Rose1 Opublikowano 2 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2015 Siema, szukam koszulki CARTERA z Toronto ewentualnie może być też T-MAC również z Toronto, rozmiar M/L Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ghost41 Opublikowano 4 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2015 Replika , Swingman, authentic ? Ile chcesz zapłacić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rose1 Opublikowano 4 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2015 No pewnie authentic albo swingman a co do ceny to zależy co kto ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ghost41 Opublikowano 6 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 https://imageshack.com/i/n7ks946j Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 6 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 jak jesteś jakimś wielkim fanem toronto to mogę ci odsprzedać damona stoudamire authentic championa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 6 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 Jak Jalen to wielki fan, jak Derrick to bandwagoner. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rose1 Opublikowano 6 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 Wielkim fanem nie jestem Toronto jednak podoba mi się ich gra w niektórych meczach w tym sezonie A co do Cartera to jeden z moich ulubionych koszykarzy, od czasu konkursu wsadów 2000 jaranie się jego wsadami cały czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi