julekstep Opublikowano 31 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2019 Czym sobie Trzaskowski konkretnie zasłużył na takie słowa? Naprawdę Czyli kiedy Prawda (z drugiej strony) wzywa zabierasz się za literówki. Słabo drogi Komentatorze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 31 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2019 (edytowane) Albo uznać, że to, że pewna partia uczyniła sobie z Polski swój folwark, w którym robi co chce, a jej wyborcy jeszcze temu kibicują, za stan normalny i zdrowy. Możliwości jest mnóstwo. Możliwości jest mnóstwo. Czyli kiedy Prawda (z drugiej strony) wzywa zabierasz się za literówki. Słabo drogi Komentatorze Wykpiłem Twoje słowa jak Ty moje.Masz rację, takie pokpiwanie jest słabe drogi Komentatorze Edytowane 31 Stycznia 2019 przez Tecu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 31 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2019 Możliwości jest mnóstwo. Wykpiłem Twoje słowa jak Ty moje. Masz rację, takie pokpiwanie jest słabe drogi Komentatorze To miłe, że chcąc wykpić moje słowa musisz łapać się literówek. Dziękuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 31 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2019 Przecież szefem CBA jest były zastępca Kamińskiego a szefem Prokuratury Krajowej były zastępca Ziobry. Serio bierzesz pod uwagę, że szefowie tych służb mają większy wpływ na polityków niż odwrotnie? A kto mówi o tych służbach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 31 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2019 (edytowane) To miłe, że chcąc wykpić moje słowa musisz łapać się literówek. Dziękuję. Proszę. Miło mi, że Tobie jest miło. Trudno Cię złapać na literówkę, bo głównie odpowiadasz jednym zdaniem Tobie bez różnicy przecież za co kpisz, ważne by kpić, ja przyznaję się, nie mam takiej wprawy, dlatego złapałem się czegokolwiek. Masz rację, słabe to, nie dorownuję Tobie - Mistrzu Edytowane 31 Stycznia 2019 przez Tecu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 31 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2019 Proszę. Miło mi, że Tobie jest miło. Trudno Cię złapać na literówkę, bo głównie odpowiadasz jednym zdaniem Tobie bez różnicy przecież za co kpisz, ważne by kpić, ja przyznaję się, nie mam takiej wprawy, dlatego złapałem się czegokolwiek. Masz rację, słabe to, nie dorownuję Tobie - Mistrzu Sarkazm też na 2 z dwoma :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artlan Opublikowano 31 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2019 A kto mówi o tych służbach? Te dwie służby zajmowały się sprawą ,,jurnego Stefana". Chyba nie sugerujesz ingerencji w to śledztwo polskiego wywiadu wojskowego, MOSADu albo KGB? I kursywa, i nawias to Twoje interpretacje Napisz swoje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 31 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2019 Sarkazm też na 2 z dwoma :/Zdałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 31 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2019 Zdałem Nope z udawania obiektywizmu masz pałę, więc średniej nie zrobiłeś sorka! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 31 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2019 (edytowane) Nope z udawania obiektywizmu masz pałę, więc średniej nie zrobiłeś sorka! Ty nawet nie musisz udawać. Ty jesteś obiektywizmem Ale jeden przedmiot zaliczony, do drugiego podszkolę się do poprawki panie Profesorze Dobranoc. Edytowane 31 Stycznia 2019 przez Tecu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 31 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2019 Ty nawet nie musisz udawać. Ty jesteś obiektywizmem Ale jeden przedmiot zaliczony, do drugiego podszkolę się do poprawki panie Profesorze Dobranoc. Julekstep nie sili się na udawanie obiektywizmu. Ty go próbujesz udawać, jednocześnie zachowując się w sposób pasywno-agresywno. To jest ta różnica. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 1 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2019 Czy Tecu odniósł się do pytania czy traktuje Kulczyka i Czarneckiego jako złodziei, jednocześnie grzmiąc na temat nieprzejrzystości własności Kaczyńskiego i partii PiS? Byłem ciekaw odpowiedzi. ŚMIEJO SIĘ Z KOPACZ, A TAM KACZYŃSKI MILIARDY KRADNIE! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Opublikowano 1 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2019 dlaczego nie poszedł za to siedzieć? Bo umarł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 1 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2019 (edytowane) Bo umarł. słaby argument, w tej sprawie nawet nie toczyło się postępowanie, a to że o tym słyszałem to słyszałem nie jedno ogólnie dla mnie przyjmowania kryterium oceniania powinno być równe dla dwóch stron , dlatego ja przyjmuje jeden , nie skazali Adamowicza i Kaczyńskiego to nie są winni , to samo tyczy i Kwaśniewskiego i innych pryncypałów. tym bardziej, że Adamowicz był wrogiem PiS, później PO a i tak mu nic nie zrobili Edytowane 1 Lutego 2019 przez Koelner Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karl Opublikowano 1 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2019 znalezione w netach: Kto nigdy po pijaku nie calowal sie z psem, niech pierwszy rzuci kamieniem w dinozaura polska klasa polityczna ad 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 1 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2019 (edytowane) Jak widzę tę tzw. Koalicję Europejską to już wiem, czemu premier Kopacz przyszły do głowy te dinozaury... Edytowane 1 Lutego 2019 przez fluber Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 2 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2019 Szybko poszło: http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114883,24422157,portal-gazeta-pl-przeprasza-jaroslawa-kaczynskiego-za-blad-w.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeltaCenter (zablokowane) Opublikowano 2 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2019 Fajną mamy teraz nagonkę, rozpoczęta przez amerykański TVN, na polskich producentów wołowiny. Zwłaszcza, że w tym roku amerykańska wołowina została dopuszczona na europejski rynek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Opublikowano 2 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2019 Fajną mamy teraz nagonkę, rozpoczęta przez amerykański TVN, na polskich producentów wołowiny. Zwłaszcza, że w tym roku amerykańska wołowina została dopuszczona na europejski rynek. No sorry ale jak się robi ubój na nielegalu to się sprawdza każdą sztukę, żeby jakieś wtopy nie było. A tutaj chciwość przysłoniła wszystko. W dzisiejszych czasach z takich rzeczy zawsze kręci się największe skandale. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 2 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2019 Fajną mamy teraz nagonkę, rozpoczęta przez amerykański TVN, na polskich producentów wołowiny. Zwłaszcza, że w tym roku amerykańska wołowina została dopuszczona na europejski rynek. już nie przesadzaj. to nie wina TVN, że jakieś januszebiznesu chciały dorobić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi