Cardi Opublikowano 23 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2019 (edytowane) 4 minuty temu, josephnba napisał: Wow ale mi dosrałeś Biedny ja Przecież to samozaoranie było 2 minuty temu, Sebastian napisał: Nie wiem o co toczy się Wasz spór. Sprawa tej ustawy jest dość poważna i niesie naprawdę poważne konsekwencje. Casus Szwajcarii pokazuje, że wcale nie musi być odpowiedniego prawa aby takie rzeczy rozstrzygać. Co będzie, tego nie wiem. Ale bawi mnie twierdzenie, że skoro nasz rząd powiedział, że to nic nie znaczy i mają to w dupie to znaczy, że jesteśmy bezpieczni. Wrak Tupolewa też mieli odzyskać i nic z tego a gdzie Rosji do USA. Także nie ma się co śmiać z tej sytuacji. O to, że Ty jesteś pojebany, ja jestem pojebany, Vice jest pojebany, Konfederacja jest pojebana, Stachu Michalkiewicz jest pojebany. Dlaczego? Dlatego, że partia rządząca powiedziała że niczego nie zapłaci. Ot taka logika edit: Aha, a treść ustawy to kłamstwo. Edytowane 23 Października 2019 przez Cardi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 23 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2019 Michalkiewicz jest żałosnym przegrywem bez własnego mieszkania co świadczy o tym że nie potrafi sam o siebie zadbać więc jest beznadziejny ale na pewno nie pojebany Co do ciebie to w sumie nie mnie to oceniać ale skoro sam tak o sobie myślisz to kim jestem żeby temu przeczyć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 23 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2019 1 minutę temu, josephnba napisał: Michalkiewicz jest żałosnym przegrywem bez własnego mieszkania co świadczy o tym że nie potrafi sam o siebie zadbać więc jest beznadziejny ale na pewno nie pojebany Nazywać przegrywem kogoś, kto zebrał na mieszkanie od widzów w ile? Miesiąc? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 23 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2019 (edytowane) 2 minuty temu, Cardi napisał: Nazywać przegrywem kogoś, kto zebrał na mieszkanie od widzów w ile? Miesiąc? Ja nikogo nie musiałem prosić i nie zajęło mi to 40 lat A jedyne osoby które czytają moje wypociny to wy, więc zrobiłem coś 5x szybciej przy 1000x mniejszym zasięgu Reasumując Masz mnie wielbić! Edytowane 23 Października 2019 przez josephnba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 23 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2019 Teraz, josephnba napisał: Ja nikogo nie musiałem prosić i nie zajęło mi to 40 lat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 23 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2019 1 minutę temu, Cardi napisał: Aż mnie korci żeby lekko przerobić tego gifa w wiadomym sposób oczywiście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 23 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2019 4 minuty temu, Cardi napisał: Nazywać przegrywem kogoś, kto zebrał na mieszkanie od widzów w ile? Miesiąc? Masz racje, ci widzowie to przegrywy skoro dali sie tak wydymac a nie stachu:) 19 minut temu, Sebastian napisał: Nie wiem o co toczy się Wasz spór. Sprawa tej ustawy jest dość poważna i niesie naprawdę poważne konsekwencje. Casus Szwajcarii pokazuje, że wcale nie musi być odpowiedniego prawa aby takie rzeczy rozstrzygać. Co będzie, tego nie wiem. Ale bawi mnie twierdzenie, że skoro nasz rząd powiedział, że to nic nie znaczy i mają to w dupie to znaczy, że jesteśmy bezpieczni. Wrak Tupolewa też mieli odzyskać i nic z tego a gdzie Rosji do USA. Także nie ma się co śmiać z tej sytuacji. Pomiedzy " to nic nie znaczy" a " dwa lata wiezienia za rozmawianie z zydami o roszczeniach" jest jednak spory srodek:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 23 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2019 2 minuty temu, josephnba napisał: Aż mnie korci żeby lekko przerobić tego gifa w wiadomym sposób oczywiście Teraz, fluber napisał: Masz racje, ci widzowie to przegrywy skoro dali sie tak wydymac a nie stachu:) Pomyśl o nich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 23 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2019 2 minuty temu, Cardi napisał: Pomyśl o nich Co z nimi?:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 23 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2019 1 minutę temu, fluber napisał: Co z nimi?:) Skoro widzowie Stacha to przegrywy i dają się dymać to co z tymi, co do takiego koszyka rzucają? Część ponoć też daje się dymać. Tym razem nie w przenośni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 23 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2019 16 minut temu, Cardi napisał: Skoro widzowie Stacha to przegrywy i dają się dymać to co z tymi, co do takiego koszyka rzucają? Część ponoć też daje się dymać. Tym razem nie w przenośni. O, widze ze ktos wrzucil datek dla stasia:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 23 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2019 Teraz, fluber napisał: O, widze ze ktos wrzucil datek dla stasia:) Lubisz ludziom wkładać w usta słowa, których nie powiedzieli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 23 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2019 w sumie pojazd z 'tacą' udany do pewnego stopnia bo to też zakrawa na jakąś formę sekty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 23 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2019 16 minut temu, julekstep napisał: w sumie pojazd z 'tacą' udany do pewnego stopnia bo to też zakrawa na jakąś formę sekty Bylby lepszy gdyby michalkiewicz nie dawal na tace:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 23 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2019 4 minuty temu, fluber napisał: Bylby lepszy gdyby michalkiewicz nie dawal na tace:) Strasznie przejmujesz się co inni ludzie robią ze swoimi pieniędzmi. Zupełnie jak partia, którą popierasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 23 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2019 13 minut temu, Cardi napisał: Strasznie przejmujesz się co inni ludzie robią ze swoimi pieniędzmi. Zupełnie jak partia, którą popierasz Ja?:) to nie ja wrzucam zdjecia tego co ludzie robia ze swoimi pieniedzmi i kazs innym o tym myslec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 23 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2019 Godzinę temu, fluber napisał: Masz racje, ci widzowie to przegrywy skoro dali sie tak wydymac a nie stachu:) 2 minuty temu, fluber napisał: Ja?:) to nie ja wrzucam zdjecia tego co ludzie robia ze swoimi pieniedzmi i kazs innym o tym myslec No tak, Ty nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 24 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2019 (edytowane) 9 godzin temu, Sebastian napisał: Także nie ma się co śmiać z tej sytuacji. manipulowanie ludźmi poprzez wprowadzanie ich w permanentny strach i zaniepokojenie to jedna z najskuteczniejszych i najbardziej powszechnych technik zarządzania kapitałem ludzkim . PiS to robił z uchodźcami , teraz LGBT , PO straszy PiSem a Stachu znalazł nisze żeby spłacić mieszkanie , proszę nie łykajcie tego . 9 godzin temu, Sebastian napisał: Edytowane 24 Października 2019 przez Koelner Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 24 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2019 (edytowane) Nie tyle spłacić do wyżebrać! Zastanawiam się tylko po co mu to mieszkanie jak zaraz przyjadą hordy żydów i mu je odbiorą Edytowane 24 Października 2019 przez josephnba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 24 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2019 1 godzinę temu, Koelner napisał: manipulowanie ludźmi poprzez wprowadzanie ich w permanentny strach i zaniepokojenie to jedna z najskuteczniejszych i najbardziej powszechnych technik zarządzania kapitałem ludzkim . Prawie tak skuteczna jak doprowadzanie ich do przekonania, ze manipulowanie ludzmi poprzez wprowadzenie ich w permanentny strach i zaniepokojenie to jedna z najskuteczniejszych i najbardziej powszechnych technik zarzadzania kapitalem ludzkim. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi