mythos Opublikowano 26 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2014 "nie słuchajcie Findka, bo się jeszcze nie goli" to był nasz trener Łosiu, a nie mój ojciec. swoją drogą miło, że panuje między nami dawna chemia. Jak między Mahornem a bad boysami. Jak on już był w Phili Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Findek Opublikowano 26 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2014 Oh, come here you. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 26 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2014 Ja mogę w dniach 9-11.12 wsiąść do pociągu byle jakiego, więc ten termin bym popierał. nie rozumiem wlasnie problemu dla was z lokacja, mi to jeden c*** gdzie sie spotkamy pociagi jezdza po calej polsce i do wiekszy miast jest dobre polaczenie co to za problem 3 h w pociagu tylko zeby basket ktos ogarnal i potem knajpe w nocy zeby mecz obejrzec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angie#25 Opublikowano 26 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2014 Kubass jeśli ktoś pracuje i studiuje w weekendy, a w dodatku mieszka w zajebistym wsiomieście na zadupiu Polski to może nie mieć takich możliwości.. jeśli ktoś reflektuje piszcie na priv! Z mojej strony to wszystko. Dziękuję za uwagę. Życzę spokojnej nocy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wowo Opublikowano 26 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2014 (edytowane) Temat zjazdu to trochę taka tradycja tego forum. Co roku powstają tematy ale ch**a wychodzi (szkoda). Teraz dopiero ogarnąłem temat a byłem w stolicy wieczorem na chwilę to mogłem wpaść. Chociaż Ely3 i Ignazz to roczniki chyba bardziej moich dziadków. Swoją drogą zawsze ciekawiło mnie jak by taki zjazd wyglądał skoro mamy rozstrzał od uczniów, przez studentów po ludzi z rodzinami itd. Starsi na balety do cocomo, studenci na najebkę do parku a młodsi do Mcdonalda na 2 for you ? Edytowane 26 Listopada 2014 przez wowo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 26 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2014 Temat zjazdu to trochę taka tradycja tego forum. Co roku powstają tematy ale ch**a wychodzi (szkoda). Teraz dopiero ogarnąłem temat a byłem w stolicy wieczorem na chwilę to mogłem wpaść. Chociaż Ely3 i Ignazz to roczniki chyba bardziej moich dziadków. Swoją drogą zawsze ciekawiło mnie jak by taki zjazd wyglądał skoro mamy rozstrzał od uczniów, przez studentów po ludzi z rodzinami itd. Starsi na balety do cocomo, studenci na najebkę do parku a młodsi do Mcdonalda na 2 for you ? Chyba licealistów czy uczniów nie mamy za dużo? Raczej dominuje wiek 20-30 lat, a jak parę osób jest starszych to i tak idzie się dogadać, już nie twórzmy sztucznych barier pokoleniowych. Szczególnie, że starczy, że każdy zrobi ze dwie setki i jakoś pójdzie to.Ps. Opcja w parku jak dla mnie najlepsza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 26 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2014 Nie chcę wiadomo czego, to tylko stwierdzę, że nie wiem co powiedzieć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 26 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2014 Trzeba po prostu rzucic sztywnym terminem nie wiem 5 grudnia, godzina 19 basket na sali, potem 22 ruszamy na miasto na najebke, a potem knajpa i ogladanie meczu tylko kto w wawie jest chetnyu zeby to ogarnac? i po prostu podajemy bede nie bede i tyle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mythos Opublikowano 26 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2014 ej, takie spotkanie na piwie gdzieś tam w bok od chmielnej to było na tym forum, czy poprzednim? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 27 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2014 Swoją drogą zawsze ciekawiło mnie jak by taki zjazd wyglądał skoro mamy rozstrzał od uczniów, przez studentów po ludzi z rodzinami itd. Starsi na balety do cocomo, studenci na najebkę do parku a młodsi do Mcdonalda na 2 for you ? Wowo starsi też chętnie na 2 for you tylko w wersji dla dorosłych i niekoniecznie w Mc Donaldzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 27 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2014 ej, takie spotkanie na piwie gdzieś tam w bok od chmielnej to było na tym forum, czy poprzednim? chyba na poprzednim, jeśli mowa o tym na którym ja byłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mythos Opublikowano 28 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2014 tak ale z tego chyba tez cos bylo, bo wydaje mi sie ze pamietam Borysa i Kfadrata m.in. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi