SlaKB Opublikowano 2 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 Tutaj komentujemy draft oraz free agency. Hawks ładny skok zaliczyli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 3 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2015 Csv jest znowu lewy. rozjezdza sie nazwiskach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 3 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2015 I po uczelni też jest źle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 3 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2015 Niech ktos da znac ice'owi bo ma wreszcie nr 1 i mu zaraz cpu yinka dare przydzieli i bedzie płacz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 3 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2015 Yinka Dare będzie dzisiaj usunięty z draftu. A Ice był dzisiaj na forum, bo zastrzegal birdy do Hornacka więc nie wiem czemu nie wybiera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 3 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2015 Noah na emeryture sie wybral odpuszczajac niezla kase. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GeDDo Opublikowano 3 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2015 Csv jest znowu lewy. rozjezdza sie nazwiskachJak będzie dziś aktualny save na serwerze, to dziś to poprawię. Jest to efekt kopiowania danych z excela i stąd te krzaczki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 3 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2015 Aktualny save wrzucę ok. 17.30 bo teraz nie ma mnie w domu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ice23 Opublikowano 3 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2015 (edytowane) Wiem i pamietam, tylko bardzo ciezki wybor i od samego rana myslalem nad nim. Edytowane 3 Stycznia 2015 przez Ice23 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 3 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2015 Bierz tego Yinka Dare i z głowy :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qba Opublikowano 3 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2015 daj CPU wybrać, on wie najlepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ice23 Opublikowano 3 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2015 Bierz tego Yinka Dare i z głowy :] To wcale tak nie do konca zarty z tym zastanawianiem sie. Logicznie powinni to byc Garnett lub ew. Kidd. Na PF mam Pattersona, a na PG A.Hardawaya. Z drugiej strony, jak Garnett zaczynal, to byl, z tego co pamietam troche chudy, taki bardziej SF/PF. W sumie liczylem, ze w drafcie najwiekszy kozak do wyboru bedzie SF ew. C. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qba Opublikowano 3 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2015 ej gdzie widać emerytów? To wcale tak nie do konca zarty z tym zastanawianiem sie. Logicznie powinni to byc Garnett lub ew. Kidd. Na PF mam Pattersona, a na PG A.Hardawaya. Z drugiej strony, jak Garnett zaczynal, to byl, z tego co pamietam troche chudy, taki bardziej SF/PF. W sumie liczylem, ze w drafcie najwiekszy kozak do wyboru bedzie SF ew. C. dobrych C w drafcie nie powinno być teraz przez parę lat. liga jest już tak nasycona bestiami na C. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ice23 Opublikowano 3 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2015 Fakt. To wezme Garnetta. Jakos ich tam moze pogodze, a moze potraduje....zobaczymy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 3 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2015 To wcale tak nie do konca zarty z tym zastanawianiem sie. Logicznie powinni to byc Garnett lub ew. Kidd. Na PF mam Pattersona, a na PG A.Hardawaya. Z drugiej strony, jak Garnett zaczynal, to byl, z tego co pamietam troche chudy, taki bardziej SF/PF. W sumie liczylem, ze w drafcie najwiekszy kozak do wyboru bedzie SF ew. C. Yinka Dare jest C. A tak serio to G.Hill też jest fajny i jak chcesz SF to może być ciekawym wyborem. ej gdzie widać emerytów? W jakim sensie? Wrzuciłem ich tu na forum, ale strony jeszcze nie aktualizowalem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ice23 Opublikowano 3 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2015 tak, tylko chyba jednak nie na pierwszy pick. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qba Opublikowano 3 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2015 Yinka Dare jest C. A tak serio to G.Hill też jest fajny i jak chcesz SF to może być ciekawym wyborem. W jakim sensie? Wrzuciłem ich tu na forum, ale strony jeszcze nie aktualizowalem. nie widziałem. już widzę. Butler się obraził i nie chce 10 mln Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 3 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2015 dobrych C w drafcie nie powinno być teraz przez parę lat. liga jest już tak nasycona bestiami na C. Następną podkoszową bestią będzie Duncan, ale on chyba będzie jako PF, chociaż na C z jego warunkami też sobie poradzi, a później tych dobrych wysokich będzie coraz mniej.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GeDDo Opublikowano 3 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2015 To wcale tak nie do konca zarty z tym zastanawianiem sie. Logicznie powinni to byc Garnett lub ew. Kidd. Na PF mam Pattersona, a na PG A.Hardawaya. Z drugiej strony, jak Garnett zaczynal, to byl, z tego co pamietam troche chudy, taki bardziej SF/PF. W sumie liczylem, ze w drafcie najwiekszy kozak do wyboru bedzie SF ew. C.W sumie też miałbym problem z nr 1. Z nr 2 w zasadzie również. Dopiero z nr 3 i 4, nie miałbym dylematu A co do Sacramento, to Hardawaya zawsze można przestawić na SG i grać Kiddem na PG. Natomiast Jeffa spuścić na FA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ice23 Opublikowano 3 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2015 Dobra, wybieram....Zaraz na miasto, na zakupy, potem gotowanie, potem cos tam, zapomne i rzeczywiscie beda jaja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi