gimmie Opublikowano 26 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2014 Ja też jestem za odświeżeniem silnika gry ale pod warunkiem że faktycznie poznamy wszystkie za i przeciw.Jak będzie to możliwe wolałbym kontynuować bez rewolucji >> tzn. bieżącego save'a odpalić w nowym programie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stromile Opublikowano 27 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2014 Mną się nie przejmujcie zbytnio jbc - dziadkiem jestem i raczej bliżej mi do emerytury niż podboju świata, a przynajmniej SimBy Dostosuję się do większości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 27 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2014 Mozemy sprobowac, ale jestem za kontynuacja na dotychczasowym save'ie. A czy ktos wie i moze opisac jakie sa roznice czy korzysci? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qba Opublikowano 27 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2014 ok to co jest do zrobienia? 1. znaleźć cracka lub sprawdzić ile kosztuje kupienie licencji? 2. odpalić sejwa i sprawdzić czy działa w 100% sprawnie tak jak na starej wersji? 3. zobaczyć czy można z nowego sejwa wrzucać bez problemów dane na www? co jeszcze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 27 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2014 Lepiej się zastanowić które opcje byśmy używali bo co za dużo to niezdrowo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qba Opublikowano 27 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2014 a jakie są opcje nowe w ogóle? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 27 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2014 W c*** dużo. Jak będę miał chwile to opiszę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 27 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2014 Za dużo opcji też nie będzie fajne. A jak się nie da ogarnąć dwóch zespołów to zacznie brakować gmow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qba Opublikowano 27 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2014 teraz w sumie to my nie mamy żadnych opcji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 28 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 (edytowane) Co do nowych opcji to przede wszystkim jest więcej szczegółów odnośnie taktyki, można dokładnie ustawić pace, motion i konkretny styl obrony. Można wybrać dokładnie ile kto minut ma grać i na jakiej pozycji. Zmieniony silnik gry, który chyba jest bliższy rzeczywistości. Wszystko jest bardziej szczegółowe. Mniej ważne, ale też przydatne są bardziej zaawansowane statsy takie jak usg, ts% czy offensiveeffinency. Zapisują się też statystyki zawodników z PO czego teraz mi trochę brakuję. Jest to po prostu podrasowana wersja simki. Kilka opcji jest moim zdaniem niepotrzebnych i jeśli byłaby taka możliwość to bym je wyłączył. Np. zatrudnianie GM czy trenera, nie mówiąc już o ustalaniu cen biletów czy rozbudowywania hali. Z tego co zobaczyłem to każdy zespół ma swój ograniczony budżet i to też oczywiście bym zlikwidował. Wszystkich opcji jeszcze nie poznałem, bo aż tak długo jeszcze nie bawiłem się tą nową wersją gry, Edytowane 28 Grudnia 2014 przez SlaKB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi