eazyonee Opublikowano 6 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2014 (edytowane) Sprzedam kurdke Boston Celtics, rozmiar M , jak nowa, stan 97% , zalozona 2 razy Cena -179zł Edytowane 6 Grudnia 2014 przez eazyonee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nas Opublikowano 7 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 Kurta fajna ale szkoda że Celtics, nie byłem nigdy ich wielkim fanem. Można wiedzieć gdzie ją kupiłeś? Widziałem podobne na ebayu adidasa ale po kosmicznych cenach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eazyonee Opublikowano 7 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 udało mi się kupić na allegro , jakaś babka miała 1 sztuke. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 8 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2014 Wymiana na Toronto, czy Golden State? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eazyonee Opublikowano 11 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2014 CO masz Ciekawego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
havlicek Opublikowano 5 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 Kurtka poszła już, czy nadal chcesz sprzedać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eazyonee Opublikowano 6 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 nie sprzedalem jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eazyonee Opublikowano 9 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2015 UP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi