venglas Opublikowano 31 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2015 witam. Zastanawiam się nad kupnem spaldinga TF250 Moglibyście coś więcej o niej napisać? gram na hali i ma orliku a nie chcę kupować gumiaka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rose1 Opublikowano 1 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2015 Mam ją i mogę powiedzieć że polecam, gram głównie na betonie o orliku i wytrzymuje całkiem dobrze, dobrze trzyma się ręki, powietrze nie schodzi Ogólnie polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
venglas Opublikowano 1 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2015 Dzieki za opinie. Do tygodnia czasu sie po nia qybieram i czekam na wiecej opinii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borys Opublikowano 2 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2015 Jesli chodzi o cena/jakosc bezkonkurencyjna. Moja pierwsza pilka skorzana i do gumiaka juz nigdy nie wroce. Narazie gralem tylko 4-5 razy, bo w zasadzie zima sie robila, a na hali nie gram obecnie. Takze za duzo nie moge powiedziec, ale sprzedaje tego bardzo duzo i nigdy nie mialem rzadnych narzekan. Reklamacji tak samo jak w kazdym innym modelu ok. 1%, ale jak kupisz w sprawdzonym sklepie to w zasadzie w 95% przy jakiejkolwiek wadzie jest wymiana na nowa pilke. Jesli ktos chce zaczac przygode ze skora i gra tez na zewnatrz to zawsze polecam ten model. http://sklepkoszykarski.pl/pilka-do-koszykowki-spalding-tf-250 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
venglas Opublikowano 2 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2015 Borysie a u Cibie po ile taka piłka stoi ? Jesli chodzi o cena/jakosc bezkonkurencyjna. Moja pierwsza pilka skorzana i do gumiaka juz nigdy nie wroce. Narazie gralem tylko 4-5 razy, bo w zasadzie zima sie robila, a na hali nie gram obecnie. Takze za duzo nie moge powiedziec, ale sprzedaje tego bardzo duzo i nigdy nie mialem rzadnych narzekan. Reklamacji tak samo jak w kazdym innym modelu ok. 1%, ale jak kupisz w sprawdzonym sklepie to w zasadzie w 95% przy jakiejkolwiek wadzie jest wymiana na nowa pilke. Jesli ktos chce zaczac przygode ze skora i gra tez na zewnatrz to zawsze polecam ten model. http://sklepkoszykarski.pl/pilka-do-koszykowki-spalding-tf-250 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borys Opublikowano 2 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2015 Tak jak w linku, 139zl w tym wysylka kurierska gratis + dodaje smycz reklamowa sklepu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
venglas Opublikowano 2 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2015 (edytowane) Tak jak w linku, 139zl w tym wysylka kurierska gratis + dodaje smycz reklamowa sklepu A moze jakies vlepki zamiast smyczki ? P.s Nie ma znizek dla uzytkownikow forum? Edytowane 2 Lutego 2015 przez venglas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borys Opublikowano 2 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2015 wlepek nie posiadam, a napisz mi jakiego typu wlepki bys widzial w sklepie, rozmiar co bys na nich widzial... dopytuje z ciekawosci i tez z zamiarem zrobienia czegos takiego. Wydawalo mi sie, ze klienci wola smycze, ale coraz wiecej osob dopytuje o wpelki. za moich czasow wlepki to byly male naklejki, ktorymi sie obklejalo autobusy, ale obstawiam, ze ta definicja mogla ewoluować Uzytkownikom forum moge dac rabat 5%. Napisz w uwagach, ze to ty i ma byc rabat, to zmienie cene Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
venglas Opublikowano 2 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2015 (edytowane) Hmm obojetnie jaka wielkosc jakas standardowa np. Z nazwa sklepu badz z herbami klubow -to byloby mega dokladnie o to samo chodzi o przyklejanie w miejscach publicznych i nie tylko np. Na laptopy sie teraz przykleja czesto. Chyba sie skusze na zakup w waszym sklepie aczkolwiek jak bylem w decathlonie i go sporcie to te tf-250 byly roznej jakosci dlatego wolalbym dotknac i zobaczyc co kupuje. Chyba, ze jestes lojalny wobec tych ktorym proponujesz zakup na forum u siebie w sklepie i wybierzesz mozliwie jak najlepszą. (Chociaz watpie bo wiem jak wyglada procedura wyslania. Dziala? -dziala. Pakujemy, wysylamy) Edytowane 2 Lutego 2015 przez venglas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borys Opublikowano 2 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2015 Trzymam po4-6 na stanie caly czas, obejrze i wysle z najlepszym klejeniem jakie bedzie. JEsli chodzi o odbijanie sie to nie spotkalem sie, zeby jakas gorzej sie odbijala. W go sportach sa jeszcze czesto stare wersje tych pilek, u mnie sa juz te nowe z logiem "S" na nazwa Spalding. Dodatkowo pilki trzymam napompowane, takze napewno nie dostaniesz z wadliwym wentylem. U mnie narazie wszystko robie sam i nie jest to moloch, wiec mozliwe kazde zamowienie sprawdzam. Co do wlepek to w takim razie jeszcze sie zastanowie, bo wydawalo mi sie, ze nikt samego loga sklepu nie bedzie naklejac, ale moze sie myle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
venglas Opublikowano 2 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2015 Logo sklepu + herb klubu to taki kompromis po pilke napisze do Ciebie w najblizszym czasie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
venglas Opublikowano 10 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2015 Trzymam po4-6 na stanie caly czas, obejrze i wysle z najlepszym klejeniem jakie bedzie. JEsli chodzi o odbijanie sie to nie spotkalem sie, zeby jakas gorzej sie odbijala. W go sportach sa jeszcze czesto stare wersje tych pilek, u mnie sa juz te nowe z logiem "S" na nazwa Spalding. Dodatkowo pilki trzymam napompowane, takze napewno nie dostaniesz z wadliwym wentylem. U mnie narazie wszystko robie sam i nie jest to moloch, wiec mozliwe kazde zamowienie sprawdzam. Co do wlepek to w takim razie jeszcze sie zastanowie, bo wydawalo mi sie, ze nikt samego loga sklepu nie bedzie naklejac, ale moze sie myle. Zakupiłem 15 min temu tf-250 tak jak wcześniej napisałeś podałem lin k do tematu i nick z forum na rabat 5 % No i nie zapomnij wybrać najlepszego klejenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borys Opublikowano 11 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2015 Piłka dziś została wysłana, dostałeś najlepszą ze wszystkich i oczywiscie rabat. Pochwal się opinią na temat piłki jak już nia pograsz no i polecaj sklep http://sklepkoszykarski.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
venglas Opublikowano 11 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2015 Okej, dziecinne podejście z mojej strony ale ja już tak mam (Jestem bardzo drobiazgowy) Oczywiście, w najbliższą sobotę pogram nią na sparinu na rozgrzewce to dam znać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
venglas Opublikowano 12 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2015 (edytowane) Piłka dotarła w sobotę będzie testing to zdam relację Ale wydaje się, że będzie ją trzeba rozbić trochę Edit: Jest trochę dziwna taka nietypowo śliska, trudno ją złapać w jedną rękę, jest tak jakby pokryta albo raczej posmarowana czymś takim jak masło, dziwna w dotyku w każdym razie. Ale pewnie po pierwszej gierce stanie się normalna Edytowane 12 Lutego 2015 przez venglas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borys Opublikowano 12 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2015 Wiesz co zobacz, moze ja przepompowalem lekko, bo pompowalem wszystkie 5 przed wysylka i chcialem zeby bylo dobrze napompowane. TF-250 ma najciensza skore ze wszystkich kompozytowych spaldinga, ale to zrozumiale bo jest najtansza. Takze przy niej przepompowanie szczegolnie jest wyczuwalne bo skora robi sie bardziej napieta. Generalnie pilki Spaldinga raczej sa dobrze chwytliwe, ona jest taka blyszczaca jako nowa, ale dla mnie ona jest lepka a nie sliska, ale to pewnie kwestia osobistych wrazen. W kazdym razie sam dla siebie tez mam pilke TF-250 i nie narzekam, moim zdaniem idealna jesli chodzi o cena/jakosc, choc za duzo nie gralem, jak zrobi sie cieplej to ja odkurze. Wez na sale sobie pompke i troche sposc powietrza, wyczuj ten moment, zeby normalnie sie odbijala, a jednoczesnie bylo troche mieksza. Jak sposcisz z okolicy glowy to powinna tak do piersi sie odbic, ale to pewnie sam wiesz. Czekam na wrazenia po sobocie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PePe Opublikowano 13 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2015 Borys masz jeszcze ten model na stanie? Byłbym zainteresowany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borys Opublikowano 13 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2015 Borys masz jeszcze ten model na stanie? Byłbym zainteresowany. No pewnie caly czas, zamow przez strone sklepu, w uwagach napisz nick i 5% rabatu bede wiedzial o co chodI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PePe Opublikowano 16 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2015 No pewnie caly czas, zamow przez strone sklepu, w uwagach napisz nick i 5% rabatu bede wiedzial o co chodI Zamówienie złożone. Z góry dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borys Opublikowano 16 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2015 Pilke wlasnie odebral kurier, jutro powinna byc u Ciebie. Opinia na forum i w sklepie mile widziana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi