Qba Opublikowano 24 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2014 btw. a co z tą nową wersją simki? nie mozemy przejść na nowszą wersję? obecny sejv nie będzie na niej dzialal? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 24 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2014 Powiem szczerze że tego nie sprawdzałem, dzisiaj jak będę miał chwilę to sprawdzę. Pytanie czy inni są za taką zmianą? I czy znajdziemy cracka żeby mieć pełną wersję gry czy trzeba będzie ją kupić po prostu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 24 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2014 Mi sie wydaje że byłoby fajnie, powialoby swierzoscia. Ale chyba trzebaby zacząć od zera, ustalić start na 1980 albo datę polaczenia ABA (Kareem Dr. J !) i jakiś drafcior. Aha do tego warto przetestować dokładnie bo tam sporo opcji jest, nie wszystko chyba ma sens. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 24 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2014 Ja bym zostawił tą ligę tak hak teraz tylko po prostu przerzucil się na nową wersję. Trochę szkoda by było historii tej obecnej ligi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qba Opublikowano 24 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2014 fresh start - fajnie by było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichy Opublikowano 24 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2014 Mi sie wydaje że byłoby fajnie, powialoby swierzoscia. Ale chyba trzebaby zacząć od zera, ustalić start na 1980 albo datę polaczenia ABA (Kareem Dr. J !) i jakiś drafcior. Aha do tego warto przetestować dokładnie bo tam sporo opcji jest, nie wszystko chyba ma sens. Xam, ale wiesz ze wymagaloby to od Ciebie nieco poswiecenia i pobabrania w kodzie? Moze nowy start pomoglby w uzupelnieniu ligi ludzmi z fantasy, ktorzy obecnie wchodzac widzac sklady itd moga zapytac sie WTF. W kazdym razie nowa liga = koniec aktualnej simki, co na to senior Stromile? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 24 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2014 Ewentualnie tą ligę zostawić w spokoju, a założyć drugą nową ligę Tylko ze wtedy ta ligą pewnie mało kto by się interesował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 24 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2014 Ta po to podpisałem Jordana żeby teraz zaczynać od nowa :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichy Opublikowano 24 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2014 na pewno nie ruszymy z tym po tym sezonie (jesli w ogole) wiec jeszcze jedna szanse na misia masz;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 24 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2014 jaką dokładnie wersję fastbreaka macie na myśli ? (bo ich chyba kilka jest, 3 co najmniej) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 24 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2014 Ja myślę o tej: http://fbpb3.fbbgames.com/ Wygląda to mniej więcej tak: http://dslsimlg.atspace.cc/html/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qba Opublikowano 24 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2014 pogadajmy. czy warto np. w trakcie kolejnego sezonu przygotować się do zmiany na nową wersję i zacząć od zupełnego poczatku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 25 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2014 pozwoliłem sobie przenieś tamte posty do tego tematu, żeby było wszystko w jednym miejscu, a tam żebyśmy gadali o FA. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GeDDo Opublikowano 25 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2014 pogadajmy. czy warto np. w trakcie kolejnego sezonu przygotować się do zmiany na nową wersję i zacząć od zupełnego poczatku? Uważam, że zaczynać zupełnie od początku nie powinniśmy. Raczej nie będzie tak, że wszyscy będą chcieli startować od nowa. Myślę, że najlepszym rozwiązaniem byłoby po prostu przenieść wszystkie dane do nowej wersji. Tylko trzeba by do nich napisać zapytanie, czy istnieje taka możliwość, a jeśli tak to jak to zrobić? Jeśli nie to uważam, że powinniśmy zdecydować się na jedną z opcji: 1. Przepisywać wszystkie dane (aktualne umiejętności i listę graczy) do nowej gry. No i tam wystartować sezon. Archiwum byłoby w starym save'ie i grze, kolejne sezony w nowym. 2. Zrobić mini draft. Czyli każdy GM zostawia sobie 2-3 zawodników z obecnego skłądu (z takimi kontraktami jakie mają), reszta trafia na FA i dobieramy zawodników z pozostałej puli w kolejności jakiej zakończymy przyszły sezon (od najsłabszych). Generalnie fajnie byłoby zmienić silnik gry na nowy, bo byłoby pewnie ciekawiej. Uważam jednak, że nie powinniśmy dążyć do tego za wszelką cenę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qba Opublikowano 25 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2014 zgadzam się Geddo. SlaKb - jesteś w stanie sprawdzić tą nową wersję? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 25 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2014 Dzisiaj za jakieś 2-3 godziny się postaram. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 25 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2014 Problemu z przeniesieniem ligi być nie powinno. W nowej wersji jest specjalny folder do którego można przenieść obecny save i go włączyć. Tyle że tam składy i kontuzję są z końcówki tego sezonu, a sezon się jeszcze nie zaczął i żadne mecze nie są rozegrane, nie wiem z czego to wynika. Dodatkowo ktoś bardziej ogarnięty w komputerach musiałby sprawdzić czy to wszystko będzie można bez problemu wrzucać tu na forum i na stronę. I nie znalazłem jeszcze cracka do pełnej wersji gry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qba Opublikowano 25 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2014 to tutaj musi wkroczyć Xam i ocenić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 25 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2014 Teraz jeszcze przeglądam tą nową wersję i wydaję mi się, że nie powinno być większych problemów ze wrzucaniem tego wszystkiego na stronę itd.. Ale Xamel powinien to ocenić i zobaczyć co trzeba by było pozmieniać, żeby to dobrze chodziło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 25 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2014 Miło by było jakby inni w miarę mozliwosci też się wypowiedzieli, czy są za czy przeciw żeby później nie było nieporozumień. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi