Skocz do zawartości

Polska scena polityczna w Internecie

Findek

Rekomendowane odpowiedzi

czyli masz swoją prywatną definicję inną niż definicja kulfona - czyli dokładnie to co było już napisane

Nie mam prywatnej definicji, przedstawię obowiązującą:

stosowanie przemocy, gwałtu, ucisku, okrucieństwa w celu zastraszenia, zniszczenia przeciwnika; okrutne, krwawe rządy to definicja terroru, zakładam natomiast, ze kulfonowi chodziło o terror państwowy, a jego definicja brzmi:

taktyka stosowana przez państwa, np. Rosję radziecką czy Niemcy hitlerowskie, polegająca na organizowaniu masowych zabójstw, deportacji, zamykania ludzi w obozach koncentracyjnych przez wyspecjalizowane organy państwowe

Więc nie widziałem terroru na żywo, na szczęście.

za lekarza powinni płacić ci co z niego korzystają, za uniwersytety powinni płacić studenci, za drogi pownni płacić ci co po nich jeżdzą. polecam ten tok myślenia

dlatego też napisałem o platformie

Wolny rynek i masz wybór co chcesz oglądać, nie wiem co tu jest niezrozumialego

Jak już place za,shitsat to nie mam ochoty dodatkowo płacić za te sama usługę

Płacisz dwa razy za tsksowke albo za chleb?

Tak jak myślałem, Lichocka powiedziała, ze odwołanie Kurskiego wynika z treści ustawy. Burza w szklance wody.

Czasem mam wrażenie że trolujesz albo widzisz świat przez różowe okulary

Wyjaśnij mi jakim cudem skoro odwołanie Kurskiego wynikało z ustawy nie ogłoszono tego w pierwszej decyzji tylko musiano się zebrać jeszcze raz i po kilku godzinach wydać drugą decyzję odmienną od poprzedniej... W pierwszej został odwołany w drugiej przywrócony.... Więc albo Lichocka nie znała treści ustawy i ktoś jej przypomniał albo po prostu teraz wymyślają teorię do faktów..

Powiedz mi skoro wierzysz Lichockiej to czemu pierwsza decyzja nie brzmiala zgodnie z zapisem ustawy a byla odwołaniem... Jak to wytłumaczysz ?> Niekompetencją Lichockiej, Czabańskiego czy inaczej?

dlatego też napisałem o platformie

Wolny rynek i masz wybór co chcesz oglądać, nie wiem co tu jest niezrozumialego

Jak już place za,shitsat to nie mam ochoty dodatkowo płacić za te sama usługę

Płacisz dwa razy za tsksowke albo za chleb?

zrozumiałem twojego posta

Najwyraźniej wszyscy kiedyś byliśmy terrorystami  :nevreness:

ja już nie jestem czego i tobie życzę

Edytowane przez kulfon

Jaskrawym naruszeniem wolności dziennikarstwa jest stalinowska czystka w wykonaniu komisarza Kurskiego.,Zwolnienie jednego dziennikarza ma się nijak do wyrzucenia z TVP 60 dziennikarzy.,W konfrontacji Wassermnan Schultz vs Brzeziński wygrała Mika .,Debbie straciła stanowisko a Brzeziński dalej prowadzi swój program"Morning Joe"  

Taaaa, tylko jakimś cudem po tym rzeczywiście nic złego na Hilary nie mówiła. A DWS wyleciała nie przez to więc nie wiem o czym mówisz (to przecież wyszło niedawno a ona stanowisko straciła już jakiś czas temu).

Od jakiej liczby zaczyna się stalinowska czystka? Bo poprzednie ekipy też sporo zwalniały, więc możemy zawsze policzyć.

Powiedz mi skoro wierzysz Lichockiej to czemu pierwsza decyzja nie brzmiala zgodnie z zapisem ustawy a byla odwołaniem... Jak to wytłumaczysz ?> Niekompetencją Lichockiej, Czabańskiego czy inaczej?

Albo robieniem jakiegoś grubego przekrętu. PIS się ze wszystkim śpieszy i takie są tego efekty, niekompetencja to najbardziej prawdopodobne wyjaśnienie.

Z tego, co czytałem to policja musiała interweniować z powodu nielegalnej mszy w zamkniętym w zeszłym roku kościele. Teren został sprzedany prywatnemu przedsiębiorcy, ale parafianie niezmiennie codziennie odprawiali tam mszę.

No i co dziwnego jest w tym, ze policja rozpedzala nielegalne zgromadzenie? 

No i co dziwnego jest w tym, ze policja rozpedzala nielegalne zgromadzenie? 

To, ze rok temu jak wpadli do meczetu to zdjęli buty żeby nie urazić uczuć religijnych, a katolików można pałować i wywlekać za fraki.

Tyle, że ta sytuacja miała miejsce w DE, ale to taki sam multi-kulti syf jak FR

• ely3 zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.