SzczepanSzczur Opublikowano 19 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2015 Przepraszam, że naruszyłem regułę czystości dyscyplinarnej na tym forum. Mam nadzieję, że żadna ekipa w pomarańczowych kapturach nie zacznie palić stosów pod moimi oknami. @RappaR "Moja propozycja. https://www.facebook...ry_type=regular" Wygląda ciekawie, tylko coś cisza w temacie. Pewnie wszyscy wiedzą, że tam telewizor z handbalem będzie i się brzydzą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 19 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2015 Dobra, z tego co wiem wstępnie są na Ślasku Cisza Kunfu PM January Szczepanszczur Ja W tą sobotę kto może iść? Ja Szczepanszczur A reszta? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 20 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2015 (edytowane) Na samo piwo to mi się nie chce iść, tym bardziej że nie lubię. Jestem za opcją meczyk + potem pojsc gdzieś. Meczyk na przełamanie lodów wydaje mi się lepszym pomysłem niż jak grupka nieznających się facetow siada przy piwie i nie wie co dalej, no chyba, że mają zaproszone panienki. Nie wiem też czy pojscie na otwarcie jakiegos baru to dobry pomysł, ludzi będzie w piz.. Edytowane 20 Stycznia 2015 przez P_M Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angie#25 Opublikowano 20 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2015 JA! ale raczej nie pogram, mogę popatrzeć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 20 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2015 Na samo piwo to mi się nie chce iść, tym bardziej że nie lubię. Jestem za opcją meczyk + potem pojsc gdzieś. Meczyk na przełamanie lodów wydaje mi się lepszym pomysłem niż jak grupka nieznających się facetow siada przy piwie i nie wie co dalej, no chyba, że mają zaproszone panienki. Nie wiem też czy pojscie na otwarcie jakiegos baru to dobry pomysł, ludzi będzie w piz.. to zamiast piwa wódka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzczepanSzczur Opublikowano 20 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2015 Przewaga picia nad graniem jest taka, że łatwiej zorganizować knajpę niż salę i wystarczy mniej ludzi, bo na meczyk to tych 8 to chyba minimum (w zależności od sali). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 20 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2015 zawsze można zagrać 3 on 3 na jeden kosz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 20 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2015 Ta, tylko nie ma nikogo w Kato, kto by mógł zorganizować halę to raz, dwa na razie jest nas w porywach 3, czyli jeden skład. Jakby się wszyscy co są zdeklarowali, że będą, coś by się dało, ale w takim układzie średnio. Faktycznie alkohol ma taką przewagę, że jest organizacyjnie mniej wymagający. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cisza Opublikowano 20 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2015 Ja na razie ciężko praca i sesja, w lutym mi się powinno zwolnić. O sali mógłbym pomyśleć u mnie w Chorzowie bo w Katowicach nie jestem zorientowany. Piwko w kato jak najbardziej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kungfubestia Opublikowano 23 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2015 Też jestem w trakcie sesji, także luty bardziej by mi pasował. Jednak jeśli coś już ustalicie na tego 24.01 (to już jutro?!) to jestem jak najbardziej za! Btw, można pić piwko w trakcie meczyku, podobno taki zabieg działa cuda, zawsze chciałem spróbować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mich@lik Opublikowano 24 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2015 Ruda Śląska również obecna na forum i zaczynam monitorwać ten temat. Gdy coś wstępnie ustalicie - to dam znać. Na basket chętnie wpadnę. Piwo i inne rozrywki raczej opadają za dużo tematów mam na głowie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 24 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2015 14 lutego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cisza Opublikowano 24 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2015 14 lutego? mam się odpicować ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 24 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2015 z całym szacunkiem ale grupka facetów wspólnie pijących, grających czy cokolwiek w walentynki...Pierwsza myśl ludzi, ktorzy nas zobacza:"Gay Party" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 24 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2015 Sorry, po prostu wpisałem sobotę za 3 tygodnie bez przemyślenia co to za data. Faktycznie odpada, więc 21? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kungfubestia Opublikowano 24 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2015 21 jak najbardziej 14 bym odpadał, moja druga połówka urwała by mi łeb, gdybym jej powiedział, że idę pograć i napić się z chłopakami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 24 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2015 21 jak najbardziej 14 bym odpadał, moja druga połówka urwała by mi łeb, gdybym jej powiedział, że idę pograć i napić się z chłopakami nie bonć pantofel!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angie#25 Opublikowano 31 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2015 pozwólcie ze zapytam poza kontekstem spotkania czy ktoś jest z Raciborza lub okolic? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
just like mike Opublikowano 31 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2015 ty jesteś przecież ty wariatko xD xP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luca Opublikowano 31 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2015 pozwólcie ze zapytam poza kontekstem spotkania czy ktoś jest z Raciborza lub okolic? Z Raciborza to nie, ale z dalszych okolic to tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi