fluber Opublikowano 23 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2019 2 minuty temu, quevas napisał: jak zatem wyjaśnić mój brak satysfakcji ? Twoj hrabia zle trzyma lampe:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 23 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2019 9 minut temu, quevas napisał: prezydent Ameryki zafrasował się z powodu odmowy Danii sprzedaży Grenlandii niebawem pan prezydent odwiedza Polskę może ktoś spróbuje zareklamować mu Podkarpacie ? i Kieleckie bo tam piździ :) Godzinę temu, fluber napisał: Twoj hrabia zle trzyma lampe:) hrabia za mało zapłacił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 23 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2019 2 godziny temu, quevas napisał: a teraz sobie wybierz : którzy z bohaterów tej historyjki byli moimi pradziadami ja obstawiam lampe i baldachim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 23 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2019 2 minuty temu, quevas napisał: Lampe i Bald Achim ? robisz ze mnie cudowne dziecko dwóch ... tego ? z tym cudownym to nie wariuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeltaCenter (zablokowane) Opublikowano 23 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2019 2 godziny temu, quevas napisał: Może ktoś spróbuje zareklamować mu Podkarpacie ? A Ty quevas to z jakiego Bolegorzyna jesteś? Pochwal się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 23 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2019 (edytowane) 5 minut temu, DeltaCenter napisał: A Ty quevas to z jakiego Bolegorzyna jesteś? Pochwal się. quevas to jak nic Osinów Dolny Edytowane 23 Sierpnia 2019 przez fluber Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeltaCenter (zablokowane) Opublikowano 24 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2019 @quevas Oświeć proszę prostego człowieka z Rzeszowszczyzny i wytłumacz co oznacza ten skrót: LGBTQIAP+ ? Bo teraz używanie skrótu LGBT już jest passe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 24 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2019 4 minuty temu, DeltaCenter napisał: @quevas Oświeć proszę prostego człowieka z Rzeszowszczyzny i wytłumacz co oznacza ten skrót: LGBTQIAP+ ? Bo teraz używanie skrótu LGBT już jest passe. An acronym that stands for: Lesbian; Gay; Bisexual; Transgender; Queer; Intersex; Asexual; Pansexual; + (meaning "not limited to"). Doedukuj się podły cishecie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 25 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2019 To to robota tak się robi kampanię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 26 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2019 (edytowane) Jutro sejm zajmie sie ustawa budzetowa. Planowane jest uchwalenie budzetu bez deficytu. Przejrzałem sobie twittery i różńe portale polityczne i to jest niesamowite, jak ci którzy wyli o katastrofie finansowej, ogromnym zadłużeniu i drugiej Grecji, teraz tłumaczą dlaczego to źle, że budżet będzie uchwalany bez deficytu:) Hehe, dobrze że w końcu ktoś wrzucił te wszystkie nazwiska w jedno miejsce:) https://czytamykonstytucje.pl/ Edytowane 26 Sierpnia 2019 przez fluber Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 26 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2019 5 godzin temu, fluber napisał: Jutro sejm zajmie sie ustawa budzetowa. Planowane jest uchwalenie budzetu bez deficytu. Przejrzałem sobie twittery i różńe portale polityczne i to jest niesamowite, jak ci którzy wyli o katastrofie finansowej, ogromnym zadłużeniu i drugiej Grecji, teraz tłumaczą dlaczego to źle, że budżet będzie uchwalany bez deficytu:) http://next.gazeta.pl/next/7,151003,25122127,ekonomista-banku-swiatowego-500-plus-trzeba-poszerzyc-na-cala.html#s=BoxMMtNav w sumie jak na gazetę dość obiektywny wywiad chwalący i PiS i nawet poprzedników. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 26 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2019 Nic się nie nauczyli: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 27 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2019 23 godziny temu, fluber napisał: Jutro sejm zajmie sie ustawa budzetowa. Planowane jest uchwalenie budzetu bez deficytu. Przejrzałem sobie twittery i różńe portale polityczne i to jest niesamowite, jak ci którzy wyli o katastrofie finansowej, ogromnym zadłużeniu i drugiej Grecji, teraz tłumaczą dlaczego to źle, że budżet będzie uchwalany bez deficytu:) Hehe, dobrze że w końcu ktoś wrzucił te wszystkie nazwiska w jedno miejsce:) https://czytamykonstytucje.pl/ A to nie Ty tłumaczyłeś mi do spółki z kimś, że zadłużanie się powoduje dobrobyt? Pamiętam że byłem jechany jak bura suka gdy pisałem, że powinni ustawowo zakazać uchwalania budżetu z deficytem. To jak w końcu jest? Która doktryna ekonomiczna na ten rok? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 27 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2019 16 minut temu, Cardi napisał: A to nie Ty tłumaczyłeś mi do spółki z kimś, że zadłużanie się powoduje dobrobyt? Pamiętam że byłem jechany jak bura suka gdy pisałem, że powinni ustawowo zakazać uchwalania budżetu z deficytem. To jak w końcu jest? Która doktryna ekonomiczna na ten rok? Coś tam bezskutecznie tłumaczyłem:) Nie do końca rozumiem, co masz na myśli. Odnoszę wrażenie, że myślisz iż fakt, że uchwalimy budżet bez deficytu oznacza, że przestaliśmy być zadłużeni:) No i mam nadzieję, że jesteś już na tym etapie rozwoju, że kiedy czytasz "zadłużanie się powoduje dobrobyt" to mam nadzieję, że rozumiesz iż to nie oznacza, że tak się dzieje niezależnie od tego na ile się zadłużysz, na co się zadłużysz i jakie są możliwe stopy zwrotu z tego zadłużenia:) A tak nawiasem mówiąc, to ten budżet będzie bez deficytu tylko z powodu prostej sztuczki księgowej związanej z zaksięgowaniem po stronie przychodów państwa opłaty przekształceniowej z OFE. Bez tego budżet byłby na podobnym deficycie co w tym roku i rok temu, czyli 10-20 miliardów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 27 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2019 @fluber to zmień odnoszone wrażenie. Ciekaw jestem jak duża jest stopa zwrotu z inwestycji, na przeprowadzenie których zadłuża nas obecny rząd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 27 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2019 2 minuty temu, Cardi napisał: @fluber to zmień odnoszone wrażenie. Ciekaw jestem jak duża jest stopa zwrotu z inwestycji, na przeprowadzenie których zadłuża nas obecny rząd W ubiegłym roku 5,1%:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 27 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2019 1 minutę temu, fluber napisał: W ubiegłym roku 5,1%:) Co to za inwestycje, poza inwestowaniem we własny wynik wyborczy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 27 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2019 20 minut temu, Cardi napisał: Co to za inwestycje, poza inwestowaniem we własny wynik wyborczy? No na tym polega przecież rządzenie. Im lepiej rządzisz tym większe masz poparcie:) To jest właśnie inwestycja w wynik wyborczy:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 27 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2019 Godzinę temu, fluber napisał: No na tym polega przecież rządzenie. Im lepiej rządzisz tym większe masz poparcie:) To jest właśnie inwestycja w wynik wyborczy:) Lepiej rządzisz =/= kupujesz głosy Polaków ich własnymi pieniędzmi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 27 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2019 2 minuty temu, Cardi napisał: Lepiej rządzisz =/= kupujesz głosy Polaków ich własnymi pieniędzmi. Gdyby im się przy tym nie poprawiało, nic by to nie dało:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi