fluber Opublikowano 30 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2019 Teraz, quevas napisał: taki, który wymyka sie wszelkim definicjom Definicjom matematycznym na pewno. Czyli straszliwy:) Nie wiem jak jest teraz w programie ale zadanie tego typu mialem kilkadziesiat lat temu jak chodzilem do podstawowki na klasowce z matmy. Mialem 8 lat i poszlo mi lepiej niz Tobie teraz:) Wiec jak o tym w ten sposob pomyslec, to jest to straszliwy blad:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 30 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2019 1 minutę temu, quevas napisał: być może mnie wtedy też poszło lepiej niż teraz Ja bym pewnie testu o " o psie ktory jezdzil koleja" teraz nie napisal lepiej niz wtedy wiec pewnie wtedy nie poszlo Ci gorzej niz teraz:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BothTeamsPlayedHurd Opublikowano 30 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2019 1 minutę temu, fluber napisał: Nie wiem jak jest teraz w programie ale zadanie tego typu mialem kilkadziesiat lat temu jak chodzilem do podstawowki na klasowce z matmy. Mialem 8 lat i poszlo mi lepiej niz Tobie teraz:) To Ty masz 6 dych na karku? Wybacz osobiste pytanie, ale mnie to teraz zaciekawiło. Fanklub PiS i KK oraz dbałość o ojczysty język pasuje idealnie. Granie w ligi fantasy na forum - hmm to już trochę hardkor. Ale rozumiem, dziadki tez muszą trochę poszaleć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 30 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2019 Teraz, BothTeamsPlayedHurd napisał: To Ty masz 6 dych na karku? Skad ten wniosek?:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BothTeamsPlayedHurd Opublikowano 30 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2019 Teraz, fluber napisał: Skad ten wniosek?:) no piszesz, że kilkadziesiąt lat temu miałeś 8 lat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 30 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2019 Teraz, fluber napisał: Skad ten wniosek?:) Na pewno jestes w przedziale 28-107. W sumie both strzelil w srodek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 30 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2019 1 minutę temu, BothTeamsPlayedHurd napisał: no piszesz, że kilkadziesiąt lat temu miałeś 8 lat Wiec julek Ci wyjasnil:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BothTeamsPlayedHurd Opublikowano 30 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2019 kilka to cyfra z przedziału 3-9 tak gwoli ścisłości ale ok, no zabrzmiało jakoś tak staro po prostu - jeszcze słowo klasówka, które jest dość archaiczne (za moich czasów to był już zwykle sprawdzian albo kartkówka) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 30 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2019 (edytowane) 3 minuty temu, BothTeamsPlayedHurd napisał: kilka to cyfra z przedziału 3-9 tak gwoli ścisłości A kilkadziesiat to liczba z zakresu 20-99:) ( nawiasy otwarte) 2 minuty temu, quevas napisał: jesli kiedyś będę miał 60 lat, to moze też sobie przypomnę, co miałem w szkole jako 8-latek Raczej lepiej z pamiecia juz nie bedzie:) Edytowane 30 Maja 2019 przez fluber Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 30 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2019 9 minut temu, quevas napisał: moze też sobie przypomnę, co miałem w szkole jako 8-latek Chociaz biorac pod uwage jaki bywasz tu wnerwiajacy i ile jest w Tobie jadu i pogardy dla drugiego czlowieka, zwlaszcza prostego, to podejrzewam ze jako 8-latek miales w szkole regularny wpierdol i nic dziwnego ze wyparles to z pamieci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 30 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2019 uuuuu zylka pekla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 30 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2019 (edytowane) 43 minuty temu, julekstep napisał: uuuuu zylka pekla Komu?:) Eh , chyba trace poczucie humoru na starosc:) 38 minut temu, quevas napisał: pozbawili mnie szans na Nobla z matematyki Tak Nobla z matematyki Edytowane 30 Maja 2019 przez fluber Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 30 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2019 7 minut temu, fluber napisał: Eh , chyba trace poczucie humoru na starosc:) ciężko jest stracić coś czego się nie miało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 30 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2019 13 minut temu, Koelner napisał: ciężko jest stracić coś czego się nie miało Musisz sie koniecznie z nami wszystkimi podzielic wiedza jak wymyslac takie smieszne i oryginalne riposty jak ta powyzej, mistrzu:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 30 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2019 16 minut temu, Koelner napisał: ciężko jest stracić coś czego się nie miało To akurat łatwo. Jak znaleźć Twój post bez ad personam? O, to jest dopiero wyzwanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 30 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2019 (edytowane) 14 minut temu, RappaR napisał: To akurat łatwo. Jak znaleźć Twój post bez ad personam? O, to jest dopiero wyzwanie na szybko dwa wczesniejsze posty , a gdzie napisalem ze to dotyczy flubera ? Edytowane 30 Maja 2019 przez Koelner Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 30 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2019 Wrócę jeszcze na chwilę do tematu filmu Sekielskiego, bo chwilę po sukcesie bohaterowie i autor dowiadują się, że są też ciemne strony bycia w centrum uwagi: http://wyborcza.pl/duzyformat/7,127290,24841387,marek-lisinski-szef-fundacji-nie-lekajcie-sie-wyciagal.html https://www.spidersweb.pl/2019/05/sekielski-wypuscil-koszulki-tylko-nie-mow-nikomu.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayor Opublikowano 30 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2019 2 godziny temu, RappaR napisał: @mayor Propaganda.Jak bylem w Twoim wieku to władza usiłowała mi wmówić ,że Polska jest 8 potęgą gospodarczą świata ,oczywiście Związek Radziecki zajmował zaszczytne 1 miejsce.Jak zobaczysz Żydówki z Williamsburga sprzątające w polskich domach to zrób zdjęcie i wklej ,wtedy mnie przekonasz.Na razie jest odwrotnie każda rodzina żydowska na Williamsburgu ma służącą Polkę, chociaż Satmarzy to największa biedota wśród Żydów większość żyje na food stamps Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 30 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2019 54 minuty temu, mayor napisał: Propaganda. Ale po co eurostat robi nam propagande?:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 30 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2019 2 godziny temu, mayor napisał: Propaganda.Jak bylem w Twoim wieku to władza usiłowała mi wmówić ,że Polska jest 8 potęgą gospodarczą świata ,oczywiście Związek Radziecki zajmował zaszczytne 1 miejsce.Jak zobaczysz Żydówki z Williamsburga sprzątające w polskich domach to zrób zdjęcie i wklej ,wtedy mnie przekonasz.Na razie jest odwrotnie każda rodzina żydowska na Williamsburgu ma służącą Polkę, chociaż Satmarzy to największa biedota wśród Żydów większość żyje na food stamps Oceniasz ludzi po narodowości? Co za rasizm. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi