RappaR Opublikowano 17 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2019 1 minutę temu, Cardi napisał: Przecież to to samo Możesz mi pokazać ten punkt w programie PiSu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 17 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2019 Teraz, RappaR napisał: Możesz mi pokazać ten punkt w programie PiSu? PiS nie zrealizuje niczego (z programu czy nie) na co nie wyrazi zgody Jarek. Więc Jarek to program PiS. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 17 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2019 Teraz, Cardi napisał: PiS nie zrealizuje niczego (z programu czy nie) na co nie wyrazi zgody Jarek. Więc Jarek to program PiS. Pokaż mi to gdzieś w ideach albo programie partii. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 17 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2019 Teraz, RappaR napisał: Pokaż mi to gdzieś w ideach albo programie partii. RappaR to że czemuś zaprzeczasz nie znaczy, że tego nie ma. Ale w porządku, brnij w to dalej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 17 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2019 1 minutę temu, Cardi napisał: RappaR to że czemuś zaprzeczasz nie znaczy, że tego nie ma. Ale w porządku, brnij w to dalej. Skoro to jest, to mi to pokaż. Chyba, że patrzysz na kolory krawatów, a nie na program partii i idee jej przyświecające, co nie świadczy dobrze o Twojej mądrości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 17 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2019 2 minuty temu, RappaR napisał: Skoro to jest, to mi to pokaż. Chyba, że patrzysz na kolory krawatów, a nie na program partii i idee jej przyświecające, co nie świadczy dobrze o Twojej mądrości Popatrz na 4 lata kończącej się kadencji, obawiam się jednak, że nawet jak tam spojrzysz, to możesz nie zobaczyć, wszak widzisz to co chcesz widzieć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirwir Opublikowano 17 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2019 Tak z ciekawości sprawdziłem Korwina w wiki https://pl.wikipedia.org/wiki/Janusz_Korwin-Mikke I patrząc na jego wyborczy szlak to niezły z niego turysta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kcp78 Opublikowano 17 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2019 (edytowane) 1 godzinę temu, RappaR napisał: Nie ma. DLatego też inteligentni ludzie nauki, w opozycji do katoli i idiotów. obecność duszy negują. Dla mnie idiotą jest osoba, która głosuje na "idee", "programy". To jest coś nierealnego, pewien abstrakt. Ludzie są realni i prawdziwi, wszystkie działania danej partii po wygranej będą realizowane przez te jednostki, nie przez jakiś ciąg znaków na wyświetlany Ci na ekranie monitora. czyli,ze w swej 'racjonalnosci' negujesz istnienie boga zarazem wierzac w teorie 'wielkiego wybuchu',do ktorego nie wiadomo,jak doszlo. aha... 'abstrakty' Edytowane 17 Października 2019 przez kcp78 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 17 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2019 lol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 17 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 17 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2019 Godzinę temu, fluber napisał: Aż się boję zapytać. To fejk? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 17 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2019 14 minut temu, jack napisał: Aż się boję zapytać. To fejk? Nie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 17 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2019 Puszczenie tego w ogólnopolskiej, nie ważne czy państwowej czy nie, telewizji to wizerunkowe samobójstwo I potem ludzie dziwią się że wszelakie mniejszości opierając się na takich przykładach mówią to co mówią Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 17 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2019 Godzinę temu, josephnba napisał: Puszczenie tego w ogólnopolskiej, nie ważne czy państwowej czy nie, telewizji to wizerunkowe samobójstwo I potem ludzie dziwią się że wszelakie mniejszości opierając się na takich przykładach mówią to co mówią Nawet jak na to, że to był program satyryczny i nie ich film, to i tak mocne przegięcie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 17 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2019 Fajna akcja z tą edukacją seksulaną. Wzięli Berkowicza do Polsatu, wszyscy się tasują jaka ta edukacja seksulana jest potrzebna, no to głos dostaje Berkowicz i zaczyna czytać hasła z programu nauczania dla grup 0-4lat, 4-6lat itd. Prowadzący chyba stwierdził, że takie treści nie nadają się na antenę, prosił o przerwanie czytania To skoro to się nie nadaje do odczytywania w telewizji to jak ma się nadawać do przekazywania w szkołach? Przypomina mi się pewna wypowiedź z mównicy sejmowej: Po słowach "sperma wypływa z siusiaka i odczuwa się dużą przyjemność" pani Marszałek od Dinozaurów zwraca uwagę, że... na galerii są młodzi ludzie Ale to do nich są skierowane oba te podręczniki. To jak to w końcu jest? W sejmie czy w telewizji nie wypada czytać podręczników szkolnych? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 17 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2019 32 minuty temu, fluber napisał: Nawet jak na to, że to był program satyryczny i nie ich film, to i tak mocne przegięcie:) Jachira też jest satyrykiem Znaczy "satyryczkom", przepraszam Ciekawe czy ją puszczą śpiewającą Kaczyńskiemu psalm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 17 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2019 Teraz, josephnba napisał: Jachira też jest satyrykiem Znaczy "satyryczkom", przepraszam Ciekawe czy ją puszczą śpiewającą Kaczyńskiemu psalm Jachire przed wyborami puszczali w tvp na okraglo przeciez:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 17 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2019 2 minuty temu, josephnba napisał: Jachira też jest satyrykiem Znaczy "satyryczkom", przepraszam Ciekawe czy ją puszczą śpiewającą Kaczyńskiemu psalm Myślę że tej pani i tak by nie pobiła: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 17 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2019 1 minutę temu, fluber napisał: Jachire przed wyborami puszczali w tvp na okraglo przeciez:) Wywiady ze Schetyna też 1 minutę temu, Cardi napisał: Myślę że tej pani i tak by nie pobiła: Tu są dzieci! I Banaś wraca do pracy kilka dni po wyborach Przypadek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 17 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2019 1 minutę temu, quevas napisał: wg mnie, namolnie wciskana uczniom religia odniesie efekt przeciwskuteczny do zamierzonego wobec powyższego, te 7 mln można potraktować jako inwestycję w państwo laickie Faktycznie jesteś świetnym dowodem. Próby wciskania w Ciebie jakiejkolwiek wiedzy z dziedziny biologii, matematyki czy historii przyniosły skutek całkowicie przeciwny od zamierzonego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi