julekstep Opublikowano 4 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2019 (edytowane) 20 minut temu, quevas napisał: ja mam lepszy pomysł na wsparcie dla polskich rodzin : niech ksiądz namówi dzieci, żeby rodzice przestali dawać na tacę, w skali całego roku wyjdzie pewnie więcej niż te mityczne 15 zł dziennie Wspaniały to kraj w którym ludzi stać na wrzucanie średnio ponad stówkę na tacę lol. Za tego PiSu musiało się poprawić bardziej niż myślałem. Edytowane 4 Września 2019 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 4 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2019 1 minutę temu, quevas napisał: a potem nie stać na lekarstwa albo co gorsza na alkohol za PO i na tacę nie starczało czaję czaję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 4 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2019 3 minuty temu, quevas napisał: bo na lekarstwa szło I na alkohol Służbę zdrowia PiSy też naprawiły? Damn. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 4 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2019 21 godzin temu, StaryFan napisał: No cóż, każdy ocenia świat, pod względem własnej autopsji. Jeżeli, to jest ten poziom dyskusji, to niestety z mojej strony koniec. Napisałeś o zwierzętach z III Rzeszy i z ZSRR. Odpisałem, że Francuzki mają podobne zdanie o Amerykanach, którzy wcale takimi szlachetnymi wyzwolicielami nie byli i zostawiali we Francji "dzieci pułku", nierzadko do aktów dochodziło bez zgody Francuzek. Odpowiedziałeś, że masz Francuzki w rodzinie... ...co przecież miałoby sens jedynie gdyby jakaś z nich miała dziecko z amerykańskim żołnierzem, dlatego zapytałem ile z tych Francuzek w rodzinie jest w takiej sytuacji. Na to mi odpowiedziałeś, że to niski poziom dyskusji. Niski poziom to raczej u Ciebie, ale czytania ze zrozumieniem 58 minut temu, quevas napisał: kraść, hejtować i kłamać dla kobiety romantyczna groteska po PISowsku Rysiek Petru, wypisz, wymaluj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 5 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2019 Cytat Oni mają ordynarne ryje i to wszystko elektorat PiS. A ich baby! Nie lepsze I to napisała Kandydatka Platformy do Senatu, Schetyna już chyba nie ma skąd brać ludzi, bo tę kobietę musiał zwerbować w jakimś dziwnym miejscu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 5 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2019 biorą przykład z PiS: "W pewnym momencie Pawłowicz "wypaliła": "Mam apel do tej części sali lewej, żeby opanowała chamstwo lewackie swojej przedstawicielki, która bez obrażania kogokolwiek nie potrafi po prostu mordy swojej otworzyć"." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 5 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2019 Między otworzyć mordę, a ordynarny ryj jednak jest jakaś różnica... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Opublikowano 5 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2019 Godzinę temu, matek napisał: Między otworzyć mordę, a ordynarny ryj jednak jest jakaś różnica... Taka sam jak między 250 mld straty za nic nie robienie PO w sprawie VATu a 4 mln za loty Kuchcińskiego, gla Loraka niezauważalna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 5 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2019 (edytowane) 48 minut temu, Sebastian napisał: Taka sam jak między 250 mld straty za nic nie robienie PO w sprawie VATu a 4 mln za loty Kuchcińskiego, gla Loraka niezauważalna a to na jakiej podstawie stwierdzasz? zrównywałem te dwie kwestie kiedyś? 1 godzinę temu, matek napisał: Między otworzyć mordę, a ordynarny ryj jednak jest jakaś różnica... to i to jest przejawem chamstwa. Edytowane 5 Września 2019 przez lorak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeltaCenter (zablokowane) Opublikowano 5 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2019 Maria Nurowska @quevas w spódnicy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 5 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2019 4 godziny temu, lorak napisał: biorą przykład z PiS: "W pewnym momencie Pawłowicz "wypaliła": "Mam apel do tej części sali lewej, żeby opanowała chamstwo lewackie swojej przedstawicielki, która bez obrażania kogokolwiek nie potrafi po prostu mordy swojej otworzyć"." Wiesz. Obrażać posłów, a obrażać wyborców to inna bajka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 5 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2019 46 minut temu, RappaR napisał: Wiesz. Obrażać posłów, a obrażać wyborców to inna bajka. nie wiem czy ironizujesz czy na serio ; ] zakładam jednak, że to pierwsze skoro Koelner dał lajka ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 5 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2019 Godzinę temu, lorak napisał: nie wiem czy ironizujesz czy na serio ; ] zakładam jednak, że to pierwsze skoro Koelner dał lajka ;] Na serio. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 5 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2019 no to XD. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 5 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2019 Cytat Wygrałem ranking nieufności bo Kaczyński był w szpitalu Grzegorz Schetyna o tym, dlaczego ludzie mu nie ufają:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 5 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2019 https://wiadomosci.onet.pl/kraj/pegasus-niebezpieczne-narzedzie-inwigilacji-jesli-dziala-w-polsce-najpewniej-nigdy/79qgftm To NA PEWNO nie powinno nas martwić. NA PEWNO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 5 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2019 8 minut temu, Cardi napisał: https://wiadomosci.onet.pl/kraj/pegasus-niebezpieczne-narzedzie-inwigilacji-jesli-dziala-w-polsce-najpewniej-nigdy/79qgftm To NA PEWNO nie powinno nas martwić. NA PEWNO Witaj w 2019. Uwielbiam jak ludzie dziela sie swoimi obawami odnosnie inwigilacji za posrednictwem mediow spolecznosciowych (najweselsze jest to na FB, ale na forum tez smieszy). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 5 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2019 1 minutę temu, julekstep napisał: Witaj w 2019. Uwielbiam jak ludzie dziela sie swoimi obawami odnosnie inwigilacji za posrednictwem mediow spolecznosciowych (najweselsze jest to na FB, ale na forum tez smieszy). Z jakiej usługi korzystasz gdzie firma ją świadczącą ma siedzibę w Izraelu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 5 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2019 1 minutę temu, Cardi napisał: Z jakiej usługi korzystasz gdzie firma ją świadczącą ma siedzibę w Izraelu? czo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 5 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2019 2 minuty temu, Cardi napisał: Z jakiej usługi korzystasz gdzie firma ją świadczącą ma siedzibę w Izraelu? Przeczytales chociaz artykul ktory linkowales?:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi