Skocz do zawartości

Polska scena polityczna w Internecie

Findek

Rekomendowane odpowiedzi

W dniu 8.10.2019 o 14:43, RappaR napisał(a):

Naprawdę mnie bawi Twoje wyparcie rzeczywistości.

Na tym forum masz 4 zwolenników 500+. Fluber, Darkonza, Polskignom i ja.

Każdy z nasz bezdzietny.

Ale k**** 500+ kupuje głosy patologiii, patrzcie jaki ja wybitny i genialny KORWINISTA, a nie tępa patola!!!@121121

Rozwiń  

Nie każdy :)

Ja drenuje bezpośrednio Koelnera i Cardiego (tak się dogadałem z ziomami z pisu!)

W dniu 8.10.2019 o 14:44, julekstep napisał(a):

Nie każdy :)

Ja drenuje bezpośrednio Koelnera i Cardiego (tak się dogadałem z ziomami z pisu!)

Rozwiń  

A gdzie Ciebie wymieniłem? Zresztą miałem na myśli tych co popierają faktycznie program, a nie używają 500+ by się śmiać z kogoś. 

W dniu 8.10.2019 o 14:42, RappaR napisał(a):

Oczywiście. Więc, jeśli wszyscy zmienimy w ciągu ostatniego roku co miesiąc pracę, nasza średnia krajowa przekroczy poziom Niemiec...

Bądźmy poważnie przy takich tekstach, lol...

Rozwiń  

Jeżeli zmieniając pracę nie zwiększają Ci się zarobki to bardzo mi przykro :) 

W dniu 8.10.2019 o 14:43, RappaR napisał(a):

Naprawdę mnie bawi Twoje wyparcie rzeczywistości.

Na tym forum masz 4 zwolenników 500+. Fluber, Darkonza, Polskignom i ja.

Każdy z nasz bezdzietny.

Ale k**** 500+ kupuje głosy patologiii, patrzcie jaki ja wybitny i genialny KORWINISTA, a nie tępa patola!!!@121121

Rozwiń  

Jesteście zwolennikami 500+,

Nie macie dzieci,

Ponoć 500+ zachęca do dzietności 0+ jak sam napisałeś.

To jak? działa czy nie działa w końcu? 

W dniu 8.10.2019 o 14:39, Cardi napisał(a):

+500zł to zabezpieczenie finansowe? Przecież to w większości przypadków można od kopa dostać przy zmianie pracy. Bądźmy poważni

Rozwiń  

Aby zmienić pracę na lepszą, trzeba mieć lepsze kwalifikacje, czasem lepsze wykształcenie - jakaś podyplomówka w rok - ale z kilkorgiem małych dzieci to naprawdę cięzko znaleźć wolny czas. No chyba., że chcesz być kiepskim opjcem to znajdziesz. Nie każdy jest singlem i ma mnóstwo wolnego czasu, a tak takie 1500 zł na trójkę dzieci, to jakiś tam dodatkowy zastrzyk gotówki jest. Jestem ciekaw czy w krajach zachodniej Europy też odbywała się tego typu dyskusja kiedyś.

W dniu 8.10.2019 o 14:47, Cardi napisał(a):

Jeżeli zmieniając pracę nie zwiększają Ci się zarobki to bardzo mi przykro :) 

Nie macie dzieci,

Rozwiń  

JA JAKO.......... Mnie powoli zachęca do kolejnego dziecka. Dużo dzieciaków w domu fajna sprawa, a spieszyć się trzeba :)

W dniu 8.10.2019 o 14:47, quevas napisał(a):

przepchnęli kloca ?

no to teraz wprawnym chwytem złapie Unię za cycki i sam jeden zalatwi polskiej ludzkości rolniczej dżylion euro plus jeden, tak jak batiuszka Kaczyński obiecał.

Alleluja !

Rozwiń  

Przygotuj sobie chłopino dobry zapas alkoholu na niedzielny wieczór lepiej.

W dniu 8.10.2019 o 14:37, josephnba napisał(a):

Brniesz w c*** czasu że ten lek był za 3 zł po czym, kiedy ci ktoś rozpisuje wałek PiSu pierdolisz o zamienniku

Serio tak cię boli przyznanie iż PiS też kradnie i robi walki kosztem pacjentów?

U tak mają wygrana w kieszeni ale ty wciąż masz ból dupy jak ktoś tylko napisze coś o tych kamunistach, nawet jeśli to ewidentnie prawda

Zluzuj majty

Rozwiń  

Jeżeli wypowiedź @jack zrozumiałeś, że to "wałek pisu" i "pis też kradnie", to generalnie lol:)

PIS poszedł na wojnę z mafiami lekowymi i vatowskimi i niestety czasem ktoś obrywa rykoszetem. Tak jak w tym przypadku.

Poza tym znowu się stawiasz, a potem będziesz płakał jak ostatnia pipka, że coś Ci odpisałem:) 

W dniu 8.10.2019 o 14:47, DeltaCenter napisał(a):

Aby zmienić pracę na lepszą, trzeba mieć lepsze kwalifikacje, czasem lepsze wykształcenie - jakaś podyplomówka w rok - ale z kilkorgiem małych dzieci to naprawdę cięzko znaleźć wolny czas. No chyba., że chcesz być kiepskim opjcem to znajdziesz. Nie każdy jest singlem i ma mnóstwo wolnego czasu, a tak takie 1500 zł na trójkę dzieci, to jakiś tam dodatkowy zastrzyk gotówki jest. Jestem ciekaw czy w krajach zachodniej Europy też odbywała się tego typu dyskusja kiedyś.

Rozwiń  

Od ukończenia studiów zmieniałem pracę 6 razy, zawsze zarabiałem więcej, nie robiłem żadnych podyplomówek i co teraz? 

W dniu 8.10.2019 o 14:49, DeltaCenter napisał(a):

JA JAKO.......... Mnie powoli zachęca do kolejnego dziecka. Dużo dzieciaków w domu fajna sprawa, a spieszyć się trzeba :)

Rozwiń  

Są tacy co wolą koty, nawet 500+ nie przekonuje.

W dniu 8.10.2019 o 14:51, Cardi napisał(a):

Od ukończenia studiów zmieniałem pracę 6 razy, zawsze zarabiałem więcej, nie robiłem żadnych podyplomówek i co teraz? 

Są tacy co wolą koty, nawet 500+ nie przekonuje.

Rozwiń  

Ty to Ty.. Częstość zmiany pracy jest wyznacznikiem czego?  A ty dzieci masz?

Są i tacy co wolą koty. 

W dniu 8.10.2019 o 14:58, DeltaCenter napisał(a):

Ty to Ty.. Częstość zmiany pracy jest wyznacznikiem czego?  A ty dzieci masz?

Są i tacy co wolą koty. 

Rozwiń  

Niczego, po prostu da się zmieniać pracę na lepiej płatną nie podnosząc kwalifikacji zdobywaniem papierków, a jedynie nabierając doświadczenia.

Dzieci nie mam, 500+ mnie nie przekonało :( 

W dniu 8.10.2019 o 14:59, Cardi napisał(a):

Niczego, po prostu da się zmieniać pracę na lepiej płatną nie podnosząc kwalifikacji zdobywaniem papierków, a jedynie nabierając doświadczenia.

Dzieci nie mam, 500+ mnie nie przekonało :( 

Rozwiń  

Do pewnych spraw trzeba najpierw dojrzeć, potem rozważa się jakieś przyziemne sprawy związane z finansami. Ale życzę gromadki dzieci. Po tym dopiero nabywasz doświadczenia.

W dniu 8.10.2019 o 14:59, Cardi napisał(a):

Rozwiń  

O jeju. Czyli pensję się zwiększa jednak dzięki nabraniu doświadczenia, a nie zmianie pracy?

Wow, kto by się spodziewał. 

W dniu 8.10.2019 o 14:47, Cardi napisał(a):

Nie macie dzieci,

Rozwiń  

Działa. Nie na wszystkich po prostu, a my odczuwamy pozytywny wpływ programu w inny sposób.

W dniu 8.10.2019 o 15:07, RappaR napisał(a):

O jeju. Czyli pensję się zwiększa jednak dzięki nabraniu doświadczenia, a nie zmianie pracy?

Wow, kto by się spodziewał. 

Rozwiń  

Jedno drugiego nie wyklucza, jeżeli dobrniesz do sufitu widełek przewidzianych na swoim stanowisku, a możliwości awansu będą tylko gdy zwolni się stanowisko nad Tobą, które okupuje Twój manager od 7 lat, to jedynym wyjściem jest zmiana. To przecież nie jest trudne do zrozumienia. Dziwię się, że muszę to wyjaśniać.

W dniu 8.10.2019 o 15:08, RappaR napisał(a):

Działa. Nie na wszystkich po prostu, a my odczuwamy pozytywny wpływ programu w inny sposób.

Rozwiń  

Jaki?

• ely3 zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.