Skocz do zawartości

Polska scena polityczna w Internecie

Findek

Rekomendowane odpowiedzi

Kolejny genialny lewak. W tym też się z nim zgadzasz Fluber czy tylko w kwestii okradania polskich rodzin przez państwo? :smile:

Tylko w kwestii okradania polskich rodzin przez państwo. No i inaczej od niego definiuję rodzinę :nevreness:

Większość wydatków, które chcesz zlikwidować to bardzo niewielki procent budżetu (patrz ile kasy idzie na socjal, prawie nic w porównaniu do wszystkich wydatków). A to co zżera najwięcej, renty, emerytury, infrastruktura, obronność, służba zdrowia, edukacja, samorządy i obsługa długów i tak musiałbyś zostawić. Mamy większy, znacznie większy deficyt budżetowy niż wszystkie pieniądze, które idą na pomoc socjalną

Fluber jak zwykle odkrecasz kofa ogonem

Zamiast po męsku przyznać że niezeznie od intencji (nie twierdzę ze. Blaszczak jest aż takim debilem) wypowiedź była głupia i nie na,miejscu to Brniesz, a przecież z Komorowskiego każdy się za tego typu kwiatki śmiał, aż się wiocha.pl wieszala

Biedron jak już wspomniałem kilka razy powinien zająć się tym na czym się zna

Jest to hasło bardzo uniwersalne dla naszej "elity" co potwierdza również wypowiedź Blaszczaka

Edytowane przez josephnba

Fluber jak zwykle odkrecasz kofa ogonem

Zamiast po męsku przyznać że niezeznie od intencji (nie twierdzę ze. Blaszczak jest aż takim debilem) wypowiedź była głupia i nie na,miejscu to Brniesz, a przecież z Komorowskiego każdy się za tego typu kwiatki śmiał, aż się wiocha.pl wieszala

Sposób wypowiedzi był głupi i nie na miejscu i wkurw Błaszczaka spowodowany prawie setką śmiertelny ofiar jest tylko niewielkim usprawiedliwieniem jego emocjonalnej wypowiedzi.

Co nie zmienia faktu, że się z nim zgadzam.

To że zgadzasz się ze wszystkim co mówią politycy pisu dla nikogo nie jest zaskoczeniem

Jakps nikt nie tłumaczył z tskim zaangażowaniem Komorowskoego, a przecież on podobnie jak Mariusz miał inne intencje. Nie przeszkadzało to innym jak prawdopodobnie też Tobie w krytyce

EOT

Nie stawiam znaku równości między nawiedzona sekta Smoleńska a terrorystami, choć to jak pobito prezenterke, kamerzyste itd nie budzi mojego szacunku i sympatii do tych ludzi.

Jaki kraj taki zamach, cytując klasyka

Możesz mi powiedzieć kiedy pobito prezenterkę i kamerzystę?

To że zgadzasz się ze wszystkim co mówią politycy pisu dla nikogo nie jest zaskoczeniem

Jakps nikt nie tłumaczył z tskim zaangażowaniem Komorowskoego, a przecież on podobnie jak Mariusz miał inne intencje. Nie przeszkadzało to innym jak prawdopodobnie też Tobie w krytyce

EOT

Przecież Komorowski popełniał pomyłki językowe, które były śmieszne i każdy wiedział, o co chodzi. A teraz robi się po wypowiedzi o kredkach z Błaszczaka homofoba, a z Zalewskiej półgłówka. Przecież wejścia na krzesło w japońskim parlamencie i powiedzenie do generała Chodź Szogunie to zupełnie, co innego. Nie wiem, gdzie Ty widzisz analogię. Chociaż skoro dostrzegasz ją pomiędzy moherami i islamskimi terrorystami, to rzeczywiście EOT.

Zacznijmy od tego, że Piecha zabił znacznie więcej Polaków niż radykalni islamiści, a PiS zrobił go posłem. :rugby:

Co do Bronka to większość jego gaf była przereklamowana. Np. w japońskim parlamencie nie było żadnego wchodzenia na krzesło tylko na podest, w tej akcji z żoną Obamy tłumaczka się machnęła i wyszło jak wyszło itp. To już Kaczyński miał znacznie więcej żenujących wpadek (i nie mówię tu o Borubarze, bo to słowo akurat nigdy w rzeczywistości nie padło).

Edytowane przez Artlan

https://youtu.be/tx6BfMTAxls

https://youtu.be/TLZvebSyoM4

Fluber wróć do wcześniejszego mojego posta i znajdz sobie wpis o treści nie stawiam znaku równości między terrorystami i sekta Jarka

Jesteś słaby w manipulacji i przekrecaniu słów oponenta

Zacznijmy od tego, że Piecha zabił znacznie więcej Polaków niż radykalni islamiści, a PiS zrobił go posłem. :rugby:

Co do Bronka to większość jego gaf była przereklamowana. Np. w japońskim parlamencie nie było żadnego wchodzenia na krzesło tylko na podest, w tej akcji z żoną Obamy tłumaczka się machnęła i wyszło jak wyszło itp. To już Kaczyński miał znacznie więcej żenujących wpadek (i nie mówię tu o Borubarze, bo to słowo akurat nigdy w rzeczywistości nie padło).

Piecha się nawrócił, a PIS jest partią katolicką i ma dużo miłosierdzia :nevreness: Ale doceniam poczucie humoru :nevreness:

Jeśli to jest pobicie, to ty jesteś odpowiedzialny za otrucie 7 osób na zlocie.

Nikt nie rzygal!

Może nie pobicie, ale napaść

Uszkodzenie sprzętu naruszenie nietykalnosci osobistej itd

Dla mnie to nie jest norlmalne, niezależnie od tego jski mam stosunek do Shitsatu czy Sekty smoleńskiej

Zwróć też uwagę że w obu przypadkach atakowano kobiety. Nie jestem ekspertem, ale będąc kobietą czulbym się lekko nieswojo, gdyby kilku kolesi wymachiwalo mi pięściami przed twarzą

Nikt nie rzygal!

Może nie pobicie, ale napaść

Uszkodzenie sprzętu naruszenie nietykalnosci osobistej itd

Dla mnie to nie jest norlmalne, niezależnie od tego jski mam stosunek do Shitsatu czy Sekty smoleńskiej

Zwróć też uwagę że w obu przypadkach atakowano kobiety. Nie jestem ekspertem, ale będąc kobietą czulbym się lekko nieswojo, gdyby kilku kesi wymachiwalo mi pięściami przed twarzą

Sprzętu nie uszkodzili z tego co widać, no napaść to też nie była. 

I to też byli starzy ludzie, nie róbmy z tego pobicia, napaści. Nie jest to normalne, ale porównywanie tego do terroryzmu w jakikolwiek sposób jest słabe. Nikomu się nic nie stało i nic się stać nie miało. 

NIE STAWIAM ZNAKU ROWNOSCI

...

JAK POBITO KAMERZYSTE NIE BUDZI MOJEGO SZACUNKU I SYMPATII

Gdzie masz tu porównanie mordu i pobicia?

Terrorystów nienawidzę i chętnie bym ich odstrzelil, dziadka bym co najwyżej wyśmial ewentualnie lekko poturbowal gdyby podszedł do mnie z piescismi

NIE STAWIAM ZNAKU ROWNOSCI

...

JAK POBITO KAMERZYSTE NIE BUDZI MOJEGO SZACUNKU I SYMPATII

Gdzie masz tu porównanie mordu i pobicia?

Terrorystów nienawidzę i chętnie bym ich odstrzelil, dziadka bym co najwyżej wyśmial ewentualnie lekko poturbowal gdyby podszedł do mnie z piescismi

A to budzi Twój szacunek i sympatię?

Wiesz, to jak ująć - nie stawiam znaku równości między tobą, a Trynkiewiczem. 

Już nie mówiąc o tej wstawce jaki kraj, taki zamach. 

Nie stawiam znaku równości między josephem, a Kaczyńskim, choć nazwał swojego syna Antoni :nevreness:

Jest pewien cytat chyba Daniela Boorstina, który mi teraz przychodzi do głowy, więc kończę

Dobranoc

Nazwanie mnie idiotą, nie zmieni faktu, że porównałeś kilku dewotów po 80-tce do islamskich terrorystów. Chyba, że nie potrafisz porozumiewać się w języku polskim. To, co napisałeś było jednoznaczne.

Błaszczak powiedział to, co myśli większość społeczeństwa, tylko zrobił to w idiotyczny sposób, niestety. Europa to w tej chwili ludzie bez tożsamości, bez wartości wyższych. Cywilizacja ciągłej zabawy, cywilizacja bez religii zaprowadzi nas do śmietnika historii. Islam daje odpowiedzi na pytania, które zadają sobie młodzi ludzie, strukturyzuje życie, daje szczęście, a nie przyjemności maskujące ból istnienia spowodowany myśleniem o śmierci, końcu wszystkiego i gniciu w ziemi. Bez powrotu do korzeni Europa stanie się muzułmańska, a nie laicka. Europa, jaką znamy już nigdy nie wróci. Mamy tylko jedno wyjście, odwrót od świata, który ma w pogardzie ludzkie życie (aborcja, eutanazja), który jest antykatolicki i proislamski. Musimy zrezygnować z wolności jednostki na rzecz wolności społeczeństwa, bo wizja wiecznego pokoju między ludźmi różnych kultur to utopia. Jeżeli Europa nie odnajdzie swojej tożsamości, to zginie i taka jest brutalna prawda.

• ely3 zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.