ShaqAttack6969 Opublikowano 10 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2015 Witam mam problem z połączeniem w trybie my team ma ktoś jakis pomysl by to rozwiązać? Łączy z Przeciwnikiem i nagle wyskakuje komunikat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 11 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 Człowieku. Jaka platforma i jaki komunikat? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaqAttack6969 Opublikowano 12 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2015 Ps4 a komunikat z jakims bledem sieci na dole jest napisane error i jakis kod Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 13 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2015 Ps4 a komunikat z jakims bledem sieci na dole jest napisane error i jakis kod Nie wchodziłem ostatnio do gry i widzę, że mam ten sam problem. Na mój gust to jakaś awaria serwerów i trzeba czekać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bankrut Opublikowano 13 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2015 Na PC też awaria. Od kilku godzin nie można się połączyć z serwerami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi