Skocz do zawartości

Polska scena polityczna w Internecie

Findek

Rekomendowane odpowiedzi

Bo tak było.

No chyba, że uważasz kpiny z szopki smoleńskiej za równoznaczne z radością po śmierci pierwszej trójki.

Dlaczego do Smoleńska wyjechał kartofel, kurdupel, alkoholik, a wrócił mąż stanu?

Bo Rosjanie podmienili ciała :nevreness:

To dowcip polityka Platformy.

Poza tym mieliśmy 9-dniową żałobę narodową, w której zginęli politycy wszystkich partii i serio, kto to jest Artur Górski i jakie wzbudzał emocje za życia?

(tak jak Muszyński był uradowany ze śmierci Bartoszewskiego)?

Tak w ogóle to wpis Muszyńskiego nie sugerował, że był uradowany ze śmierci Bartoszewskiego, nie mówiąc o tym, że Muszyński nie lubił Bartoszewskiego nie z powodów politycznych, tylko dlatego, ze Bartoszewski go wyjebał z roboty.

Bo tak było.

No chyba, że uważasz kpiny z szopki smoleńskiej za równoznaczne z radością po śmierci pierwszej trójki.

Masz gdzieś ten tweet albo tekst tweetu w którym Muszyński cieszy się z śmierci Bartoszewskiego? Znalazłem spierdalaj, ale tego nie ma nigdzie. 

Dlaczego do Smoleńska wyjechał kartofel, kurdupel, alkoholik, a wrócił mąż stanu?

Bo Rosjanie podmienili ciała :nevreness:

To dowcip polityka Platformy.

To były przecież kpiny z tego, że z Kaczyńskiego po śmierci robiono męża stanu, chociaż był jedynie średnim prezydentem. Dowcip widziałem w tamtym czasie między innymi na demotywatorach.

Daj cytat w którym ktoś cieszy się z jego śmierci to wtedy pogadamy.

Poza tym mieliśmy 9-dniową żałobę narodową, w której zginęli politycy wszystkich partii i serio, kto to jest Artur Górski i jakie wzbudzał emocje za życia?

Zasłynął najbardziej rasistowskim tekstem w III RP. :nevreness:

Edytowane przez Artlan

Masz gdzieś ten tweet albo tekst tweetu w którym Muszyński cieszy się z śmierci Bartoszewskiego? Znalazłem spierdalaj, ale tego nie ma nigdzie. 

PiS ma nr 1. Bartoszewski nie chciał być chowany przez innego prezydenta. Normalnie Bóg zaczyna uśmiechać się do Polaków

Zasłynął najbardziej rasistowskim tekstem w III RP. :nevreness:

?

Daj cytat w którym ktoś cieszy się z jego śmierci to wtedy pogadamy.

Powtórzę, że Muszyński miał z Bartosiewiczem na pieńku osobiście z powodu tego, że Bartoszewski go zwolnił z pracy...

Btw ten tweet został wrzucony prawie pół roku po śmierci Bartoszewskiego.

Powtórzę, że Muszyński miał z Bartosiewiczem na pieńku osobiście z powodu tego, że Bartoszewski go zwolnił z pracy...

I to go rozgrzesza? Bez jaj, koleś zachowywał się jak typowy internetowy hejter i taki ktoś ma być wiceprezesem TK? Widać wyraźnie, że nie macie z kogo wybierać.

A z Górskim to chodzi mi o ,,koniec cywilizacji białego człowieka". Ja tą wypowiedź mam raczej w dupie, ale myślę, że w swoim prime był w top10 najbardziej kontrowersyjnych polityków PiS.

Edytowane przez Artlan

I to go rozgrzesza? 

Ale gdzie radość z jego śmierci? 

A z Górskim to chodzi mi o ,,koniec cywilizacji białego człowieka". Ja tą wypowiedź mam raczej w dupie, ale myślę, że w swoim prime był w top10 najbardziej kontrowersyjnych polityków PiS.

Biorąc pod uwagę, że jakieś 90% społeczeństwa nie jest w stanie wymienić 10 polityków PiSu to nie jest to jakieś szczególnie medialne osiągnięcie. 

I to go rozgrzesza? Bez jaj, koleś zachowywał się jak typowy internetowy hejter i taki ktoś ma być wiceprezesem TK? Widać wyraźnie, że nie macie z kogo wybierać.

Cytat Muszyńskiego to nie jest cieszenie się ze śmierci Bartoszewskiego. Po drugie jeżeli to jest hejterstwo, to jak nazwać to?

http://wpolityce.pl/polityka/323264-targowica-samodzierzawie-orbanizacja-zdrada-bolszewizacja-andrzej-rzeplinski-tym-razem-przeszedl-sam-siebie-a-to-przeciez-nie-takie-latwe

Chyba ten cytat był jego prime. Ten koleś to zupełny no name.A cytat, który wrzuciłeś wyżej jest autorstwa Stanisława Pięty. Górski go tylko cytował.

Ale gdzie radość z jego śmierci?

Bóg zaczyna uśmiechać się do Polaków to aż tak skomplikowana metafora dla ciebie? :nevreness:

Biorąc pod uwagę, że jakieś 90% społeczeństwa nie jest w stanie wymienić 10 polityków PiSu to nie jest to jakieś szczególnie medialne osiągnięcie.

Nie mówimy o społeczeństwie, tylko o politykach obecnej opozycji a z nich większość znała Górskiego.

Bóg zaczyna uśmiechać się do Polaków to aż tak skomplikowana metafora dla ciebie? :nevreness:

Nie mówimy o społeczeństwie, tylko o politykach obecnej opozycji a z nich większość znała Górskiego.

Bartoszewski poparł Komorowskiego w wyborach i powiedział przy okazji, że popiera go dlatego, że chciałby zostać przez niego pochowany. Muszyński wrzucił ten cytat już po wygranych przez Dudę wyborach, więc tym bardziej nie widać tu radości.

Sama prawda. :panda:

Zresztą poczytaj Korwina. Ciężko w to uwierzyć, ale w tej sprawie gada prawie to samo co Rzepliński (a może nawet ostrzej).

Edytowane przez Artlan

Sama prawda. :panda:

Zresztą poczytaj Korwina. Ciężko w to uwierzyć, ale w tej sprawie gada prawie to samo co Rzepliński (a może nawet ostrzej).

"Targowica, samodzierżawienie, orbanizacja, zdrada, bolszewizacja" - apolityczny prezes TK o partii rządzącej - sama prawda :nevreness:

"Bóg uśmiecha się do Polaków" - hejterstwo :nevreness:

Rozumiem, że gadanie, jak Korwin świadczy o apolityczności i kwalifikacjach do bycia apolitycznym sędzią TK? :nevreness:  Teraz to mnie rozwaliłeś :nevreness:

Btw http://nczas.com/wiadomosci/polska/kod-to-targowica/

Edytowane przez fluber

Twoim zdaniem co oznacza ten wpis jeżeli nie kpiny ze śmierci Bartoszewskiego? Uwzględnij przy tym, że autorem jest koleś znany z hejtowania przeciwników PiS (vide Lis, Biedroń, Siemoniak). Poza tym sam przyznałeś, że miał osobisty konflikt z Bartoszewskim.

I co jest nieprawdziwego w słowach Rzeplińskiego? A Korwin akurat w tej sprawie jest całkowicie apolityczny, bo nie ma żadnego interesu, by opowiedzieć się po którejkolwiek ze stron. :nevreness:

Twoim zdaniem co oznacza ten wpis jeżeli nie kpiny ze śmierci Bartoszewskiego? 

To chwila - kpiny czy radość? Bo to dwie różne rzeczy.

I co jest nieprawdziwego w słowach Rzeplińskiego? A Korwin akurat w tej sprawie jest całkowicie apolityczny, bo nie ma żadnego interesu, by opowiedzieć się po którejkolwiek ze stron. :nevreness:

Korwin zawsze atakuje rząd, bo to jest bardziej trendy, więc apolityczność like kiss my ass. 

Twoim zdaniem co oznacza ten wpis jeżeli nie kpiny ze śmierci Bartoszewskiego? Uwzględnij przy tym, że autorem jest koleś znany z hejtowania przeciwników PiS (vide Lis, Biedroń, Siemoniak). Poza tym sam przyznałeś, że miał osobisty konflikt z Bartoszewskim.

Raczej radość ze zwycięstwa Dudy i przypomnienie, że Bartoszewski nie chciał być chowany przez nowego prezydenta, więc jego śmierć była zgodna z jego życzeniem, bo popierany przez niego kandydat nie wygrał kolejnych wyborów. Ja nie doszukuję się tu radości ze śmierci, to jest naciągane. 

Już nawet nie wspominając o tym, że mówimy o 93-letnim schorowanym staruszku i tweecie z 5 miesięcy po jego śmierci.

Słowa Rzeplińskiego, które przytoczyłem , to opinie, a nie fakty więc nie da się określić co jest w nich prawdziwego, a co nie. Są to opinie tak samo polityczne, jak Muszyńskiego i na tym samym poziomie.

Korwin nie krytykuje przeciwników politycznych, bo to nie jest w jego interesie? Co Ty człowieku gadasz? :smile:

Edytowane przez fluber

• ely3 zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.