyjmowanie islamskich lowcow socjalu jest jak debil co jezdzi scigaczem u mnie pod blokiem o 3 w nocy. Nie ma celu i potencjalnych korzysci. Przyjmowanie pracownikow z Ukrainy ma cel i przynosi korzysci (inne niz tylko dobre samopoczucie lewicowych aktywistow i celebrytow) - o ktorych sam sie de facto rozpisywales - mimo ze tez jest obarczone jakims ryzykiem (szczerze mowiac to i tak jestem w szoku ze ci ukraincy prawie w ogole nie broja tutaj tak na prawde) tak jak 'celowa' jazda samochodem.

W Polsce bardziej trzeba się obawiać faszyzującej młodzieży patriotycznej wszelkiej maści ,niż imigrantów.

Jak to sie dzieje ze w tej pisokatotalibanskoautorytarnokaczej Polsce pelnej onrow, mlodziezy wszechpolskich, falang i innych wesolych formacji jednak nie ma psychozy i uciekania po tym jak ktos rzuci korsarza? Wyjasnij o wszechmadry!

Czy tu chodzi o to ze TRZEBA bo tak piszesz?

W Polsce bardziej trzeba się obawiać faszyzującej młodzieży patriotycznej wszelkiej maści ,niż imigrantów.,Większość z tych bojących się i broniących kraju przed islamskim potopem w życiu nie widziała muzłumanina,a wielu pewnie do końca życia nie zobaczy

Sorry, ale czy Ty jesteś z Polski, czy sobie żartujesz? :nevreness:  Gdzie są Ci faszyści? Chyba w Wyborczej. :nevreness:

Większość z tych bojących się ma nadzieję, że do końca życia muzułmanina nie zobaczy.

Mitem rozpowszechnianym przez środowiska typu Breibart  jest to ,że wśród Latynosów w USA jest wyższa przestępczość.,Przeciwnie ci ludzie są częściej ofiarami przestępstw,szczególnie ci którzy mają nieudokumentowany pobyt,gdyż z obawy przed deportowaniem boją się raportować przestępstwa.,  

Toż badania naukowe wyraźnie wskazują, że Latynosi w USA kilka razy częściej dokonują morderstw niż biali.

A to, że nielegalni imigranci częściej padają ofiarą przestępstw to prawda, ale nijak nie ma to wpływu na to, że Latynosi w USA częściej te przestępstwa popełniają.

Tak sobie na szybko policzyłem i wyszło mi, że prawdopodobieństwo, że Szwedka zostanie zgwałcona przez muzułmanina jest 300 razy większe niż to, że Polak zginie w wypadku samochodowym.  

Tak tylko odnośnie tego jak pisano o gwałtach Armii Czerwonej, to w trakcie DWŚ liczyła 20 mln osob. Większość na pewno nie gwałciła, więc w takim wypadku w ogole nie można mieć do nich żadnych żali. 

W Polsce bardziej trzeba się obawiać faszyzującej młodzieży patriotycznej wszelkiej maści ,niż imigrantów.,Większość z tych bojących się i broniących kraju przed islamskim potopem w życiu nie widziała muzłumanina,a wielu pewnie do końca życia nie zobaczy.,Ciekawy jestem ilu kol.@Fluber w życiu poznał islamistów,ewentualnie Meksykanów.Mitem rozpowszechnianym przez środowiska typu Breibart  jest to ,że wśród Latynosów w USA jest wyższa przestępczość.,Przeciwnie ci ludzie są częściej ofiarami przestępstw,szczególnie ci którzy mają nieudokumentowany pobyt,gdyż z obawy przed deportowaniem boją się raportować przestępstwa.,Nielegalnych imigrantów łatwiej też wykorzystać i oszukać przy wypłacie,sam Trump w ten sposób oszukał ponad 200 polskich pracowników budowlanych.,         

Mowi to osoba z USA, ktora "faszyzującej młodzieży patriotycznej wszelkiej maści" na oczy nie widziała :D

Dosłownie rechoczę ze śmiechu :D

Sorry, ale czy Ty jesteś z Polski, czy sobie żartujesz? :nevreness:  Gdzie są Ci faszyści? Chyba w Wyborczej. :nevreness:

Większość z tych bojących się ma nadzieję, że do końca życia muzułmanina nie zobaczy.

Toż badania naukowe wyraźnie wskazują, że Latynosi w USA kilka razy częściej dokonują morderstw niż biali.

Nie wiem o których badaniach piszesz.,Często statystyki i badania są publikowane w celu poparcia jakiejś z góry przyjętej tezy.,Na przykład statystyki z Kalifornii,gdzie rzeczywiście Latynosi stanowią wysoki odsetek przestępców i skazanych,.Tym samym sposobem jeżeli ktoś przytoczy statystyki z Alaski i Hawaii,to może udowodnić ,że Latynosi są najbardziej praworządnymi obywatelami., 

Mowi to osoba z USA, ktora "faszyzującej młodzieży patriotycznej wszelkiej maści" na oczy nie widziała :grin:

Dosłownie rechoczę ze śmiechu :grin:

Pokazywali w amerykańskiej TV jak w Polsce młodzież patriotyczna świętowała Dzień Niepodległości.,Właściwie to amerykańscy  reporterzy też rechotali ze śmiechu,a komentarze były w stylu:"patrzcie jaka dzicz nawet narodowego święta nie potrafi uszanować"   

W Polsce bardziej trzeba się obawiać faszyzującej młodzieży patriotycznej wszelkiej maści ,niż imigrantów.,Większość z tych bojących się i broniących kraju przed islamskim potopem w życiu nie widziała muzłumanina,a wielu pewnie do końca życia nie zobaczy.,Ciekawy jestem ilu kol.@Fluber w życiu poznał islamistów,ewentualnie Meksykanów.Mitem rozpowszechnianym przez środowiska typu Breibart jest to ,że wśród Latynosów w USA jest wyższa przestępczość.,Przeciwnie ci ludzie są częściej ofiarami przestępstw,szczególnie ci którzy mają nieudokumentowany pobyt,gdyż z obawy przed deportowaniem boją się raportować przestępstwa.,Nielegalnych imigrantów łatwiej też wykorzystać i oszukać przy wypłacie,sam Trump w ten sposób oszukał ponad 200 polskich pracowników budowlanych.,

największy nacjonalizm jest właśnie u polaków żyjących na zachodzie obok muzułmanów

Pokazywali w amerykańskiej TV jak w Polsce młodzież patriotyczna świętowała Dzień Niepodległości.,Właściwie to amerykańscy  reporterzy też rechotali ze śmiechu,a komentarze były w stylu:"patrzcie jaka dzicz nawet narodowego święta nie potrafi uszanować"   

A rechotali też przy tym? https://www.thesun.co.uk/news/2147684/violence-erupts-across-the-us-as-pro-clinton-fans-riot-after-donald-trumps-shock-election-win/

Generalnie my tak, wiadomo że prostacka dzicz nie dorosła do wyborow :)

Nie wiem o których badaniach piszesz.,Często statystyki i badania są publikowane w celu poparcia jakiejś z góry przyjętej tezy.,Na przykład statystyki z Kalifornii,gdzie rzeczywiście Latynosi stanowią wysoki odsetek przestępców i skazanych,.Tym samym sposobem jeżeli ktoś przytoczy statystyki z Alaski i Hawaii,to może udowodnić ,że Latynosi są najbardziej praworządnymi obywatelami., 

Widziałem dane dla całych Stanów. Nie wiem, jaka była metodologia, ale to była na pewno recenzowana publikacja.

To chyba już parę lat temu, bo odkąd policja nie prowokuje maszerujących ( czyli odkąd PIS przejął władzę nad policją ) to jest bardzo spokojnie.

A w polskiej TV pokazywali trochę ponad 15 lat temu, jak muzułmanie latają w USA samolotami. 

Widzę, że w telewizji w USA pracują rasiści, którzy o Polakach wypowiadają się "dzicz". pewnie dlatego, że jesteśmy biali :nevreness:

Teraz przynajmniej rozumiem, skąd wziąłeś tekst o polskiej faszyzującej młodzieży. Z telewizji :nevreness:

W Polsce bardziej trzeba się obawiać faszyzującej młodzieży patriotycznej wszelkiej maści ,niż imigrantów.

Tak w ogóle, to z tego co mi wiadomo ONR w Polsce nie ma nawet tysiąca członków. Gdzieś kiedyś czytałem na forum ONR-owców, że brygada łódzka ONR liczy 6 członków :nevreness:  

Edytowane przez fluber

A rechotali też przy tym? https://www.thesun.co.uk/news/2147684/violence-erupts-across-the-us-as-pro-clinton-fans-riot-after-donald-trumps-shock-election-win/

Generalnie my tak, wiadomo że prostacka dzicz nie dorosła do wyborow :smile:

Widziałem dane dla całych Stanów. Nie wiem, jaka była metodologia, ale to była na pewno recenzowana publikacja.

To chyba już parę lat temu, bo odkąd policja nie prowokuje maszerujących ( czyli odkąd PIS przejął władzę nad policją ) to jest bardzo spokojnie.

A w polskiej TV pokazywali trochę ponad 15 lat temu, jak muzułmanie latają w USA samolotami. 

Widzę, że w telewizji w USA pracują rasiści, którzy o Polakach wypowiadają się "dzicz". pewnie dlatego, że jesteśmy biali :nevreness:

Teraz przynajmniej rozumiem, skąd wziąłeś tekst o polskiej faszyzującej młodzieży. Z telewizji :nevreness:

Metodologia jest taka ,że: "jak się kogoś chce uderzyć, to się zawsze kij znajdzie", a jak się chce coś udowodnić ,to zawsze się znajdzie jakieś statystyki na poparcie.,Najbardziej wiarygodne w kontekście przestępczości są statystyki FBI(Policyjne mniej wiarygodne,gdyż często zawyżają spadek przestępczości dla własnej chwały)

Generalnie my tak, wiadomo że prostacka dzicz nie dorosła do wyborow :smile:

Po wyborach mało kto rechotał ze śmiechu.,Raczej była atmosfera żałoby.,Ludzie mieli takie miny jakby 8 listopada świat się skończył., 

Po wyborach mało kto rechotał ze śmiechu.,Raczej była atmosfera żałoby.,Ludzie mieli takie miny jakby 8 listopada świat się skończył., 

Nie dziwi mnie to. Zamieszki, zniszczenia, kradzieże, tortury. To musiało być przykre, że się okazało, że ma się tak nisko uświadomione społeczeństwo, ktore nie rozumie zasad demokracji i że trzeba spoglądać z dołu na stojące na o wiele wyższym poziomie społeczeństwo polskie, w ktorym problemem jest to, że 6 lat temu spalono jedną budkę w trakcie obchodow święta niepodległości. 

• ely3 zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.