matek Opublikowano 27 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2019 48 minut temu, josephnba napisał: Jeśli antyzydki nie złapią się na próg, to chyba dziś się upije z radości A czym tak podpadli? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 27 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2019 Urodzili się, żyją i oddychają tym samym powietrzem co ja Wystarczy @mateka tak poważnie to widze w nich zagrożenie i cieszy mnie marginalne poparcie dla takich braunow czy korvinow W polityce nie powinno byc miejsca dla skrajnych poglądów dlatego cieszy mnie wynik razem czy właśnie"konfederacji" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BothTeamsPlayedHurd Opublikowano 27 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2019 10 godzin temu, josephnba napisał: Wróciła i wciąż jest dobra w tym co robi!!! jak to na kogo? ja zawsze głosuję na najlepszego kandydata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeltaCenter (zablokowane) Opublikowano 27 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2019 Tak sobie czytam moich ulubieńców z natemat.pl, Komorowskiego, Grzesia i innych i dziwię się, że oni naprawdę niczego nie rozumieją. Po tylu latach i po tylu porażkach dalej brnięcie w ten sam przekaz. Zacofane, biedne, nie wykształcone, patologiczne Podkarpacie we wszystkim przeszkadza. Nie mój problem. Ciekawe czy vasq, ely3 albo artlan wpadną na to, gdzie leży przyczyna tych ciągłych porażek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 27 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2019 2 godziny temu, DeltaCenter napisał: Ciekawe czy vasq, ely3 albo artlan wpadną na to, gdzie leży przyczyna tych ciągłych porażek. Opozycja już wie, jaka jest przyczyna: Cytat Prosta sprawa. Jaki naród, tacy reprezentanci. Oburzacie się, że Beata Szydło dostała rekordową liczbę głosów. Pytacie dlaczego? Ano dlatego, że Beata jest typową Haliną, która ma typowego męża Janusza i jest z typowej małej polskiej miejscowości. Inteligentna średnio, po angielsku ani be, ani me, bogobojna z wiejską mentalnością. No to Haliny i Janusze nam wybrali. Chcieli mieć reprezentację, to mają. I nie ma co się oszukiwać, taka jest większość narodu. Żrą schabowego do radosnych dźwięków disco polo, kupionego z socjalu, z naszych podatków. Gdzie im będzie lepiej i kto lepszy miałby nimi rządzić? Opozycja, która im odbierze przywileje? @Cardi ostatnio wspominałeś, że podobni wszyscy płaca podatki, to patrz co powiedział Komorowski:) https://www.wnp.pl/parlamentarny/ludzie/komorowski-pis-wygral-wsrod-wyborcow-ktorzy-nie-placa-podatkow,39534.html Cytat PiS wygrał wśród wyborców, którzy nie płacą podatków, natomiast KE wygrał w grupie wiekowej, która podatki już płaci Czyli sporo obywateli podatków nie płaci:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeltaCenter (zablokowane) Opublikowano 27 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2019 Najlepszy ponoć jest Czuchnowski straszący Polaków paragrafami. Chyba tylko Giertych nieco skumał, choć sam ze sprawy Austriaka zrobił cyrk. Dzięki tego typu głosom na jesieni pis może się bić o 50%. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 27 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2019 16 minut temu, fluber napisał: Opozycja już wie, jaka jest przyczyna: @Cardi ostatnio wspominałeś, że podobni wszyscy płaca podatki, to patrz co powiedział Komorowski:) https://www.wnp.pl/parlamentarny/ludzie/komorowski-pis-wygral-wsrod-wyborcow-ktorzy-nie-placa-podatkow,39534.html Czyli sporo obywateli podatków nie płaci:) Jak pan prezydęt powiedziałby, że w nocy jest ciemno, to ja bym to jednak sprawdził. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Opublikowano 27 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2019 Na Onecie nowy podział administracyjny Polski. Pojawiło się "Księstwo Warszawskie" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 27 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2019 38 minut temu, Cardi napisał: Jak pan prezydęt powiedziałby, że w nocy jest ciemno, to ja bym to jednak sprawdził. jedyna rzecz z którą się zgadzam to odnośnie TVP reszta to bardzo słaby bełkot przeszkadzający PO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 27 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2019 (edytowane) 21 godzin temu, julekstep napisał: Oby nie. Mam juz zaplanowane czytanie twittera Lisa przez dwa najblizsze dni Znajdź chwilę dla Czuchnowskiego:) Już oficjalne wyniki. 45,38% PIS najwyższy wynik w historii wolnych wyborów w Polsce. Edytowane 27 Maja 2019 przez fluber Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 27 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2019 (edytowane) jak czytam te lewackie peany pełne ulgi to nasuwa się tylko jedno: cieszcie się dalej, byle do koryta, reszta się nie liczy Edytowane 27 Maja 2019 przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 27 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2019 5 minut temu, quevas napisał: Wyniki PIS w poszczególnych grupach wiekowych : 18-29 : 8,4 % 30-39 : 14,2 % 40-49 : 16,8 % 50-59 : 21,6 % 60+ : 39 % A łącznie w całym kraju ponad 45%:) Oj z matmą to u Ciebie zawsze było kiepsko, ale jak widać zawsze może być gorzej:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 27 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2019 21 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał: jak czytam te lewackie peany pełne ulgi to nasuwa się tylko jedno: cieszcie się dalej, byle do koryta, reszta się nie liczy Miło, że właśnie pokazałeś ten wysoki poziom kultury tej lepszej połowy Polaków 11 minut temu, quevas napisał: 1. Polska pozostaje poza strefą euro, która będzie dązyła do coraz ściślejszej integracji, odstawiając na boczny tor państwa trzymające się kurczowo narodowej waluty Idealnie. Nie chcę drugiej Grecji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 27 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2019 6 minut temu, RappaR napisał: Miło, że właśnie pokazałeś ten wysoki poziom kultury tej lepszej połowy Polaków Ja nie jestem raczej w żadnej połowie, przekaz może i nie najwyższych lotów, ale będzie aktualny jeszcze długo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 27 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2019 29 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał: jak czytam te lewackie peany pełne ulgi to nasuwa się tylko jedno: cieszcie się dalej, byle do koryta, reszta się nie liczy Jakie trzeba miec problemy z formulowaniem wypowiedzi zeby pozwolic mowic za siebie stonodze to ja nie mam pytan:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 27 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2019 1 minutę temu, fluber napisał: Jakie trzeba miec problemy z formulowaniem wypowiedzi zeby pozwolic mowic za siebie stonodze to ja nie mam pytan:) leniwy jestem, poza tym pewnie dostałbym bana za jeden wers w takim stylu ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 27 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2019 Teraz, LeweBiodroSmoka napisał: leniwy jestem, poza tym pewnie dostałbym bana za jeden wers w takim stylu ;] Za merytoryczną i ciekawą wypowiedź? Wątpię, chyba że nie miałaby to być wypowiedź w takim stylu. Ale znowu - to pokazuje Twój poziom i tylko Twój. I pytanie czy taka osoba ma rację czy nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 27 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2019 1 minutę temu, LeweBiodroSmoka napisał: leniwy jestem, poza tym pewnie dostałbym bana za jeden wers w takim stylu ;] Pewnie bys dostal bo taka jest wartosc wypowiedzi stonogi:) 1 minutę temu, quevas napisał: to nie są moje dane, co najwyżej spisane z wadliwego źródła. I zweryfikowane przez wadliwy mozg?:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 27 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2019 7 minut temu, fluber napisał: Pewnie bys dostal bo taka jest wartosc wypowiedzi stonogi:) pozwól, że sam będę oceniał wartość czegokolwiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 27 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2019 Teraz, LeweBiodroSmoka napisał: pozwól, że sam będę oceniał wartość czegokolwiek Oczywiscie Twoj stosunek do bluzgow swira to Twoja indywidualna sprawa:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi