Skocz do zawartości

Polska scena polityczna w Internecie

Findek

Rekomendowane odpowiedzi

W dniu 7.02.2016 o 21:58, fluber napisał(a):

Tak nawiasem mówiąc, jakim cudem jesteś za podatkiem progresywnym skoro zgodnie z Konstytucją wszyscy są równi wobec prawa :nevreness: Wyszło, że jesteś bardziej prawicowy ode mnie :nevreness:

Podatek progresywny, to właśnie WZGLĘDNIE większe obciążenie bogatszych. Podatek liniowy to BEZWZGLĘDNIE większe obciążenie, ale WZGLĘDNIE takie samo.

W dniu 7.02.2016 o 21:57, RappaR napisał(a):

Przecież dałeś, że nie ma nic złego w takich lekcjach, to czemu jesteś im przeciwny?

wiesz co było w pierwszym linku o którym była mowa?

ułtwię Ci- o mowie nienawiści, o szkoleniach dla nauczycieli jak sobie z tym radzić, w trzecim chyba było o islamofobii

Edytowane przez josephnba

W dniu 7.02.2016 o 17:58, josephnba napisał(a):

Fluber a co jest złego w pierwszym linku i ewentualnie w drugim? Mało tam szczegółów, ale akurat w dobie internetu, gdzie dzieci mają dostęp do każdego syfu mówienie im ze takie ataki mogą w skrajnych przypadkach prowadzic do tragedii jest słuszne. 

josephnba, dnia 07 Lut 2016 - 22:47, napisał: snapback.png

W dniu 7.02.2016 o 21:47, josephnba napisał(a):

January a gdzie ja napisałem ze jestem proimigracyjny? Zawsze podkreślam, ze nie chcę miliona muslimów w Polsce. Weź coś na wzrok

Na pw podam adres, prześlij mi certyfikat, bede miał wejściówkę na marsz styczniów

to wrzuciłes

pierwsza moja wypowiedz dot. lekcji z mowy nienawiści druga cytowana jest o tym jakoby jestem proimigracyjny

Ad.6 dopiszę że priorytetem powinna być relokacja Polaków z terenów byłego ZSRR, a jest ich trochę

jaki mam wynik? Mogę chodzić na mecze z synem czy mnie zlinczują?

Edytowane przez josephnba

ani PO ani Nowoczesna, bo ja idę środkiem z przekonań a nie dla władzy

i nie potrzebowałem twojego testu zeby to wiedzieć, zawsze byłem centro, kiedyś bardziej centrolewicowy, ale od kilku lat, patrząc na to co robił nasz rząd wespół z UE zacząłem wychylać sie w prawo

W dniu 7.02.2016 o 22:31, josephnba napisał(a):

ani PO ani Nowoczesna, bo ja idę środkiem z przekonań a nie dla władzy

i nie potrzebowałem twojego testu zeby to wiedzieć, zawsze byłem centro, kiedyś bardziej centrolewicowy, ale od kilku lat, patrząc na to co robił nasz rząd wespół z UE zacząłem wychylać sie w prawo

Co pokazuje, że na test sklecony w dwie minuty jest zajebisty, bo celnie określa poglądy.

Sęk w tym, że w Polsce innego wyboru nie masz jak oni. Witaj w centrum.

W dniu 7.02.2016 o 22:38, fluber napisał(a):

Tak to czytam i k**** w libertarianizmie ma być karana eutanazja? Jak kórwa? Wykopią zwłoki? 

Inna sprawa, że opisuje anarchokapitalizm, inna bajka.

W dniu 7.02.2016 o 22:48, josephnba napisał(a):

Tego nie wie nawet moja żona, choć się pewnie domyśla

;)

Mój głos, mój wybór, moja sprawa

Podsumujmy, było 8 opcji.

KORWIN to głąb - odpada

Nowoczesna i PO też napisałeś

Zostaje PSL, Kukiz, Razem, ZLEW i PiS.

Ostro krytukujesz PiS, Palikota i nie jesteś rolnikiem.

Zostaje Kukiz i Razem. Tutaj pozostaje ślepy traf, mój to taki, że jednak jesteś radykalnie lewicowy i tego nie ukryjesz 8)

W dniu 8.02.2016 o 12:20, josephnba napisał(a):

wcale mnie to nie dziwi, tacy jak on nie nadaja się do polityki bo nie potrafią iść na kompromis a ten w społeczeństwie jest konieczny

jego podział polityczny zatrzymał się na 1789 roku.

prawica to monarchiści ,burżuazja ,plebs to lewica

nadawałby się do Zgromadzenia Narodowego

tylko co to za monarchista ;]

• ely3 zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.