kore Opublikowano 12 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 12 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2016 (edytowane) Czyli pis jest antysemicki i filosemicki jednocześnie? świat jest pełen sprzecznościO dzieciach, prowadzeniu auta i życiu w rodzinie decyduje bezdzietny kawaler bez prawka Matek tak żenująco fejkowego mema się po tobie nie spodziewalem Edytowane 12 Lutego 2016 przez josephnba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 12 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2016 świat jest pełen sprzeczności O dzieciach, prowadzeniu auta i życiu w rodzinie decyduje bezdzietny kawaler bez prawka Matek tak żenująco fejkowego mema się po tobie nie spodziewalem Mojej mamie, zagorzałej przeciwniczce PiSu i Kaczyńskiego, powoli zaczęła przeszkadzać krytyka pod ich adresem ze strony PO i Nowoczesnej. Mówi, że jest zbyt prymitywna, mało związana z konkretami i ograniczona tylko do plucia jadu. Gdyby przeczytała twoje posty, także zostałbyś zakwalifikowanego do tego grona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 12 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2016 (edytowane) świat jest pełen sprzeczności O dzieciach, prowadzeniu auta i życiu w rodzinie decyduje bezdzietny kawaler bez prawka Matek tak żenująco fejkowego mema się po tobie nie spodziewalem To jakie jeszcze kwalifikacje powinien mieć szef największej partii w Polsce? Opowiedz, proszę Rozumiem, ze jesteś lepszym kandydatem Edytowane 12 Lutego 2016 przez fluber Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 12 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2016 Fake. Matek tak żenująco fejkowego mema się po tobie nie spodziewalem O cholera, a pojawiło mi się na fb, że ktoś polubił co Marian wstawił, to puściłem dalej... no nie spodziewałem się po nim, że wrzuca fejki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 12 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2016 O cholera, a pojawiło mi się na fb, że ktoś polubił co Marian wstawił, to puściłem dalej... no nie spodziewałem się po nim, że wrzuca fejki Marian Kowalski to nie najbystrzejszy przedstawiciel polskiego narodu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 12 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2016 http://i1.memy.pl/obrazki/9f4a450364_zydzi.jpg przeczytaj , później porozmawiamy. jeśli 99% własności na świecie ma 1 % ludności jeśli ten naród ma najwięcej noblistów , jest najbogatszy na osobę to jak można w najprostszy sposób domyśleć się, że ktoś ręcznie steruje wydarzeniami na świecie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 12 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2016 Mojej mamie, zagorzałej przeciwniczce PiSu i Kaczyńskiego, powoli zaczęła przeszkadzać krytyka pod ich adresem ze strony PO i Nowoczesnej. Mówi, że jest zbyt prymitywna, mało związana z konkretami i ograniczona tylko do plucia jadu. Gdyby przeczytała twoje posty, także zostałbyś zakwalifikowanego do tego grona. Rapciu mam tylko nadzieję że Twoja mama lepiej wyczuwa ironię niż jej syn @fluber- w kwestiach o których pisałem, czyli wychowaniu dziecka i prowadzeniu auta tak, jestem lepszym kandydatem, bo teorię popieram praktyką W kwestii innych jego predyspozycji nie wypowiadam się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 12 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2016 (edytowane) Rapciu mam tylko nadzieję że Twoja mama lepiej wyczuwa ironię niż jej syn @fluber- w kwestiach o których pisałem, czyli wychowaniu dziecka i prowadzeniu auta tak, jestem lepszym kandydatem, bo teorię popieram praktyką W kwestii innych jego predyspozycji nie wypowiadam się Mam nadzieję, że żonę przed porodem wysłałeś do ginekologa kobiety, która nieraz była już matką To, o czym piszesz nie ma nic wspólnego z rządzeniem krajem przeczytaj , później porozmawiamy. jeśli 99% własności na świecie ma 1 % ludności jeśli ten naród ma najwięcej noblistów , jest najbogatszy na osobę to jak można w najprostszy sposób domyśleć się, że ktoś ręcznie steruje wydarzeniami na świecie. A potem jeszcze to: http://lubimyczytac.pl/ksiazka/48560/ufo-50-tajemniczych-lat i to: http://lubimyczytac.pl/ksiazka/80387/czarna-ksiega-masonerii a potem już tylko krok do tego: http://innemedium.pl/wiadomosc/kanclerz-angela-merkel-corka-kanclerza-adolfa-hitlera i tego: http://joemonster.org/art/12053 Edytowane 12 Lutego 2016 przez fluber Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 12 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2016 (edytowane) najlepiej być ignorantem i wierzyć tylko w to co jest w stanie wyszukać i wyczytać jak to potrafi Bolek z pod sklepu. przeczytaj książkę ,ona wcale nie jest archiwum X Jan Hartman wcale się nie wstydził przewodnictwa tej komórki w Polsce Edytowane 12 Lutego 2016 przez Koelner Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 12 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2016 to jak można w najprostszy sposób domyśleć się, że ktoś ręcznie steruje wydarzeniami na świecie. Ciekawe czemu w latach 30-tych coś spierdolili z tym sterowaniem. W takie bajki, ze ktoś ręcznie steruje wydarzeniami na świecie, wybiera papieża, prezydenta USA, wypowiada wojny itd. wierzą tylko świry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 12 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2016 Juliusz Cezar też nie wierzył w spiski... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 12 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2016 Ciekawe czemu w latach 30-tych coś spierdolili z tym sterowaniem. W takie bajki, ze ktoś ręcznie steruje wydarzeniami na świecie, wybiera papieża, prezydenta USA, wypowiada wojny itd. wierzą tylko świry. W to, że uchodźcy gwałcą też wierzy tylko ciemnogród i świry od Kaczyńskiego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 12 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2016 W to, że uchodźcy gwałcą też wierzy tylko ciemnogród i świry od Kaczyńskiego. w końcu coming out Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 12 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2016 (edytowane) A może nie ma żadnego spisku tylko żydzi stworzyli własną, unikalną kulturę, która bardziej odnajduje się w realiach świata niż ta chrześcijańska albo muzułmańska? Polecam książkę "Geniusz Żydów na polski rozum", dobra lektura w tym temacie. Fajnie opisuje jak tam dzieci się wychowuje w etosie pracy i nauki + jeszcze kilka innych rzeczy które mogą wyjaśniać dlaczego oni naprawdę mogą się wydawać "narodem wybranym". Wielu kwestii powinniśmy się od nich uczyć. A te bractwa to jedyne co mogą robić to wypełniać czas miłośnikom fantastyki. Ustawiłbym je w jednym rzędzie z illuminati i tego typu bzdurami. Wiecie, niektórzy wciąż twierdzą, że ziemia jest płaska a "odkrycie" Kopernika to spisek. Srsly, możecie o tym poczytać. https://en.wikipedia.org/wiki/Modern_flat_Earth_societies Mój ulubiony cytat z ich kwartalnika: "Whole World Deceived... Except the Very Elect" Edytowane 12 Lutego 2016 przez Luki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 12 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2016 Mam nadzieję, że żonę przed porodem wysłałeś do ginekologa kobiety, która nieraz była już matką To, o czym piszesz nie ma nic wspólnego z rządzeniem krajem a ja,mam nadzieję że przeczytałeś też pierwszy akapit wypowiedzi, którą cytowales Rządzenie krajem? Jakie rządzenie? Przecież premierem jest Szydlo a Kaczyński to szeregowy poseł! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 12 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2016 Ciekawe czemu w latach 30-tych coś spierdolili z tym sterowaniem. W takie bajki, ze ktoś ręcznie steruje wydarzeniami na świecie, wybiera papieża, prezydenta USA, wypowiada wojny itd. wierzą tylko świry. jak spierdoliło? USA dołączało wtedy do wojny jak jej się opłacało czy mi się wydaje? i dlaczego nie bombardowano fabryk Forda podczas nalotów dywanowych na III Rzeszę ? Juliusz Cezar też nie wierzył w spiski... wierzył ,dlatego Lucujsza Worenusa wziął na senatora Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 12 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2016 jak spierdoliło? USA dołączało wtedy do wojny jak jej się opłacało czy mi się wydaje? i dlaczego nie bombardowano fabryk Forda podczas nalotów dywanowych na III Rzeszę ? wierzył ,dlatego Lucujsza Worenusa wziął na senatora Wybili im 1/3 populacji, ale na szczęście fabryki zostały całe Co za ulga a ja,mam nadzieję że przeczytałeś też pierwszy akapit wypowiedzi, którą cytowales Chyba musisz mi wytłumaczyć ten dowcip Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 12 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2016 Wybili im 1/3 populacji, ale na szczęście fabryki zostały całe Co za ulga Niemcy do dziś nie mogą wybaczyć USA dołączenie się do dwóch wojen, których bez ich dołączenie by wygrali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przem Opublikowano 12 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2016 A może nie ma żadnego spisku tylko żydzi stworzyli własną, unikalną kulturę, która bardziej odnajduje się w realiach świata niż ta chrześcijańska albo muzułmańska? Polecam książkę "Geniusz Żydów na polski rozum", dobra lektura w tym temacie. Fajnie opisuje jak tam dzieci się wychowuje w etosie pracy i nauki + jeszcze kilka innych rzeczy które mogą wyjaśniać dlaczego oni naprawdę mogą się wydawać "narodem wybranym". Wielu kwestii powinniśmy się od nich uczyć. A te bractwa to jedyne co mogą robić to wypełniać czas miłośnikom fantastyki. Ustawiłbym je w jednym rzędzie z illuminati i tego typu bzdurami. Wiecie, niektórzy wciąż twierdzą, że ziemia jest płaska a "odkrycie" Kopernika to spisek. Srsly, możecie o tym poczytać. https://en.wikipedia.org/wiki/Modern_flat_Earth_societies Mój ulubiony cytat z ich kwartalnika: "Whole World Deceived... Except the Very Elect" Tak jak wiele wierzy że Jezus Chrystus zmartwychwstał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi