venglas Opublikowano 17 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2015 Piłka początkowo wydaje się być śliska ale jest to zapewne sprawa lekkiego dotarcia, 2 godzinki grania może trochę więcej i po problemie. Dodatkowo jeśli gracie na ukurzonej salce czy gdzieś gdzie może się wam piłka pobrudzić warto ją przetrzeć nawilżoną szmatką, to nie jest gumiak więc raczej odradzałbym namaczanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PePe Opublikowano 17 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2015 Pilke wlasnie odebral kurier, jutro powinna byc u Ciebie. Opinia na forum i w sklepie mile widziana Hej, dotarła piłka. Ale chyba ma błąd, w niektórych miejscach skóra jest tak jakby pofalowana i czuć nierówności pod palacmi i nie wiem czy to tak z nimi jest, czy nie. Możesz sprawdzić na innych piłkach? @venglas A jak u Ciebie, nie ma tego problemu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borys Opublikowano 17 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2015 To jest normalne, one poprostu przychodza nienapompowane, ja je odrazu pompuje jak tylko dostane i jak tak sie wyleza to to mija. To jest poprostu miejsce zgięcia skory jak one sa w transporcie, w Spaldingu tez leza zgiete bez powietrza i dlatego robi sie na skorze taka zmarszczka.Twoja akurat byla napompowana dzien przed, takze nie zdazyla sie wylezec. Tym sie nie przejmuj to sie wyrowna i nie bedzie sladu, napompuj ja narazie troche mocniej zeby przyspieszyc ten proces rozciagniecia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PePe Opublikowano 17 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2015 To jest normalne, one poprostu przychodza nienapompowane, ja je odrazu pompuje jak tylko dostane i jak tak sie wyleza to to mija. To jest poprostu miejsce zgięcia skory jak one sa w transporcie, w Spaldingu tez leza zgiete bez powietrza i dlatego robi sie na skorze taka zmarszczka.Twoja akurat byla napompowana dzien przed, takze nie zdazyla sie wylezec. Tym sie nie przejmuj to sie wyrowna i nie bedzie sladu, napompuj ja narazie troche mocniej zeby przyspieszyc ten proces rozciagniecia. Dzięki za informację. Poobserwuję ją przez kilka dni. Suma sumarum piłka spoko, to moja pierwsza skóra, więc wrażenia są bardzo dobre. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
venglas Opublikowano 18 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2015 Hej, dotarła piłka. Ale chyba ma błąd, w niektórych miejscach skóra jest tak jakby pofalowana i czuć nierówności pod palacmi i nie wiem czy to tak z nimi jest, czy nie. Możesz sprawdzić na innych piłkach? @venglas A jak u Ciebie, nie ma tego problemu? Teraz chory jestem to czasu nie mam na testy ale sprawdzić piłkę mogę Nie ma niczego takiego ale to pewnie to co mówił Borys. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 14 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2015 (edytowane) Niedawno kupiłem TF-250 w sklepie koszykarskim,dostałem 5% rabat (wielkie dzięki Borys) Dostawa ekspresowa bez najmniejszych problemów.Piłka krótko mówiąc jest świetna,za tą cenę ciężko o coś lepszego.Na tartanie jak i na hali sprawuje się bez zarzutu,klei się do ręki mimo że nie zdążyła się jeszcze porządnie dotrzeć.Z całego serca polecam. Edytowane 14 Marca 2015 przez Sewer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba83 Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2015 @Borys widzę ze jest na stanie u Ciebie ? Mozna brać ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borys Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Można, dopisz w uwagach, ze to ty to zrobie 5% rabatu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba83 Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2015 poszlo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba83 Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Przyszła ekspresowo, Dzięki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinus52 Opublikowano 17 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2015 (edytowane) Siemanko jestem zainteresowany kupnem tego spaldinga od bardzo dawna. Czy jako nowy użytkownik też mogę liczyć na rabat? Edytowane 17 Czerwca 2015 przez cinus52 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
venglas Opublikowano 17 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2015 Siemanko jestem zainteresowany kupnem tego spaldinga od bardzo dawna. Czy jako nowy użytkownik też mogę liczyć na rabat? tak 5 % jak wpiszesz nick w komentarzu ja mam chcyba rabat na -10 zl jak cos to moge dac jak znajde Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinus52 Opublikowano 17 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2015 Chętnie przyjmę, przyda się nawet to 10zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
venglas Opublikowano 17 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2015 Pw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sajrus Opublikowano 2 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2016 Mam nadzieje że kolega borys nadal ma te piłki bo i ja chce ją zamówić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borys Opublikowano 5 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2016 Mam nadzieje że kolega borys nadal ma te piłki bo i ja chce ją zamówić Oczywiscie caly czas sa, zparaszam: http://sklepkoszykarski.pl/pilka-do-koszykowki-spalding-tf-250 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Currose Opublikowano 23 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2016 możliwe że i ja będę chciał ją kupić,jeśli można też proszę o rabat 5 % Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi