julekstep Opublikowano 8 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2019 Teraz, RappaR napisał: Naprawdę mnie bawi Twoje wyparcie rzeczywistości. Na tym forum masz 4 zwolenników 500+. Fluber, Darkonza, Polskignom i ja. Każdy z nasz bezdzietny. Ale k**** 500+ kupuje głosy patologiii, patrzcie jaki ja wybitny i genialny KORWINISTA, a nie tępa patola!!!@121121 Nie każdy Ja drenuje bezpośrednio Koelnera i Cardiego (tak się dogadałem z ziomami z pisu!) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 8 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2019 1 minutę temu, julekstep napisał: Nie każdy Ja drenuje bezpośrednio Koelnera i Cardiego (tak się dogadałem z ziomami z pisu!) A gdzie Ciebie wymieniłem? Zresztą miałem na myśli tych co popierają faktycznie program, a nie używają 500+ by się śmiać z kogoś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 8 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2019 3 minuty temu, RappaR napisał: Oczywiście. Więc, jeśli wszyscy zmienimy w ciągu ostatniego roku co miesiąc pracę, nasza średnia krajowa przekroczy poziom Niemiec... Bądźmy poważnie przy takich tekstach, lol... Jeżeli zmieniając pracę nie zwiększają Ci się zarobki to bardzo mi przykro 2 minuty temu, RappaR napisał: Naprawdę mnie bawi Twoje wyparcie rzeczywistości. Na tym forum masz 4 zwolenników 500+. Fluber, Darkonza, Polskignom i ja. Każdy z nasz bezdzietny. Ale k**** 500+ kupuje głosy patologiii, patrzcie jaki ja wybitny i genialny KORWINISTA, a nie tępa patola!!!@121121 Jesteście zwolennikami 500+, Nie macie dzieci, Ponoć 500+ zachęca do dzietności 0+ jak sam napisałeś. To jak? działa czy nie działa w końcu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeltaCenter (zablokowane) Opublikowano 8 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2019 5 minut temu, Cardi napisał: +500zł to zabezpieczenie finansowe? Przecież to w większości przypadków można od kopa dostać przy zmianie pracy. Bądźmy poważni Aby zmienić pracę na lepszą, trzeba mieć lepsze kwalifikacje, czasem lepsze wykształcenie - jakaś podyplomówka w rok - ale z kilkorgiem małych dzieci to naprawdę cięzko znaleźć wolny czas. No chyba., że chcesz być kiepskim opjcem to znajdziesz. Nie każdy jest singlem i ma mnóstwo wolnego czasu, a tak takie 1500 zł na trójkę dzieci, to jakiś tam dodatkowy zastrzyk gotówki jest. Jestem ciekaw czy w krajach zachodniej Europy też odbywała się tego typu dyskusja kiedyś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 8 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2019 1 minutę temu, RappaR napisał: A gdzie Ciebie wymieniłem? Zresztą miałem na myśli tych co popierają faktycznie program, a nie używają 500+ by się śmiać z kogoś. chamsko weź mnie wymień! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeltaCenter (zablokowane) Opublikowano 8 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2019 Teraz, Cardi napisał: Jeżeli zmieniając pracę nie zwiększają Ci się zarobki to bardzo mi przykro Jesteście zwolennikami 500+, Nie macie dzieci, Ponoć 500+ zachęca do dzietności 0+ jak sam napisałeś. To jak? działa czy nie działa w końcu? JA JAKO.......... Mnie powoli zachęca do kolejnego dziecka. Dużo dzieciaków w domu fajna sprawa, a spieszyć się trzeba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeltaCenter (zablokowane) Opublikowano 8 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2019 1 minutę temu, quevas napisał: przepchnęli kloca ? no to teraz wprawnym chwytem złapie Unię za cycki i sam jeden zalatwi polskiej ludzkości rolniczej dżylion euro plus jeden, tak jak batiuszka Kaczyński obiecał. Alleluja ! Przygotuj sobie chłopino dobry zapas alkoholu na niedzielny wieczór lepiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 8 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2019 17 minut temu, josephnba napisał: Brniesz w c*** czasu że ten lek był za 3 zł po czym, kiedy ci ktoś rozpisuje wałek PiSu pierdolisz o zamienniku Serio tak cię boli przyznanie iż PiS też kradnie i robi walki kosztem pacjentów? U tak mają wygrana w kieszeni ale ty wciąż masz ból dupy jak ktoś tylko napisze coś o tych kamunistach, nawet jeśli to ewidentnie prawda Zluzuj majty Jeżeli wypowiedź @jack zrozumiałeś, że to "wałek pisu" i "pis też kradnie", to generalnie lol:) PIS poszedł na wojnę z mafiami lekowymi i vatowskimi i niestety czasem ktoś obrywa rykoszetem. Tak jak w tym przypadku. Poza tym znowu się stawiasz, a potem będziesz płakał jak ostatnia pipka, że coś Ci odpisałem:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 8 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2019 1 minutę temu, DeltaCenter napisał: Aby zmienić pracę na lepszą, trzeba mieć lepsze kwalifikacje, czasem lepsze wykształcenie - jakaś podyplomówka w rok - ale z kilkorgiem małych dzieci to naprawdę cięzko znaleźć wolny czas. No chyba., że chcesz być kiepskim opjcem to znajdziesz. Nie każdy jest singlem i ma mnóstwo wolnego czasu, a tak takie 1500 zł na trójkę dzieci, to jakiś tam dodatkowy zastrzyk gotówki jest. Jestem ciekaw czy w krajach zachodniej Europy też odbywała się tego typu dyskusja kiedyś. Od ukończenia studiów zmieniałem pracę 6 razy, zawsze zarabiałem więcej, nie robiłem żadnych podyplomówek i co teraz? 2 minuty temu, DeltaCenter napisał: JA JAKO.......... Mnie powoli zachęca do kolejnego dziecka. Dużo dzieciaków w domu fajna sprawa, a spieszyć się trzeba Są tacy co wolą koty, nawet 500+ nie przekonuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 8 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2019 10 minut temu, quevas napisał: przepchnęli kloca ? Platforma przepchała, przecież tylko oni coś tam mogą:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 8 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2019 1 minutę temu, Cardi napisał: Od ukończenia studiów zmieniałem pracę 6 razy, zawsze zarabiałem więcej, nie robiłem żadnych podyplomówek i co teraz? Musisz być bardzo zdolny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeltaCenter (zablokowane) Opublikowano 8 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2019 5 minut temu, Cardi napisał: Od ukończenia studiów zmieniałem pracę 6 razy, zawsze zarabiałem więcej, nie robiłem żadnych podyplomówek i co teraz? Są tacy co wolą koty, nawet 500+ nie przekonuje. Ty to Ty.. Częstość zmiany pracy jest wyznacznikiem czego? A ty dzieci masz? Są i tacy co wolą koty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 8 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2019 Teraz, DeltaCenter napisał: Ty to Ty.. Częstość zmiany pracy jest wyznacznikiem czego? A ty dzieci masz? Są i tacy co wolą koty. Niczego, po prostu da się zmieniać pracę na lepiej płatną nie podnosząc kwalifikacji zdobywaniem papierków, a jedynie nabierając doświadczenia. Dzieci nie mam, 500+ mnie nie przekonało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeltaCenter (zablokowane) Opublikowano 8 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2019 5 minut temu, Cardi napisał: Niczego, po prostu da się zmieniać pracę na lepiej płatną nie podnosząc kwalifikacji zdobywaniem papierków, a jedynie nabierając doświadczenia. Dzieci nie mam, 500+ mnie nie przekonało Do pewnych spraw trzeba najpierw dojrzeć, potem rozważa się jakieś przyziemne sprawy związane z finansami. Ale życzę gromadki dzieci. Po tym dopiero nabywasz doświadczenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 8 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2019 7 minut temu, Cardi napisał: Niczego, po prostu da się zmieniać pracę na lepiej płatną nie podnosząc kwalifikacji zdobywaniem papierków, a jedynie nabierając doświadczenia. O jeju. Czyli pensję się zwiększa jednak dzięki nabraniu doświadczenia, a nie zmianie pracy? Wow, kto by się spodziewał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeltaCenter (zablokowane) Opublikowano 8 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2019 3 minuty temu, quevas napisał: idąc tropem tej zapowiedzi wyborczej : skoro preferujesz model picia z żalu, to będziesz triumfował o suchym pysku ? Abstynent ze mnie. W tym roku wypiłem jedynie jakieś 700 ml piwa. Tylko tyle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 8 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2019 1 minutę temu, DeltaCenter napisał: Do pewnych spraw trzeba najpierw dojrzeć, potem rozważa się jakieś przyziemne sprawy związane z finansami. Ale życzę gromadki dzieci. Po tym dopiero nabywasz doświadczenia. dzięki tato za lekcję życia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 8 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2019 21 minut temu, Cardi napisał: Jesteście zwolennikami 500+, Nie macie dzieci, Ponoć 500+ zachęca do dzietności 0+ jak sam napisałeś. To jak? działa czy nie działa w końcu? Działa. Nie na wszystkich po prostu, a my odczuwamy pozytywny wpływ programu w inny sposób. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 8 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2019 1 minutę temu, RappaR napisał: O jeju. Czyli pensję się zwiększa jednak dzięki nabraniu doświadczenia, a nie zmianie pracy? Wow, kto by się spodziewał. Jedno drugiego nie wyklucza, jeżeli dobrniesz do sufitu widełek przewidzianych na swoim stanowisku, a możliwości awansu będą tylko gdy zwolni się stanowisko nad Tobą, które okupuje Twój manager od 7 lat, to jedynym wyjściem jest zmiana. To przecież nie jest trudne do zrozumienia. Dziwię się, że muszę to wyjaśniać. Teraz, RappaR napisał: Działa. Nie na wszystkich po prostu, a my odczuwamy pozytywny wpływ programu w inny sposób. Jaki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeltaCenter (zablokowane) Opublikowano 8 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2019 (edytowane) 3 minuty temu, Cardi napisał: dzięki tato za lekcję życia Odpuść sobie z takimi tekstami. Dojrzej , wyrośnij z korwiznimu i będzie dobrze. Edytowane 8 Października 2019 przez DeltaCenter Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi