josephnba Opublikowano 3 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2020 Owszem, zbiegł się w czasie z kolejnym kłamstwem twojego idola Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 3 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2020 50 minut temu, josephnba napisał: Ale opinia pana "nie wyszło mi na wyspach więc postanowiłem zostać eurosceptykiem" obchodzi mnie równie mocno jak pisanina skrzywdzonego chłopca z dyplomem doktora To juz @StaryFan nawet zauwazyl jak bardzo Cie te rzeczy nie obchodza i jak bardzo Cie te rzeczy nie ruszaja i jak bardzo Cie te rzeczy nie interesuja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeltaCenter (zablokowane) Opublikowano 3 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2020 Eurosceptyk - twój idol - eurosceptyk - twój idol - eurosceptyk - twój idol... I tak w kółko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 3 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2020 (edytowane) 17 minut temu, fluber napisał: To juz @StaryFan nawet zauwazyl jak bardzo Cie te rzeczy nie obchodza i jak bardzo Cie te rzeczy nie ruszaja i jak bardzo Cie te rzeczy nie interesuja No i jest trzeci Druzyna sprawiedliwych w komplecie 14 minut temu, DeltaCenter napisał: Eurosceptyk - twój idol - eurosceptyk - twój idol - eurosceptyk - twój idol... I tak w kółko. Mogę zmienić na synonimy Głupiec, dureń i nieudacznik Edytowane 3 Marca 2020 przez josephnba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeltaCenter (zablokowane) Opublikowano 3 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2020 Ehhh szkoda czasu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 4 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2020 Poglądy Pani Kandydatki są niezwykle dynamiczne:) 18 godzin temu, Koelner napisał: Hitler musiał iść na wojnę z powodu tych sztuczek . Sztuczki są jak narkotyk ,500 plus napędziło konsumpcję ale „zjazd” jest powoli odczuwalny , jak będziemy na odwyku to będziemy potrzebowali rządu który zaciśnie pasa. Wzrost nie wynika z żadnych sztuczek . Mamy drugie najniższe bezrobocie w Unii Europejskiej w tej chwili, więc chyba powinieneś docenić PIS w tej kwestii??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 4 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2020 8 godzin temu, josephnba napisał: No i pojawił się rycerz na białym koniu Wizyalizuj sobie mnie jak chcesz, nie oceniam co kogo podnieca Ale opinia pana "nie wyszło mi na wyspach więc postanowiłem zostać eurosceptykiem" obchodzi mnie równie mocno jak pisanina skrzywdzonego chłopca z dyplomem doktora Przed chwilą tak się martwiłeś o mnie i moje dzieciństwo, a teraz już Ciebie nic nie obchodzę. Kobieta zmienną jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 4 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2020 (edytowane) 14 godzin temu, RappaR napisał: I pewnie znowu to ja teraz jestem agresywny, a Ty biedny Cardi niewinną, pasywną ofiarą Gdzie widzisz agresję w stwierdzeniu "Lata mi to kalafiorem. Poszukaj jakiegoś wykresu, dobry w tym jesteś."? Jeżeli kalafior cię obraża to cóż ja - "biedna, niewinna, pasywna ofiara" mogę na to poradzić? Nie wiem, przytul się do kogoś. Edytowane 4 Marca 2020 przez Cardi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 4 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2020 4 minuty temu, Cardi napisał: Gdzie widzisz agresję w stwierdzeniu "Lata mi to kalafiorem. Poszukaj jakiegoś wykresu, dobry w tym jesteś."? Jeżeli kalafior cię obraża to cóż ja - "biedna, niewinna, pasywna ofiara" mogę na to poradzić? Nie wiem, przytul się do kogoś. Passive-agresive style naprawdę bawię się tutaj świetnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 4 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2020 3 minuty temu, RappaR napisał: Passive-agresive style naprawdę bawię się tutaj świetnie aggressive* Przyjebałeś się do fragmentu wypowiedzi, udajesz umęczonego moją agresją, a sam tu napierdalasz na ślepo wszystkich gdy tylko masz jakiś wykres na poparcie swojej tezy. Teraz niestety nie miałeś, rozumiem zatem zmianę strategii. Podwójne standardy trwają w najlepsze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 4 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2020 Po konsultacjach z Borysem zostałą podjęta wspólna decyzja o zamknięcie tego tematu. Od dawna już nie służy on wymianie poglądów. Poziom pogardy przebije kolejne sufity. 90% postów łamie regulamin . A na dodatek w ostatnich dwóch latach ok 95% zgłoszeń naruszeń regulaminu dotyczy właśnie tego wątku Naprawdę jak ktoś czuje potrzebe obrażania innych ludzi to są inne miejsca w internecie gdzie będzie mógł sobie ulżyć. Ale nie tu To jest forum o koszykówce gdzie dopuszczana jest dyskusja na tematy inne pod warunkiem ,że spełnia ona wymogi kulturalnej dyskusji. Dla niektórych zaś użytkowników jedyna aktywność jest związana z tym właśnie wątkiem politycznym Kazda próba uruchomienia na nowo tego wątku będzie blokowana. A uporczywe uruchomianie tematu politycznego będzie wiązało się z karami administracyjnymi z 24 godzinnym zakazem pisania włącznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borys Opublikowano 20 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2020 Mam nadzieje, że trochę ochłonęliście Założyłem nowy temat, na nowy początek Proszę o podejście do tematu z otwartą głową i nie obrażanie innych. Każdy może mieć inne zdanie, chodzi o przedstawienie swojego, a nie udowodnienie, że ktoś jest kretynem. Nasz światopogląd również wziął się z opinii innych osób, 99,9% rzeczy sami nie doświadczyliśmy, tylko przeczytaliśmy w Internecie, obejrzeliśmy w TV... nikt nie da sobie ręki uciąć, że to co słyszymy jest prawdą. Wszystko jest tylko naszym założeniem, że coś jest prawdziwe, na zasadzie wyboru. Także naukowo nikt z nas tutaj, nie może mieć 100% racji, także potraktujcie to jako swobodę wypowiedzi, a nie wojny o to kto ma większą rację. P.S. podzięowania należą się w dużej części lorakowi, który miło i sympatycznie napisał PM, przytoczył kilka dobrych i trafnych argumenów i poprosił o przemyślenie kwestii otwarcia tematu. Tak jak w zyciu, miło i symaptycznie jest zawsz elepiej, niż agresywnie i wyzwiskami. Potraktujcie to jako wstęp do nowego tematu i wytyczna w prowadzniu dyskusji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi