josephnba Opublikowano 23 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2016 (edytowane) Zejście po tygodniowym piciu daje taki sam efekt w przypadku tanich i drogich trunków Mordę zawsze będziesz miał opuchnieta Edytowane 23 Stycznia 2016 przez josephnba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 23 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2016 Zejście po tygodniowym piciu daje taki sam efekt w przypadku tanich i drogich trunków Mordę zawsze będziesz miał opuchnieta Po droższych trunkach gorsze zejścia. Ogólnie alkohol jest niedobry, więc ja piję głównie zupy. Krupnik najlepszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 23 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2016 http://prawicowyinternet.pl/slowianska-lekcja-ponad-400-rosjan-zmasakrowalo-islamskich-imigrantow-w-niemczech/ Wiem, że fake, ale jak pięknie brzmi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
montana Opublikowano 23 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2016 o co chodzi z tymi manifestacjami KODu? tak sobie przeglądam teraz zdjęcia, i widzę, że na prawdę dużo ludzi bierze w tym udział. czy oni są normalni, bo nie wierzę, że jest aż tyle osób zmanipulowanych przez media? daleko mi do Kaczyńskiego i pisu, ale wydaje mi się że platforma odpierdalała większe przekręty i jakoś wtedy podobnych festynów nie organizowano. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 24 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2016 o co chodzi z tymi manifestacjami KODu? tak sobie przeglądam teraz zdjęcia, i widzę, że na prawdę dużo ludzi bierze w tym udział. czy oni są normalni, bo nie wierzę, że jest aż tyle osób zmanipulowanych przez media? daleko mi do Kaczyńskiego i pisu, ale wydaje mi się że platforma odpierdalała większe przekręty i jakoś wtedy podobnych festynów nie organizowano. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 24 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2016 Taka myśl mnie naszła - dlaczego takie akcje i wychodzenie na ulice są u nas zawsze (lub prawie zawsze) późną jesienią lub zimą? Ludzie chyba nudzą się w chacie. A sam KOD? Gardzę mocno. A to, co wygadują ludzie z tłumu... nimi też mocno gardzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 24 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2016 Tak w temacie KODu: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
montana Opublikowano 24 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2016 no to zawyżanie ilości osób zawsze mnie bawiło. w Warszawie wczoraj ponad 10 tys!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
montana Opublikowano 24 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
montana Opublikowano 24 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2016 ponoć nie fejk ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 24 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2016 Sprawdziłem, faktycznie autentyk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 25 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
n_i_m_h Opublikowano 25 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2016 ...a o co chodzi z tym memem? - jakąś gafę z historii walnął czy co bo nie w temacie jestem ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
halfoat Opublikowano 25 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2016 (edytowane) i to niejedną http://www.fakt.pl/politycy/kolejna-historyczna-wpadka-ryszarda-petru-imperium-rzymskie-upadlo-u-szczytu-chwaly,artykuly,605020.html jeszcze święto sześciu króli mi się przypomniało https://www.youtube.com/watch?v=NbdwmGNKzWo dlaczego wiedziałem, że uważny Duda będzie tematem artykułu w wyborczej? Edytowane 25 Stycznia 2016 przez halfoat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 25 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2016 z imperiami przeczuwam, że coś innego chciał przekazać ale wyszło jak wyszło z zamachem majowym to dramat sejmy głuchy nawet ciekawie brzmi ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 25 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2016 Dość śmieszne to jest, zwłaszcza że Petru widocznie kilka razy chciał błysnąć porównaniami historycznymi. Ale w sumie taki analfabetyzm wiedzowy nie jest nczym nowym w polityce. Szydło przecięz kiedyś mówiła, że Polska do UE weszła gdzieś tak w 92 a Kopacz z pełną powagą bredziła o Węgiersko-Syryjskiej granicy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 25 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2016 dlaczego wiedziałem, że uważny Duda będzie tematem artykułu w wyborczej? Przybliżysz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
n_i_m_h Opublikowano 25 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2016 Przybliżysz? http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,19528719,najbardziej-niezreczny-tweet-prezydenta-komentatorka-proponuje.html#BoxNewsLink ...z igły widły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
montana Opublikowano 25 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2016 daje sobie rękę uciąć, że gdyby coś takiego zrobił Tusk/Komorowski wybiórcza piała by z zachwytu :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kungfubestia Opublikowano 25 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2016 Przecież to całkiem fajny i zabawny żarcik, o co im znowu chodzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi