eddiss Opublikowano 6 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 Mam problem z butami do kosza obcierającymi mnie 'za piętą', uprzykrza mi to strasznie grę i chciałem spytac czy ma ktoś może na to jakiś sposób? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 6 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 jak swiezo kupione to sprobuj wymienic na pol rozmiara wiekszy, jak sie nie uda to ciezko powiedziec, zle dopasowales model do stopy, obciera cie bo zaciasne albo za luzne i pieta slizga sie po tej plastikowej ze tak powiem 'obudowie' nie ma na to raczej jakiejs metody, jak masz miejsce to wciskaj tam jakas gabke miekka... albo nie wiem smaruj wazelina :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bbogacz1986 Opublikowano 6 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 Dwie pary skarpet albo do szefca niech ci rozbije Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sirkozi Opublikowano 6 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 Za piętą? Nie zdarzyło mi się do tej pory. Może za słabo wiążesz i lata Ci pięta, albo po prostu ten model słabo piętę trzyma. Jakie to buty? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eddiss Opublikowano 6 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 (edytowane) Lebrony XI rozmiar jest ok, pasują na moją nogę Edytowane 6 Lutego 2015 przez eddiss Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 6 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 aaa to lebrony, postaraj sie skurczyc palce podczas gry, mniej wiecej w taki sposob Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eddiss Opublikowano 7 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 nic bardziej kreatywnego nie wymyśliłeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Czarny Opublikowano 7 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 Przez kilka gier używaj plastra opatrunkowego na piętę aż się but dobrze ułoży. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bbogacz1986 Opublikowano 7 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 Niech zgadnę Lebrony z Allegro za 350zl? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eddiss Opublikowano 7 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 nie, nie kupuje na allegro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi