Tecu Opublikowano 26 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2020 49 minut temu, fluber napisał: Ale nie wszyscy jestesmy bezkarnymi wariatami drogowymi. Słychać jakieś plotki o wprowadzenie izby dyscyplinarnej dla posłów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 26 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2020 56 minut temu, fluber napisał: Ale nie wszyscy jestesmy bezkarnymi wariatami drogowymi. tak jak Kurski :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 26 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2020 2 minuty temu, Koelner napisał: tak jak Kurski Dokladnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 26 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2020 3 godziny temu, quevas napisał: sądziłem, że w oznaczonym kontekście, na takie miano zasługuje tylko pan doktor Patryk "Hatakumba" Jaki Lata mijają, a w Polsce się nie zmienia - dalej wieś nienawidzi "wykształciuchów", a im ktoś gorzej wyedukowany, tym bardziej. 19 minut temu, Koelner napisał: tak jak Kurski Mnie nie rozśmieszyło. Wiesz kto jeszcze się nie zaśmiał? babka, którą Hajto przejechał na przejściu dla pieszych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 26 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2020 (edytowane) 1 godzinę temu, RappaR napisał: Mnie nie rozśmieszyło. Wiesz kto jeszcze się nie zaśmiał? Ukryj zawartość babka, którą Hajto przejechał na przejściu dla pieszych ? Uaaaa 2 godziny temu, fluber napisał: Dokladnie. mieli zmieniać prawo na wzór skandynawski ale wydaje mi się że odkąd są autostrady to się poprawilo. http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114884,25635880,zmiany-w-po-po-wyborze-budki-onet-we-wladzach-partii-trzaskowski.html#s=BoxOpImg1 Pomaska? Tusku wracaj Edytowane 26 Stycznia 2020 przez Koelner Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeltaCenter (zablokowane) Opublikowano 27 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2020 Ależ uderzenie Newsweeka w Dudę. Nie moge się pozbierać. Cały Pałac Prezydencki również. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 27 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2020 24 minuty temu, DeltaCenter napisał: Ależ uderzenie Newsweeka w Dudę. Nie moge się pozbierać. Cały Pałac Prezydencki również. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 27 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2020 1 hour ago, DeltaCenter said: Ależ uderzenie Newsweeka w Dudę. Nie moge się pozbierać. Cały Pałac Prezydencki również. Dopóki ma za sobą zbieraninę takich "szeroko myślących" jak ty, niestety dla reszty społeczeństwa dostanie drugą kadencję Człowiek bez kręgosłupa, idealny dla ludzi bez charakteru Mnie tylko zastanawia czy w drugiej kadencji przebije swoja waga to co druga kadencja zrobiła z Kwaśniewskiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeltaCenter (zablokowane) Opublikowano 27 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2020 Witamy po odwyku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 27 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2020 Godzinę temu, DeltaCenter napisał: Witamy po odwyku. masz wykupiony Newsweek? c***e dają 3% do przeczytania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 27 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2020 1 godzinę temu, josephnba napisał: Dopóki ma za sobą zbieraninę takich "szeroko myślących" jak ty, niestety dla reszty społeczeństwa dostanie drugą kadencję Człowiek bez kręgosłupa, idealny dla ludzi bez charakteru Mnie tylko zastanawia czy w drugiej kadencji przebije swoja waga to co druga kadencja zrobiła z Kwaśniewskiego Lepsi są ludzie bez charakteru, niż śmiecie bijący w dwadzieścia osób jednego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 27 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2020 4 minuty temu, RappaR napisał: Lepsi są ludzie bez charakteru, niż śmiecie bijący w dwadzieścia osób jednego. to nie to samo ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 27 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2020 14 minut temu, Koelner napisał: to nie to samo ? Każdy kwadrat to prostokąt, ale nie każdy prostokąt to kwadrat:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 27 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2020 1 minutę temu, fluber napisał: Każdy kwadrat to prostokąt, ale nie każdy prostokąt to kwadrat:) nie każdy facet z widłami to Neptun albo Posejdon tak jak nie każdy prezydent to prezydent Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 27 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2020 25 minutes ago, RappaR said: Lepsi są ludzie bez charakteru, niż śmiecie bijący w dwadzieścia osób jednego. Tobie woierdole sam jak poprosisz lamusie 2 hours ago, DeltaCenter said: Witamy po odwyku. Masz rację Odwyklem od kretynów którym nie wyszło w UE i dlatego ja krytykują Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 27 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2020 54 minuty temu, josephnba napisał: Tobie woierdole sam jak poprosisz lamusie Komu chcesz zaimponować straszniej sprzed monitora Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 27 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2020 Godzinę temu, josephnba napisał: Tobie woierdole sam jak poprosisz lamusie Chłopie, nie wiem, czy dalej pracujesz w Straży Miejskiej ( nie pamiętam, czy mi się dobrze kojarzy), czy nie, ale jak chcesz być twarzą kolejnej kampanii przeciwko tej służbie i jeszcze wylecieć z roboty ( w Internecie nikt nie jest anonimowy, a za takie odzywki nie byłoby problemy, żeby dostać na Ciebie namiary i złożyć donos do pracodawcy), to polecam pisać tak dalej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 27 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2020 21 minut temu, fluber napisał: Chłopie, nie wiem, czy dalej pracujesz w Straży Miejskiej ( nie pamiętam, czy mi się dobrze kojarzy), czy nie, ale jak chcesz być twarzą kolejnej kampanii przeciwko tej służbie i jeszcze wylecieć z roboty ( w Internecie nikt nie jest anonimowy, a za takie odzywki nie byłoby problemy, żeby dostać na Ciebie namiary i złożyć donos do pracodawcy), to polecam pisać tak dalej. skarżypyta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 27 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2020 11 minut temu, Koelner napisał: skarżypyta Nie skarżypyta, tylko pedagog. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 27 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2020 Godzinę temu, fluber napisał: Chłopie, nie wiem, czy dalej pracujesz w Straży Miejskiej ( nie pamiętam, czy mi się dobrze kojarzy) zle sie kojarzy ale z Was nerwuski tak btw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi