double. Opublikowano 28 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2014 Czesc, rozgrywka w nba 2k15 zaczyna mnie już trochę nuzyc dlatego chętnie pogralbym ligę online. Ile osób byłoby chętnych na takie coś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
delfin Opublikowano 28 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2014 Dlaczego by nie,ja chętnie(na PC) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wielo18 Opublikowano 28 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2014 Ja też Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeq117 Opublikowano 28 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2014 Ja bym zagrał, ale mam straszne opóźnienie przy grze online, które raczej nie jest winą internetu(inne gry śmigają w trybie online) :/ Wielo ze mną grał to wie jak jest ale niedługo powinien być nowy RAM do kompa i może coś to pomoże xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
double. Opublikowano 28 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2014 (edytowane) Ja bym zagrał, ale mam straszne opóźnienie przy grze online, które raczej nie jest winą internetu(inne gry śmigają w trybie online) :/ Wielo ze mną grał to wie jak jest ale niedługo powinien być nowy RAM do kompa i może coś to pomoże xd Przy nowych grach RAM nie ma znaczenia (sam mam 3gb i wszystko śmiga), teraz wszystko znaczy karta graficzna. Dodawajcie swoje nicki na Steam w postach to będę zapraszał i jakby nam się wystarczająco osób zebrało to zaczniemy Edytowane 28 Listopada 2014 przez double. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeq117 Opublikowano 29 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2014 Przy nowych grach RAM nie ma znaczenia (sam mam 3gb i wszystko śmiga), teraz wszystko znaczy karta graficzna. Dodawajcie swoje nicki na Steam w postach to będę zapraszał i jakby nam się wystarczająco osób zebrało to zaczniemy Kartę nową też planuje kupić, ale dopiero w okolicy kwietnia, maja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wielo18 Opublikowano 29 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2014 Nick : Wielo2k Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bankrut Opublikowano 29 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2014 Do ligi potrzebna jest parzysta liczba graczy jak coś i zdaje się, że nie zapisują się w niej wyniki. No ja to już raczej nie bardzo bo gram w lidze slamdunka (zaczęła się w tym tygodniu), to by było chyba za dużo tych meczy do grania online Ale w razie czego mój steam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
double. Opublikowano 29 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2014 (edytowane) Do ligi potrzebna jest parzysta liczba graczy jak coś i zdaje się, że nie zapisują się w niej wyniki. No ja to już raczej nie bardzo bo gram w lidze slamdunka (zaczęła się w tym tygodniu), to by było chyba za dużo tych meczy do grania online Ale w razie czego mój steam. Jest liga slamdunka w NBA 2k15? nie mogłem znaleźć żadnych zapisów. Ajj dobra, dopiero teraz zobaczyłem na forum Szkoda, że się nie załapałem Edytowane 29 Listopada 2014 przez double. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba83 Opublikowano 29 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2014 jezeli nie ma kompletu mozesz sie dopisac w trakcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eramus Opublikowano 30 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2014 ja sie chetnei dopisze ale nba2k bede mial dopiero jako prezent swiateczny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 1 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2014 Ilu gigowa trza miec karte grafiki zeby na luzie zagrac w takiej lidze, albo zeby w ogole dalo sie grac? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wielo18 Opublikowano 1 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2014 Ilu gigowa trza miec karte grafiki zeby na luzie zagrac w takiej lidze, albo zeby w ogole dalo sie grac? Ja mam Radeon HD 6790 1 gigowa i śmiga elegancko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 1 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2014 W takim razie za 3 tyg. Moze uda mi sie dolaczyc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeq117 Opublikowano 1 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2014 Sama "gigowość" karty to nie wszystko, ja mam 2 gigową i nie mogę grać online. Znaczenie ma taktowanie itd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
double. Opublikowano 1 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2014 No sama gigowość nie, też jakość ma znaczenie. Ja na ATI Radeonie 4850 1gb śmigam online normalnie, ale na full lowach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 2 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 A to chyba dupa zbita bo mam lapka ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tegotamtego Opublikowano 2 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 No sama gigowość nie, też jakość ma znaczenie. Ja na ATI Radeonie 4850 1gb śmigam online normalnie, ale na full lowach. powiedziałbym że na low fullach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bankrut Opublikowano 22 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2015 I jak z tą ligą? Bo ta na slamdunku padła, a tu może mniej osób by było to by jakoś to wyglądało? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hayes Opublikowano 23 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2015 I jak z tą ligą? Bo ta na slamdunku padła, a tu może mniej osób by było to by jakoś to wyglądało? up Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi