RappaR Opublikowano 17 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2015 Dobra czyli 28 spotkanie. Ktoś spoza grona? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kungfubestia Opublikowano 18 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2015 Jestem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kungfubestia Opublikowano 25 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2015 I jak? Temat żyje? Aktualne? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 26 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2015 Dobra? Zabawa w demokrację się skończyła, jak Kaczor daję dekret - poniedziałek o 20 na Gliwickim Rynku pod Saluto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qooniu Opublikowano 26 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2015 Stoi, wtorej praca, robotę mam wiec moge za kierowce robić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kungfubestia Opublikowano 28 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2015 też niestety dziś muszę być kierowcą, do zobaczenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kungfubestia Opublikowano 28 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2015 Czekam na was pod saluto, mam jakiś problem z forum na telefonie i nie mogę wysłać prywatnej wiadomości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 30 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2015 Nie wiem co kto mysli ale dzisiaj o 20 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 30 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2015 E-nba - wskaźnik o której wracam do domu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 26 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2016 Już to było dyskutowane w wąskim gronie, w przyszłym tygodniu się wprowadzam do nowego mieszkania i w nim był zaplanowany kolejny zlot. Nie wiem jak się wyrobię z meblami itd ale obstawiam, że jakoś i tak damy radę. Wstępny termin 5 marca, szczegółowe info priv, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 26 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2016 Drobna zmiana planów, 4 marca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 29 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2016 Czyli rozumiem, że jednak tylko będzie trzech wspaniałych? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qooniu Opublikowano 29 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2016 No wbij ktoś do Rappara, nie zmęczę sam jego mordy po raz kolejny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 29 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2016 No wbij ktoś do Rappara, nie zmęczę sam jego mordy po raz kolejny. Jak się wypniesz na mnie dupą, to akurat nie będziesz mi musiał na ryj patrzeć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przem Opublikowano 29 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2016 Byłem pare miechów temu na śląsku i widzę, że ja sam miałem większy zlot niż tu jest organizowany. Nast może dam znać dołączycie do mojego zlotu więc będzie mega! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Coś w weekend za 2 tygodnie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2016 W sobotę zaczynamy wspólnie PO widać, że w starym gronie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi