josephnba Opublikowano 10 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2019 1 godzinę temu, fluber napisał: No to jest akurat zajebisty pomysł A pamiętasz jak na ten zajebisty pomysł zareagowała Warszawa i okolice? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 10 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2019 2 minuty temu, josephnba napisał: A pamiętasz jak na ten zajebisty pomysł zareagowała Warszawa i okolice? Przeciez wtedy chodzilo o dolaczenie gmin spoza warszawy do warszawy a nie o stworzenie dwoch wojewodztw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 10 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2019 O to tez chodziło, metropolia warszawska jako wyodrębniona z mazowieckiego z tego co pamiętam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 10 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2019 2 minuty temu, josephnba napisał: O to tez chodziło, metropolia warszawska jako wyodrębniona z mazowieckiego z tego co pamiętam No miala byc metropolia warszawska ale ja nie przypominam sobie o tym zeby mialo byc 17 wojewodztw. Mazowieckie nie lapie sie przez warszawe na dotacje z unii i 17 wojewodztwo to bardzo finansowo oplacalny pomysl dla calego mazowsza wokol warszawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 10 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2019 No na pewno, zwłaszcza dla mieszkańców stolicy Jakby nam dojebali janosikowe to dopiero PiS by miał poparcie w Warszawie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 10 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2019 2 minuty temu, josephnba napisał: No na pewno, zwłaszcza dla mieszkańców stolicy Jakby nam dojebali janosikowe to dopiero PiS by miał poparcie w Warszawie! i jeszcze chciał Środkowopomorskie, wizjoner. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 10 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2019 49 minut temu, darkonza napisał: https://www.salon24.pl/u/stanislawzerko/620828,jakie-piekne-samobojstwo-zamiast-recenzji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 10 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2019 1 godzinę temu, fluber napisał: Mazowieckie nie lapie sie przez warszawe na dotacje z unii Łapie się. Popracuj nad dużymi literami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 10 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2019 9 minut temu, Tecu napisał: Łapie się. Popracuj nad dużymi literami Faktycznie, nie wiedzialem ze w zeszlym roku unia europejska utworzyla metropolie warszawska:) Popracuj nad kultura osobista w kontaktach z ludzmi:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 10 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2019 12 minut temu, fluber napisał: Faktycznie, nie wiedzialem ze w zeszlym roku unia europejska utworzyla metropolie warszawska:) Popracuj nad kultura osobista w kontaktach z ludzmi:) Nie muszę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 10 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2019 7 minut temu, Tecu napisał: Nie muszę. No jeżeli dopierdzielasz sie do kogos w internecie, pardon, Internecie, o duze litery to na pewno masz jakis problem do przepracowania:) Wyluzuj:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 10 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2019 19 minut temu, fluber napisał: No jeżeli dopierdzielasz sie do kogos w internecie, pardon, Internecie, o duze litery to na pewno masz jakis problem do przepracowania:) Wyluzuj:) Nie dopierdzielam się. Zwróciłem uwagę. A nawet dwie. Obydwie były prawdziwe w przeciwieństwie do Twoich insynuacji. Bardziej mi chodziło o to, że Polska nigdy byś nie napisał z małej a Warszawa i Unia to nie problem. Jak na osobę, która się czepia każdego słowa rozmówcy, słabo reagujesz na jakiekolwiek zwrócenie uwagi. A dbanie o słowo a przynajmniej taka próba, jest zawsze mile widziana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 10 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2019 14 minut temu, Tecu napisał: Nie dopierdzielam się. Zwróciłem uwagę. A nawet dwie. Obydwie były prawdziwe w przeciwieństwie do Twoich insynuacji. Bardziej mi chodziło o to, że Polska nigdy byś nie napisał z małej a Warszawa i Unia to nie problem. Jak na osobę, która się czepia każdego słowa rozmówcy, słabo reagujesz na jakiekolwiek zwrócenie uwagi. A dbanie o słowo a przynajmniej taka próba, jest zawsze mile widziana. No mam nadzieję, że nie jesteś w Internecie od dzisiaj i zdajesz sobie sprawę z tego, że dopierdalanie się do ortografii, interpunkcji, czy dużych liter jest absolutnie najbardziej żałosnym rodzajem dopierdalania się, na jakie można sobie pozwolić:) Btw. Cytat Wedle badań Uniwersytetu Michigan bycie lub nie-bycie gramatycznym nazistą może nam wiele powiedzieć o czyjeś osobowości. Traktują one o tym, że istnieje bezpośredni związek pomiędzy impulsywną potrzebą poprawiania czyichś błędów w piśmie, a typem osobowości. ludzie, którzy poprawiają twoje literówki prawdopodobnie są dupkami Wydaje mi się, że zareagowałem całkiem normalnie na normalną uwagę, która dotyczyła tego, że UE wydzieliła z mazowieckiego Metropolię Warszawską i rzeczywiście fundusze dla pozostałej części Mazowsza nie są zagrożone, przyznałem Ci rację, myliłem się, no nie mam żadnego problemu, żeby się do tego błędu przyznać, więc nie wiem o co Ci chodzi:) Natomiast uwaga o dużych literach to słabiutka zaczepka z Twojej strony i jako, że nie jesteś na forum pierwszy dzień, to na pewno zdajesz sobie z tego sprawę, więc nie wiem po co rżniesz głupa i odreagowujesz sobie na mnie jakieś problemy w życiu osobistym. 18 minut temu, Tecu napisał: Bardziej mi chodziło o to, że Polska nigdy byś nie napisał z małej a Warszawa i Unia to nie problem. Zazwyczaj jak piszę z kompa to piszę poprawnie, jak piszę z komórki, to piszę niepoprawnie ( bez polskich znaków, dużych liter itd.), więc generalnie to nie ma dla mnie większego znaczenia. polska. Polska. warszawa. Warszawa. unia. Unia. Popatrz, napisałbym:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 11 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2019 (edytowane) idealnie pasuje tutaj emotka z gg Edytowane 11 Września 2019 przez Koelner Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 11 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2019 16 minut temu, Koelner napisał: idealnie pasuje tutaj emotka z gg Jak ja tęsknię za GG! 4471628 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 11 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2019 Niektórzy z powodu GG wciąż piszą podwójne wykrzykniki i pytajniki, <lol2> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 11 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2019 (edytowane) W sumie to nie ma co się dziwić, skoro PO po 4 latach nadal nic nie zrozumiała: Cytat Wyborcy PiS "bez większej refleksji słuchają co mówi prezes i wierzą, że to, co mówi jest bardzo mądre. Używa słów niezrozumiałych w większości dla jego elektoratu, podwyższając swój autorytet To dzisiejsza wypowiedź Pani Kidawy-Błońskiej. Edytowane 11 Września 2019 przez fluber Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 11 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2019 PiS też nie rozumie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 11 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2019 3 minuty temu, Cardi napisał: PiS też nie rozumie No właśnie PIS świetnie rozumie dlaczego wygrał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 11 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2019 1 minutę temu, fluber napisał: No właśnie PIS świetnie rozumie dlaczego wygrał. To na pewno, ale śmieszny starszy pan, który nigdy pracą się nie skalał mówi innym jak prowadzić działalność gospodarczą. Nie wiem czy bardziej to wzbudza zażenowanie czy bardziej wkurwia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi