Wielo18 Opublikowano 10 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2015 Bardzo bym chciał by Marcin znalazł sie w ASG ale strasznie będzie o to ciężko, 9 dni do końca głosowania to niby jeszcze dużo czasu ale w ogolnym głosowaniu top 3 nie ma szans, a wątpie by trenerzy postawili na Polaka, nawet jak spisuje sie solidnie.3majmy kciuki by trenerzy zrobili Gortatowi prezent Ze względu czysto ,,ładniejszego dla oka'' o wiele lepiej byłoby zobaczyć Marcina w ASG niż takiego Al Jeffersona czy Noah'a na którego trenerzy mogą oddać swój głos prędzej niż na MG. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeCrab Opublikowano 10 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2015 Ja tam tej całej akcji nie pojmuję, Gortat w s5 (nie piszę nic o ławce, gdzie głosy nie mają znaczenia) ASG to byłoby większe nieporozumienie, niż obecność Magloire'a w 2004. Jak Marcin będzie de facto zasługiwał to osobiście poślę na niego kilka głosów. Na dzień dzisiejszy jedynym słusznym wyborem (poza oczywistymi) jest Millsap. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leeewy Opublikowano 10 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2015 Fakt, ale co tam. Tez glosuje na Gortiego na TT. Moze cos to da. A ASW i tak hejtuje . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 10 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2015 Ja tam tej całej akcji nie pojmuję, Gortat w s5 (nie piszę nic o ławce, gdzie głosy nie mają znaczenia) ASG to byłoby większe nieporozumienie, niż obecność Magloire'a w 2004. Myślałem, że tylko RappaR napisze coś podobnego. Gratuluję z całego serca, ale nie wylądujesz w łapu-capu gdyż powielanie takiego pi****lenia to jawny wstyd i jedna wielka hańba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 10 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2015 Wg mnie najważniejsze, że w naszych mediach mówi się o NBA. Może w końcu ktoś stwierdzi, że to chodliwy produkt i poważnie go zaprezentuje i wypromuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeCrab Opublikowano 10 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2015 Myślałem, że tylko RappaR napisze coś podobnego. Gratuluję z całego serca, ale nie wylądujesz w łapu-capu gdyż powielanie takiego pi****lenia to jawny wstyd i jedna wielka hańba. Wstydem i hańbą jest głosowanie na graczy lepszych/notujących lepszy sezon? To, że Marcin urodził się w tym samym kraju winduje go ponad LeBrona/Millsapa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 10 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2015 Traktujesz ASG zbyt poważnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 10 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2015 Wstydem i hańbą jest głosowanie na graczy lepszych/notujących lepszy sezon? To, że Marcin urodził się w tym samym kraju winduje go ponad LeBrona/Millsapa? Odniosłem się bardziej do zdania z Magloire, nie zamierzam Ci tego wyjaśniać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gamejros Opublikowano 10 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2015 Ode mnie poszły dziś kolejne 3 głosy (FB, Twitter, NBA.com) na Marcina. Przydałoby się stworzyć jakiegoś kwejka, czy coś podobnego. Możliwe, że to jedna z ostatnich szans w najbliższych kilkunastu latach na promocję basketu w Polsce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szkoda-czasu Opublikowano 10 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2015 Nawet nieźle się to rozkręciło. Chociaż mam wrażenie że cząstkowe wyniki są podawane tylko ze strony NBA. A Facebook Instagram i Twitter nie jest na razie zliczany, pewnie będą doliczone na końcu. Tak mi się wydaje patrząc na to co się dzieje na polskim FB. Celebryci, sportowcy aktorzy itd. umieszczają posty zachęcające do głosowania itp. wydaje mi się że Marcin powinien mieć więcej głosów. www.facebook.com/GortatAllStar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamb81 Opublikowano 10 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2015 niech Komoruski pogada z Obamą,może za kilka nowych więzień CIA uda się wciśnąć Gortata do składu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d-fence Opublikowano 10 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2015 Wstydem i hańbą jest głosowanie na graczy lepszych/notujących lepszy sezon? To, że Marcin urodził się w tym samym kraju winduje go ponad LeBrona/Millsapa? powiedz to ludziom głosującym na kobe'ego czy wade'a. gortat na pewno bardziej zasługuje na asg w tym sezonie niż wyżej wymieniona dwojka ktora znajdzie sie prawdopodobnie w s5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 10 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2015 Akurat Wade zasługuje jak mało kto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 20 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2015 Gdyby fani wybierali całe składy (na bazie poprzednich danych zdaje się): Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 20 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2015 (edytowane) kiedy podadzą trenerów i ich wybory? Edytowane 20 Stycznia 2015 przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 20 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2015 kiedy podadzą trenerów i ich wybory? Trenerzy to Kerr i Budenholzer. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 20 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2015 (edytowane) "Częstochowskie stowarzyszenie Aktywna Częstochowa zorganizowało happening informujący jak i zachęcający mieszkańców Częstochowy do aktywnego udziału w głosowaniu na Marcina Gortata Emotikon smile " Ta cała patriotyczna akcja jest jak najbardziej okej ale to mnie rozje*ało, jakieś dzieciaki chodzą po częstochowie i zachęcają do głosowania na gortata... może faktycznie marcin zostanie kiedyś prezydentem jak ma takie poparcie od ludzi którzy się nim ani koszem na codzień nie interesują Edytowane 20 Stycznia 2015 przez RonnieArtestics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 20 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2015 Przypomniało mi się, że Bieber wczoraj zachęcał na tt do głosowania na Kyle Lowry'ego, ale zapomniał dać #NBABallot. 39 tysięcy RT miał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 20 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2015 Trenerzy to Kerr i Budenholzer. i to chyba jedyna rozsądna rzecz w tym meczu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agatamonop Opublikowano 20 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2015 Przypomniało mi się, że Bieber wczoraj zachęcał na tt do głosowania na Kyle Lowry'ego, ale zapomniał dać #NBABallot. 39 tysięcy RT miał Hahahaha, mistrz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi