drizzy Opublikowano 12 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2014 West: M Gasol Griffin Davis Curry Harden East: Gortat Lebron Millsap Lowry Wall Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 12 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2014 (edytowane) Przybliżysz? To może i ja będę miał powód, żeby odpalać tweeta częściej, niż podczas trade deadline i draftu.Proszę uprzejmie.http://www.nba.com/wizards/vote Edit: można głosować 10 razy dziennie, do roboty wiara!! Edytowane 12 Grudnia 2014 przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gamejros Opublikowano 12 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2014 Jeżeli chcecie, żeby MG dostał się do all-star, to nie głosujcie na wschodzie na innego zawodnika z Frontcourtu, zostawcie dwa pola puste. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 12 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2014 Jeżeli chcecie, żeby MG dostał się do all-star, to nie głosujcie na wschodzie na innego zawodnika z Frontcourtu, zostawcie dwa pola puste. Dlatego napisałem o możliwości głosowania przez Tweetera. Nigdy nie pojmę jaki jest sens głosowania na Lebronów, Durantów, Kobasów czy inne Kurry. Ktoś boi się, że nie zagrają? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tasma Opublikowano 12 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2014 Jakby koś nie wiedział jak się głosuje to tutaj jest instrukcja. https://www.facebook.com/video.php?v=10152972216642526 Ja wiem, że Panowie mają swoje lata, ale zrobili z nich kompletnych debili. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 12 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2014 Jakby koś nie wiedział jak się głosuje to tutaj jest instrukcja. https://www.facebook.com/video.php?v=10152972216642526 Ja wiem, że Panowie mają swoje lata, ale zrobili z nich kompletnych debili. zluzuj cycki, to reklama ma być a nie robienie z kogoś debila poza tym strasznie fajna wyszła moim zdaniem, West na samym końcu z tą cegłą - parsknąłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chomik Opublikowano 12 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2014 zluzuj cycki, to reklama ma być a nie robienie z kogoś debila poza tym strasznie fajna wyszła moim zdaniem, West na samym końcu z tą cegłą - parsknąłem Zajebista reklama Troche w nawiazaniu do konserwatywnych dziadow: Precz z ajfonami i innym badziewem;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 19 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2014 Charles Barkley on why he doesn't like fans voting for All-Star: "Just bc you watch Grey's Anatomy doesn't mean you can do an operation." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 19 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2014 (edytowane) Charles Barkley on why he doesn't like fans voting for All-Star: "Just bc you watch Grey's Anatomy doesn't mean you can do an operation."[/size] Just bc u can jump high your fat ass doesnt mean u know anything. Edytowane 19 Grudnia 2014 przez RappaR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 25 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 25 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2014 Szajt, nie dziwi mnie przecenianie Davisa skoro w tym wieku ma tylu fanów. I druga obserwacja - marketingowo Lebron to chyba największa porażka w historii sportu. Biorąc pod uwagę, że gośc ma potencjał na GOAT, skończy karierę pewnie w top5 a właściwie będąc na topie dostaje niewiele więcej głosów niż Bryant czy taki Davis. Wierd shit. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
StroSHow Opublikowano 25 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2014 Gra w Cavs robi swoje więcej głosów dostał by pewnie grając w Kotwicy Kołobrzeg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chris Opublikowano 25 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2014 Szajt, nie dziwi mnie przecenianie Davisa skoro w tym wieku ma tylu fanów. Z ust osoby która woli ''all day all night'' Paula Millsapa uwaga o ''przecenianiu'' Davisa brzmi dosyć zabawnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karwan Opublikowano 25 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2014 Smutna jest liczba głosów na Millsapa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomahawk Opublikowano 25 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2014 Smutna jest liczba głosów na Millsapa. Tym bardziej, że tuż za nim są Amar'e i Drummond. Porażka na całej linii. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
just like mike Opublikowano 25 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2014 CP3 nieźle stracił na popularności, a z drugiej strony Stefek Curry wyrasta na światową gwiazde Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KBJ Opublikowano 25 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2014 Luki jak LeBron może skończyć w top5 skoro w finałach ma bilans na minusie? Nie ogarniam jego fenomenu. 3 wyraźnie przegrane finały, jeden szczęśliwie wygrany dzięki kosmicznym rzutom jego kolegów i jeden naprawdę pewnie wygrany(był lockout, ale niech mu będzie). Rzeczywiście top5 jak z bicza strzelił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 25 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2014 Luki jak LeBron może skończyć w top5 skoro w finałach ma bilans na minusie? Nie ogarniam jego fenomenu. 3 wyraźnie przegrane finały, jeden szczęśliwie wygrany dzięki kosmicznym rzutom jego kolegów i jeden naprawdę pewnie wygrany(był lockout, ale niech mu będzie). Rzeczywiście top5 jak z bicza strzelił. Lebron mimo wszystko na tempo na top5. Co prawda przydałoby się mu jeszcze wygrać 1 lub 2 mistrzostwa i jakieś MVP, ale jednak jego regularność, longevity, wpływ na atak (a w drugiej części kariery tez na obronę) i wszelkie totale jakie wykręci (najprawdopodobniej) powinny na top5 wystarczyć. Również uważam, że z Lebronem w finałach kilka razy działy sie przedziwne rzeczy, co prawdopodobnie miało związek z głową, ale cóż zrobisz - nikt nie jest idealny a te kilka meczów ie może przekreślać całej reszty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 25 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2014 Luki, moim zdaniem argument z longevity u 30-sto letniego gościa to nie jest za mocny. Niech pociągnie tak jeszcze z 4 lata, to zobaczymy. Jedna nieszczęśliwa kontuzja i może być po nim. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 26 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2014 Najbardziej stracił chyba Howard, który zawsze królował w takich głosowaniach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi