fluber Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2016 czyli masz swoją prywatną definicję inną niż definicja kulfona - czyli dokładnie to co było już napisane Nie mam prywatnej definicji, przedstawię obowiązującą: stosowanie przemocy, gwałtu, ucisku, okrucieństwa w celu zastraszenia, zniszczenia przeciwnika; okrutne, krwawe rządy to definicja terroru, zakładam natomiast, ze kulfonowi chodziło o terror państwowy, a jego definicja brzmi: taktyka stosowana przez państwa, np. Rosję radziecką czy Niemcy hitlerowskie, polegająca na organizowaniu masowych zabójstw, deportacji, zamykania ludzi w obozach koncentracyjnych przez wyspecjalizowane organy państwowe Więc nie widziałem terroru na żywo, na szczęście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2016 terror «przemoc i okrucieństwo albo groźby ich użycia stosowane wobec ludzi w celu ich zastraszenia» oczywiście, że widziałeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2016 terror «przemoc i okrucieństwo albo groźby ich użycia stosowane wobec ludzi w celu ich zastraszenia» oczywiście, że widziałeś Najwyraźniej wszyscy kiedyś byliśmy terrorystami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2016 za lekarza powinni płacić ci co z niego korzystają, za uniwersytety powinni płacić studenci, za drogi pownni płacić ci co po nich jeżdzą. polecam ten tok myśleniadlatego też napisałem o platformieWolny rynek i masz wybór co chcesz oglądać, nie wiem co tu jest niezrozumialego Jak już place za,shitsat to nie mam ochoty dodatkowo płacić za te sama usługę Płacisz dwa razy za tsksowke albo za chleb? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Tak jak myślałem, Lichocka powiedziała, ze odwołanie Kurskiego wynika z treści ustawy. Burza w szklance wody. Czasem mam wrażenie że trolujesz albo widzisz świat przez różowe okulary Wyjaśnij mi jakim cudem skoro odwołanie Kurskiego wynikało z ustawy nie ogłoszono tego w pierwszej decyzji tylko musiano się zebrać jeszcze raz i po kilku godzinach wydać drugą decyzję odmienną od poprzedniej... W pierwszej został odwołany w drugiej przywrócony.... Więc albo Lichocka nie znała treści ustawy i ktoś jej przypomniał albo po prostu teraz wymyślają teorię do faktów.. Powiedz mi skoro wierzysz Lichockiej to czemu pierwsza decyzja nie brzmiala zgodnie z zapisem ustawy a byla odwołaniem... Jak to wytłumaczysz ?> Niekompetencją Lichockiej, Czabańskiego czy inaczej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2016 (edytowane) dlatego też napisałem o platformie Wolny rynek i masz wybór co chcesz oglądać, nie wiem co tu jest niezrozumialego Jak już place za,shitsat to nie mam ochoty dodatkowo płacić za te sama usługę Płacisz dwa razy za tsksowke albo za chleb? zrozumiałem twojego posta Najwyraźniej wszyscy kiedyś byliśmy terrorystami ja już nie jestem czego i tobie życzę Edytowane 3 Sierpnia 2016 przez kulfon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Jaskrawym naruszeniem wolności dziennikarstwa jest stalinowska czystka w wykonaniu komisarza Kurskiego.,Zwolnienie jednego dziennikarza ma się nijak do wyrzucenia z TVP 60 dziennikarzy.,W konfrontacji Wassermnan Schultz vs Brzeziński wygrała Mika .,Debbie straciła stanowisko a Brzeziński dalej prowadzi swój program"Morning Joe" Taaaa, tylko jakimś cudem po tym rzeczywiście nic złego na Hilary nie mówiła. A DWS wyleciała nie przez to więc nie wiem o czym mówisz (to przecież wyszło niedawno a ona stanowisko straciła już jakiś czas temu). Od jakiej liczby zaczyna się stalinowska czystka? Bo poprzednie ekipy też sporo zwalniały, więc możemy zawsze policzyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Powiedz mi skoro wierzysz Lichockiej to czemu pierwsza decyzja nie brzmiala zgodnie z zapisem ustawy a byla odwołaniem... Jak to wytłumaczysz ?> Niekompetencją Lichockiej, Czabańskiego czy inaczej? Albo robieniem jakiegoś grubego przekrętu. PIS się ze wszystkim śpieszy i takie są tego efekty, niekompetencja to najbardziej prawdopodobne wyjaśnienie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Mamy najmocniejszą złotówkę chyba od dłuższego czasu? Znacie jakiś artykuł o tym w natemat, GW czy newsweeku, bo kojarzę że jak złotówka słabła pod koniec zeszłego roku, to pisali o tym bardzo dużo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Mamy najmocniejszą złotówkę chyba od dłuższego czasu? Znacie jakiś artykuł o tym w natemat, GW czy newsweeku, bo kojarzę że jak złotówka słabła pod koniec zeszłego roku, to pisali o tym bardzo dużo. http://www.pb.pl/4608099,13836,czy-zloty-odrobi-wczesniejsze-straty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2016 http://www.pb.pl/4608099,13836,czy-zloty-odrobi-wczesniejsze-straty Nie mówię o biznesowym portalu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2016 (edytowane) Nie mówię o biznesowym portalu Sam tego chciałeś... http://www.naszdziennik.pl/ekonomia-gospodarka Edytowane 3 Sierpnia 2016 przez Eld Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Brawurowa akcja francuskiej policji, od raz Francuzi czują się bezpieczniejsi: https://www.youtube.com/watch?v=BJygRTmNvlA Ta cywilizacja pewnym krokiem zmierza do upadku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Brawurowa akcja francuskiej policji, od raz Francuzi czują się bezpieczniejsi: https://www.youtube.com/watch?v=BJygRTmNvlA Ta cywilizacja pewnym krokiem zmierza do upadku. nie znam francuskiego ,wyjaśnij proszę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wujek Wójcik Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Wracając do tematu śmiesznego apelu smolenskiego, myślę, że Profesor wyjaśnił i podsumował ten cyrkowy pomysł: http://opinie.wp.pl/witold-kiezun-apel-smolenski-przy-moim-grobie-to-niewlasciwe-6021640760885889a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2016 nie znam francuskiego ,wyjaśnij proszę. Z tego, co czytałem to policja musiała interweniować z powodu nielegalnej mszy w zamkniętym w zeszłym roku kościele. Teren został sprzedany prywatnemu przedsiębiorcy, ale parafianie niezmiennie codziennie odprawiali tam mszę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuPalnik Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2016 nie znam francuskiego ,wyjaśnij proszę. Chyba chodzi o to. http://m.onet.pl/wiadomosci/swiat,d9sgl2 Wiem, że onet to takie sobie źródło ale do nakreślenia sytuacji chyba starczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polskignom Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Z tego, co czytałem to policja musiała interweniować z powodu nielegalnej mszy w zamkniętym w zeszłym roku kościele. Teren został sprzedany prywatnemu przedsiębiorcy, ale parafianie niezmiennie codziennie odprawiali tam mszę. No i co dziwnego jest w tym, ze policja rozpedzala nielegalne zgromadzenie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2016 No i co dziwnego jest w tym, ze policja rozpedzala nielegalne zgromadzenie? Nie wiem, nie jestem po prostu przyzwyczajony do ciągnięcia po ziemi księdza odprawiającego Eucharystię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2016 No i co dziwnego jest w tym, ze policja rozpedzala nielegalne zgromadzenie? To, ze rok temu jak wpadli do meczetu to zdjęli buty żeby nie urazić uczuć religijnych, a katolików można pałować i wywlekać za fraki. Tyle, że ta sytuacja miała miejsce w DE, ale to taki sam multi-kulti syf jak FR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi