Roger Opublikowano 30 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2015 Chcesz oddać MJ? Jordan jest top3 graczem w lidze, ja jakbym go już podpisał to chyba bym go trzymał u siebie. Wiem że MJ to jeden z najlepszych graczy w simce, ale jeżeli props będzie mega dobry (od razu napomnę że interesuje mnie pakiet cj, 3 bardzo dobrych graczy do s5 - bez picków), to czemu nie pomyśleć o jego sprzedaży. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 30 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2015 Bierz Beasleya, Griffitha i Malone ode mnie jeśli chcesz. ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 30 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2015 Kidd go wciąga nosem. Może chcesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 30 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2015 ja za Kidda mogę oddać Koufosa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 31 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2015 Roger, nie możesz dać George w pierwszym roku 16 500 000 mln, ponieważ jest on 9 lat w lidze i jego pierwszy rok może wynosić najwięcej 15 450 000 mln. To samo tyczy się oferty Stromile. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 31 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2015 To chyba trzeba uznać ze obaj dali Maxa w pierwszym roku a dalej takie % i lata jak dali, tak??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GeDDo Opublikowano 31 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2015 To chyba trzeba uznać ze obaj dali Maxa w pierwszym roku a dalej takie % i lata jak dali, tak???Dokładnie tak. Wysokość w pierwszym roku jest max tj. 15 450 000, a pozostałe wartości zostają takie jak zaproponowali. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 31 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2015 Teraz tak sobie myślę, że Stro może dać te 16 mln ponieważ ma birdy? Tak jest czy się mylę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GeDDo Opublikowano 31 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2015 Teraz tak sobie myślę, że Stro może dać te 16 mln ponieważ ma birdy? Tak jest czy się mylę?Roger może dać max $15 450 000 Stro może dać max $18 926 250 tak pokazuje gra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 31 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2015 W grze widziałem, tylko nie byłem pewien czy czasem u nas nie ma trochę innych zasad, ale jeśli tak to ok. Zaraz zabieram się za wklepywanie ofert. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 31 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2015 Ale Stro nie przebijał tylko wyrownywal z tego co misie wydaje??!?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GeDDo Opublikowano 31 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2015 W grze widziałem, tylko nie byłem pewien czy czasem u nas nie ma trochę innych zasad, ale jeśli tak to ok. Zaraz zabieram się za wklepywanie ofert.No właśnie teraz sam już nie wiem. http://www.e-nba.pl/topic/2706-2019-2020-draft-i-free-agency-komentarze/?p=212964 Tutaj cichy pisał, że nie ma różnicy przy kontraktach u zawodników z doświadczeniem 0-9 lat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 31 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2015 Wyniki II etapu: Kevin Johnson - Clippers John Wall - Bulls Dell Curry - Raptors Paul George - Bulls Jeff Hornacek - Kings Kevin McHale - Knicks Monta Ellis - Cavaliers Mark Jackson - Magic John Williams - Magic Amir Johnson - Raptors Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 31 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2015 Stronę zaktualizuje jutro rano. ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 31 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2015 Magia Jordana działa widzę :] Na fa została sama bieda, więc w tym momencie oddanie Tomića i Randolpha za cap space wygląda tragikokomicznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 31 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2015 fajnie, 2 runda i Magic zakończyło już swój udział w tegorocznym FA dawać campy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 31 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2015 Na fa została sama bieda, więc w tym momencie oddanie Tomića i Randolpha za cap space wygląda tragikokomicznie. Sporo zaryzykowałeś oddając praktycznie cały skład za cap space. Niestety nie udało się i Wizards można chyba uznać za największych przegranych FA.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 31 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2015 Z drugiej strony skład oparty na Jordanie z Randolphem, Tomićem i byle jakimi dodatkami z fa nie miałby i tak szans z 76ers, więc w sumie na jedno wyszło btw nadal na rynku jest sporo graczy, którzy w rotacji mi się przydadzą i powinienem spokojnie dojść do półfinału konfy, ale nie wiem czy marnowanie dodatkowego sezonu Jordana będzie miało sens, więc otwieram skrzynkę na oferty jego kupna za 3, 2, 1... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 31 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2015 Ja już Ci na forum ofertę złożyłem, moŻesz traktować ją jako oficjalną. ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 31 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2015 Ech Hornacek za fryty poszedł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi