Qba Opublikowano 23 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2015 Wszystko fajnie z tym pendingiem, ale zmiana powinna byc wprowadzona od nowego sezonu :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 23 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2015 Ja uważam że powinniśmy to wprowadzić od zaraz, jest to znaczne ułatwienie związane z transferami i czekanie kolejnego sezonu na wprowadzenie tej zmiany mija się z celem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 23 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2015 (edytowane) Bo jak trejd nie przejdzie to moge podbić McHalea, lub wycofać a maxowac Pippena, nie Roger? Ja proszę o szybka decyzje w którąś stronę bo albo ja albo RafałS będziemy poszkodowani. Edytowane 23 Stycznia 2015 przez Xamel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 23 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2015 Ja co do Trade to jestem na tak, ale nie wiem czy mogę sam podejmować decyzję. ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qba Opublikowano 23 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2015 Drugie podejście do McHale'a w stolicy? Pewnie jest obrażony i nie podpisze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 23 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2015 Piotrek biduj najwyzej bedzie niewazny bid. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 23 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2015 Trade jak dla mnie może być wklepany przed simka etapu. Cichy, etap kończy się o 21 więc nie za późno. ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qba Opublikowano 23 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2015 koniec? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 23 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2015 Koniec ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichy Opublikowano 23 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2015 popieprzyly mi sie godziny:/ a pozniej musialem odejsc od kompa:/ trudno, Miller to i tak cancer;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 23 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2015 Nie jest powiedziane, że podpiszę. W poprzednim FA nie każdy podpisywał maxa w pierwszym etapie ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 23 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2015 Popieprzylem Piotrkasuper z Rafalemsuper. Sorki chłopaki ale seriously??? Nie mógłby któreś być extra??? :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RDG Opublikowano 24 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2015 (edytowane) mam jedno wolne miejsce w skladzie i MLE do wykorzystania wiec mozna by bylo to wykorzystac, ale tak sobie patrze na moj roster i s5 jest swietna wiec nie mam zamiaru nic tam zmieniac, dalej backup pg to 6 numer draftu, historycznie slabego draftu ale jednak jakis tam potencjal ten chlopak ma i umiejetnosci jak na backup ok. na sg-sf mam wrighta i elliota, wright to bardzo dobry defensor, niezly w ataku i dziwie sie ze jeszcze nie dostal w zadnym teamie szansy w s5, bo to zawodnik ktory jak najbardziej nadaje sie na startera. elliot to gosc ze sporym potencjalem ktory juz niedlugo moze byc bardzo przydatny. pod koszem mam niedawna jedynke draftu - divaca, ktory jak tylko dostal wiecej minut to pokazywal ogromny potencjal + longley ktory moze byc malym stealem draftu w ktorym poszedl bo na rolesa jak najbardziej sie nadaje.. podsumowujac, mam wolne miejsce w rosterze i MLE, ale nikogo nie potrzebuje bo co za duzo to nie zdrowo. chyba podpisze za minimum jakiegos typka co nie poszedl w drafcie. dawac mi Jordan-Pippen-Robinson. szak juz czeka. szkoda, ze male szanse na takie cos. Edytowane 24 Stycznia 2015 przez RDG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreksuper Opublikowano 24 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2015 Popieprzylem Piotrkasuper z Rafalemsuper. Sorki chłopaki ale seriously??? Nie mógłby któreś być extra??? :-) może być Piotrek i Rafał to już mniej podobne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 24 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2015 dawac mi Jordan-Pippen-Robinson. szak juz czeka. szkoda, ze male szanse na takie cos. oby Pippen i Robinson wybrali western conference. wschod jest i tak za mocny :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 24 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2015 Jestem ciekaw dlaczego D-Rob nie dostał od Hornets maxa birdowego.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qba Opublikowano 24 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2015 bo podpisal lojalkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 24 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2015 Wyniki I ETAPU: David Robinson - Celtics Arvydas Sabonis - Sonics Scottie Pippen - Mavericks Ron Harper - Magic Dennis Rodman - Cavaliers Mark Price - Bucks Jordan Hill - Rockets Craig Brackins - Spurs Reggie Miller - Kings Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 24 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2015 Celtics będą mieli fajne D. ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 24 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2015 (edytowane) Z Jordanem nikt nie chce grać :] W sumie to dobrze że McHale nie podpisał na tak długo po tym wszystkim. Musimy chyba teraz pójść w kierunku jednosezonowego przestoju, eh... Edytowane 24 Stycznia 2015 przez Roger Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi