RappaR Opublikowano 8 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2015 Byliby na Śląsku jacyś chętni na spotkanie integracyjne? Bo tak cały czas Wawa i Wawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 8 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2015 Rappi dawaj do Nas do Wawy, walniemy brudzia i jakoś to pójdzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 9 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2015 W końcu Rappar jakiś dobry temat założyłeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 9 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2015 Śląsk all the way Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cisza Opublikowano 9 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2015 Tak samo Silesia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 9 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2015 Na przykład 24.01 pasowałby? Preferuję Gce, ale to można też w Katowicach jeśli bardziej pasuje. Na przykład 24.01 pasowałby? Preferuję Gce, ale to można też w Katowicach jeśli bardziej pasuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzczepanSzczur Opublikowano 9 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2015 Ja też jestem ze Śląska. Co prawda mało się tu udzielam i pewnie zbytnio zawyżałbym średnią wieku ale czemu nie :-) (dla mnie Katowice>Gliwice) A wiecie może czy można gdzieś meczyk obejrzeć na mieście w jakiś miłych warunkach? Oczywiście raczej jakiś niedzielny tylko wchodziłby w grę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 9 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2015 Ja to bym się w Kato na jakiś weekendowy basket umówił. Przydałoby się spalić świąteczno-noworoczną nadwagę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 9 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2015 Ja to bym się w Kato na jakiś weekendowy basket umówił. Przydałoby się spalić świąteczno-noworoczną nadwagę. Ja na kosza chętnie, ale to halę byłbym w stanie ogarnąć tylko w gliwicko-zabrzkich rejonach, do Kato tylko przyjechać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzczepanSzczur Opublikowano 9 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2015 Pograć to bym też pograł bo już zapomniałem jak to jest trzymać piłkę w rękach. Początek roku to dobry moment żeby się zacząć znowu ruszać, choć pewnie comeback na poziomie DRose'a by to był :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 9 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2015 No ja myślę, że Kato byłyby optymalnym rozwiązaniem dla sporej grupy, tylko, że ja też nie mieszkam w kato jedynie pracuję, więc hali też nie załatwię, jest ktoś z Kato kto się obraca w tych tematach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cisza Opublikowano 9 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2015 Ja jestem z Chorzowa więc do Kato nie ma problemu, tylko czasu ostatnio brak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 9 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2015 Widzę, że szóstka juz nas jest. Meczyk 3 na 3 byłby spoko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kungfubestia Opublikowano 9 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2015 też się piszę na coś takiego.wolę Gliwice, ale też spokojnie mogę dojechać do Kato Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 9 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2015 Jakbym nie wiedział, że to aglomeracja to bym myślał, że zgraliscie się, ogarniacie gdzieś duże spotkanie, gdzieś, gdzie każdy może dojechać w miarę szybko i tanio. No, a prawda taka, że do innej dzielnicy jedziecie. Czemu tam jeszcze nie zrobili z tego miasta Silesia? Względy polityczne, Warszawa (Warszafka) się burzy, ze nie będzie wówczas największym miastem w Polsce ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 9 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2015 Ja też bym się pisał na meczyk albo spotkanie w Katowicach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzczepanSzczur Opublikowano 15 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2015 Widzę, że temat przycichł był. Rappar zaproponował 24.01, akurat tego dnia jest mecz Polaków z Duńczykami w ręczną na MŚ. Można by więc połączyć spotkanie z wspólnym oglądaniem tego meczu? Co myślicie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 15 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2015 Moja propozycja. https://www.facebook.com/events/331861687004096/?ref=3&ref_newsfeed_story_type=regular Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 17 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2015 Widzę, że temat przycichł był. Rappar zaproponował 24.01, akurat tego dnia jest mecz Polaków z Duńczykami w ręczną na MŚ. Można by więc połączyć spotkanie z wspólnym oglądaniem tego meczu? Co myślicie? sorry kolego, ale chyba pomyliłeś fora Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 17 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2015 sorry kolego, ale chyba pomyliłeś fora Chciał dobrze, ale nie wyszło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi