Barsa Opublikowano 11 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 Moja żona jest obywatelką USA i jak nic czeka mnie podróż do tego kraju... Myślę, że część z Was miała dłuższe lub krótsze doświadczenia z tym krajem, w związku z tym mam pytanie ile trzeba liczyć kasy na dwie osoby w 3 tygodniowej podróży?? Nie pytam o poszczególne koszty, bo to można zaleźć w necie, ale o doświadczenia po prostu. ps. nie pojadę tam, póki dolar nie spadnie do 3,30 zł , choć nie wiem czy moja żonka przyjmie to do wiadomości, a po drugie może to przy tej sytuacji na rynku trwać "trochę"... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 11 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 (edytowane) Obadaj ten temat http://www.e-nba.pl/topic/2175-wyjazd-na-mecz-la-lakers/page-1 ten jest w sumie bardziej na temat http://www.e-nba.pl/topic/3422-podróże/ Edytowane 11 Stycznia 2015 przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
just like mike Opublikowano 11 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 Jakbym miał żone i ona by była obywatelką USA to bym się tam wyprowadził. W jakim mieście mieszka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barsa Opublikowano 11 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 eeee napisałem obywatelkę a nie mieszkankę W USA mieszkała do 6 roku życia, potem wyjazd do PL, a teraz jej się chce za ocean przynajmniej na zwiedzanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Migroo25 Opublikowano 12 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2015 Zazdroszczę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Richie Opublikowano 12 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2015 Jest szereg pytań na które musisz sobie odpowiedzieć przed takim wyjazdem: - w jakich hotelach chcesz nocować (hostel dla studentów, a 4 gwiazdki to spora różnica) - co chcesz odwiedzić i jak dotrzeć - samochodem, samolotem, tanim autobusem? - czy masz w planach wizytę w kasynie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 12 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2015 dodałbym jeszcze - czy parę groszy na dolarze ma dla Ciebie aż tak istotny wpływ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Okar19 Opublikowano 14 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2015 ile trzeba liczyć kasy na dwie osoby w 3 tygodniowej podróży?? Podróży dokąd? Chcesz zwiedzić całe stany w ciągu trzech tygodni? Jakieś konkretne miasta? Mieszkam w stanach i podpowiedziałbym coś ale podałeś niewiele informacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 15 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2015 O to może zrobimy piwo w NY na meczu z Cavs? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
just like mike Opublikowano 15 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2015 okej ignazz, ale zabierz harnasie z żabki bo w NY to chyba nie mają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 15 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2015 Fakt ile można pić siki Samuel Adams Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barsa Opublikowano 20 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2015 Niestety lub stedy, nasz "trip" się odwlecze.... kobieta, jak to kobieta zmienną jest i teraz mi mówi o wyposażaniu mieszkania, a aż tyle kasy żeby pogodzić te dwie rzeczy to nie mamy. Także w tym roku Turcja i Egipt, a może za rok, dwa USA.... wtedy się odezwę powtórnie w temacie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 20 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2015 Turcja i Egipt... no przejebane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przem Opublikowano 21 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2015 Turcja i Egipt... no przejebane Gorzej być nie może Ja mam do wyboru kuchnię i salon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barsa Opublikowano 21 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2015 (edytowane) Eeeee nie przeginajcie.... do tych krajów można jechać za dobrą kasę, rok temu to się wykosztowałem na objazd po Andaluzji i pobyt nad Costa del Sol, teraz w tej samej kasie pewnie zaliczymy Egipt i Turcję. Nie przelewa nam się w nadmiarze, ale mam taką a nie inna kobitę i skoro ona chce "jeździć po świecie", to wole to niż wydawać 6 koła (w tym 2 na projekt ) na ogródek jak znajomi. Edytowane 21 Stycznia 2015 przez Barsa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przem Opublikowano 21 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2015 (edytowane) Eeeee nie przeginajcie.... do tych krajów można jechać za dobrą kasę, rok temu to się wykosztowałem na objazd po Andaluzji i pobyt nad Costa del Sol, teraz w tej samej kasie pewnie zaliczymy Egipt i Turcję. Nie przelewa nam się w nadmiarze, ale mam taką a nie inna kobitę i skoro ona chce "jeździć po świecie", to wole to niż wydawać 6 koła (w tym 2 na projekt ) na ogródek jak znajomi. A mnie sie przelewa. Mam jakieś 0zł i brak pracy. Myslę że wyjadę do Andaluzji ze swoją ... a sorry kobiety nie mam znowu. Ale mi sie przelewa i kret rozpierdala podówrko i ewentualnie jakieś koła , ale wiecej niż 6 mogę położyć na jego kopce. Ps. eeeee nie przegiąłem Edytowane 21 Stycznia 2015 przez Przem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzczepanSzczur Opublikowano 22 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2015 A mnie sie przelewa. Mam jakieś 0zł i brak pracy. Myslę że wyjadę do Andaluzji ze swoją ... a sorry kobiety nie mam znowu. Ale mi sie przelewa i kret rozpierdala podówrko i ewentualnie jakieś koła , ale wiecej niż 6 mogę położyć na jego kopce. Ps. eeeee nie przegiąłem Poszukaj pozytywów, skoro nie masz kobiety to ewentualna podróż wyjdzie Cię, co najmniej, o połowę mniej. Ew. możesz pojechać z krecikiem :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 22 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2015 Niestety tez mam problem ze zrozumieniem ale może dlatego że jest wcześnie i trzeźwy jestem Brak kobiety to więcej pozytywów niż negatywów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 22 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2015 No u Ciebie akurat ogarniam plusy i rozumiem dlaczego nie lajkujesz drugiej części zdania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 22 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2015 A ja tam zawsze lajkuje takie wpisy, są nietuzinkowe + dodatkowo wymagają od Ciebie ruszenia głową. Taki rebus dla dorosłych z nutką awangardowej liryki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi