Koelner Opublikowano 29 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2019 Myślę, że jak zwykle doszliśmy do momentu, w którym nikt nie rozumie o co Ci chodzi:) akurat z tym się czuje dobrze, gorzej jakbym się z Wami zgadzał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 29 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2019 Ponoc jutro dalsza czesc tasm Kaczynskiego: o tym jak Jarkacz otworzyl konto internetowe! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 29 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2019 akurat z tym się czuje dobrze, gorzej jakbym się z Wami zgadzał A co jeśli my się z tym zgadzamy, tylko tego nie wiemy, bo nie rozumiemy o co Ci chodzi? Może czujesz się dobrze, a powinieneś czuć się źle! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 29 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2019 (edytowane) Ponoc jutro dalsza czesc tasm Kaczynskiego: o tym jak Jarkacz otworzyl konto internetowe! Oby tylko tym razem zdążyli podnieść nakład Ciekawe co napiszą jutro i czy starczy im porównań: https://twitter.com/makowski_m/status/1090146160034177024 To też niezłe: https://twitter.com/makowski_m/status/1090161843564433408 Edytowane 29 Stycznia 2019 przez fluber Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 29 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2019 Twitter Lisa to jest dziś kopalnia beki koleś już chyba sam tego nie kontroluje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 29 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2019 Twitter Lisa to jest dziś kopalnia beki koleś już chyba sam tego nie kontroluje. Jego Twitter to kopalnia beki od 3 lat. Siadla mu psycha opor po wygranej PiSu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iglo13 Opublikowano 29 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2019 Dla mnie TT Balcerowicza to zagadka, odpowiada na mnostwo rzeczy dwoma wyrazami. Mozna sie zgadzac, mozna nie, ale jest to mądry facet. Nie pasuje mi takie cos do jego osoby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeltaCenter (zablokowane) Opublikowano 29 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2019 (edytowane) Tak sobie mysle, ze teraz Schetyna siedzi wkurw**** i załamany: "Nosz, kur** mać, niech już te Lisy i Kurskie przestaną 'pomagać'." To tak jak Sakiewicz 'pomagał' PiS przed wyborami w 2011r z okładką "To był zamach". PiS ma swojego Sakiewicza i Ewę Stankiewicz, PO ma Lisa, Giertycha i GW. Edytowane 29 Stycznia 2019 przez DeltaCenter Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 29 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2019 (edytowane) Edytowane 29 Stycznia 2019 przez josephnba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karl Opublikowano 29 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2019 Tak sobie mysle, ze teraz Schetyna siedzi wkurw**** i załamany: "Nosz, kur** mać, niech już te Lisy i Kurskie przestaną 'pomagać'." To tak jak Sakiewicz 'pomagał' PiS przed wyborami w 2011r z okładką "To był zamach". PiS ma swojego Sakiewicza i Ewę Stankiewicz, PO ma Lisa, Giertycha i GW. What? Raz, ze Schetyna jest nie lepszy, a dwa ze Lis już od lat „pomaga” PO. Raczej kontynuacja niż coś nowego, jeżeli tak na to patrzeć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Opublikowano 29 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2019 Muszę przyznać, że rozwalił mnie tekst o tym, że Kaczyński po to zrepolonizował PKO aby mu dali kredyt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 29 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2019 Jedyne co mi się spodobało o do czego bym się ewentualnie przyczepił to fakt że zlecił to Austriakowi. W Polsce brak ludzi? Ale to tylko dlatego że się o to w przeszłości sam czepiał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 29 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2019 Jedyne co mi się spodobało o do czego bym się ewentualnie przyczepił to fakt że zlecił to Austriakowi. podobno jakoś tam jest spokrewniony z Kaczyńskim. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 29 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2019 Jedyne co mi się spodobało o do czego bym się ewentualnie przyczepił to fakt że zlecił to Austriakowi. W Polsce brak ludzi? Ale to tylko dlatego że się o to w przeszłości sam czepiał To jest jakis ziec zony kuzyna czy cos takiego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 29 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2019 Jedyne co mi się spodobało o do czego bym się ewentualnie przyczepił to fakt że zlecił to Austriakowi. W Polsce brak ludzi? Ale to tylko dlatego że się o to w przeszłości sam czepiał to było spotkanie rodzinne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 29 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2019 czyli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iglo13 Opublikowano 29 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2019 (edytowane) Jedyne co mi się spodobało o do czego bym się ewentualnie przyczepił to fakt że zlecił to Austriakowi. W Polsce brak ludzi? Ale to tylko dlatego że się o to w przeszłości sam czepiał Generalnie w PL partie polityczne mają zakaz używania swojego majątku do prowadzenia działalności gospodarczej, posłowie nie moga prowadzić interesów ani byc przedstawicielami w prowadzeniu interesów. Teraz jest pytanie czym dla pisu jest spółka Srebrna, kto osobiscie prowadził rozmowy na temat kredytu/ zlecił te rozmowy Ale jak mówiłem, takie szczegóły malo obchodzą opinie publiczną, nie ma cycków ani rzygania w hotelu sejmowym Edytowane 29 Stycznia 2019 przez iglo13 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 29 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2019 Generalnie w PL partie polityczne mają zakaz używania swojego majątku do prowadzenia działalności gospodarczej Ale akurat chec budowy biurowca przez spolke to zadna nowosc. Juz w zeszlym roku byly o tym artykuly. Partia nie moze zbudowac zadnej nieruchomosci jezeli posiada grunty? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iglo13 Opublikowano 29 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2019 (edytowane) Ale akurat chec budowy biurowca przez spolke to zadna nowosc. Juz w zeszlym roku byly o tym artykuly. Partia nie moze zbudowac zadnej nieruchomosci jezeli posiada grunty? W celach komercyjnych nie, generalnie tez chodzi o to ze 190m wieżowca nijak sie ma do planów miejscowych, je też trzeba zmienić Ale to po wyborach. Oby wygranych Edytowane 29 Stycznia 2019 przez iglo13 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 29 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2019 (edytowane) Generalnie w PL partie polityczne mają zakaz używania swojego majątku do prowadzenia działalności gospodarczej, posłowie nie moga prowadzić interesów ani byc przedstawicielami w prowadzeniu interesów. Nie ma takiego zakazu. Przecież mnóstwo posłów prowadzi działalność gospodarczą na boku. Korwin, Jakubiak, Kukiz z antysystemowców, podobnie jak posłowie lekarze. Zakazane jest: zakaz podejmowania dodatkowych zajęć oraz przyjmowania darowizn mogących naruszyć zaufanie wyborców (sankcją odpowiedzialność regulaminowa), zakaz prowadzenia działalności gospodarczej na własny rachunek z wykorzystaniem mienia państwowego i komunalnego, zakaz prowadzenia działalności gospodarczej z osiągnięciem korzyści z majątku Skarbu Państwa lub Samorządu terytorialnego (sankcją za złamanie zakazu jest pociągnięcie do odpowiedzialności przed Trybunałem Stanu) zakaz zasiadania we władzach zarządzających, kontrolnych i rewizyjnych przedsiębiorców z bezpośrednim udziałem państwowych lub komunalnych osób prawnych, zakaz posiadania pakietów udziałów lub akcji przekraczających 10% w spółkach prawa handlowego, w których udziały mają państwowe lub komunalne osoby prawne lub podmioty gospodarcze, w których uczestniczą takie osoby. W celach komercyjnych nie, generalnie tez chodzi o to ze 190m wieżowca nijak sie ma do planów miejscowych, je też trzeba zmienić Ale to po wyborach. Oby wygranych 140 metrów. I ma się całkiem dobrze, bo obok jest budowanych takich z 10. Gdyby to była działka Hanki albo jakoś z nią powiązana, to by tam te wieżowce już stały. Edytowane 29 Stycznia 2019 przez RappaR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi