Skocz do zawartości

Toronto Raptors 2014/15

metlik

Rekomendowane odpowiedzi

Chyba trochę się wzruszył. Jak dla mnie to najbardziej efektowny dunker w historii nba (oczywiście będąc w szczytowej formie).

A wracając do tematu Raptors to czy ktoś może mnie oświecić i wyjaśnić jak to jest, że taka drużyna (nie mają jakiegoś nadzwyczajnego składu) ma bilans 12-2 i pierwsze miejsce na wschodzie?

Świetnie oglądało się dzisiejszy mecz Suns z Raptors. Wygrało Toronto i to zasłużenie, nie ma co mówić, ale Suns jak w 2 minuty z -16 doszło ich na -3 a później nawet zaczęło prowadzić to gracze Raptors zaczęli szukac na trybunach Vince'a Cartera :)

Valanciunas przećwiczył dzisiaj naszych wysokich, sędziowie pomogli gwizdkami i większość meczu nie grał Plumlee (3 minuty w pierwszej połowie) a Len co prawda grał ale słabo to wyglądało. Koniec meczu to w naszym stylu - 2 straty i po ptakach.

Pojedynek Bledsoe - Lowry. To było coś. Naprawdę dobrze było widzieć , że hajs wydany na jego kontrakty ich obu to jednak nie były błędy. Przechwyty, asysty, kontry, zbiorki, akcje and1, momentami bardzo wysoki poziom.

Dragic - nie wiem kompletnie co się z gościem dzieje, ale od kilku meczow wygląda jak balast, jakby mu sie nie chciało, jakby zapomniał jak się gra. Jak się szybko nie ogarnie to nie wiem czy nie czeka go ławka.

Lou starterem?

Według mnie Vasquez, który gra coraz lepiej (przynajmniej tak mi się wydaje. Z Dallas nikt nie zagrał dobrze, także ten mecz odpada). Casey będzie chciał wrócić do tego co działało w poprzednim sezonie, czyli Lowry-Vasquez, a Lou przyda się z ławki jak nikt.

• 2 tygodnie później...

co z tym Caboclo? pytam jakis insiderow Raps, bo wzialem go w fbx i narazie wielka pipa;] niezly mial debiut, dlaczego w ogole nie dostaje szansy gry, taki surowy? bedzie z niego nowy Durant, albo chociaz Giannis?;]

Tak - jest surowy. Debiut miał z Bucks jak prowadziliśmy 40 punktami, także zero presji. Na "normalne" granie jeszcze za wcześniej. Poza tym nie bardzo widzę komu miałby zabrać minuty. Nawet bez DeRozana mamy wystarczająco szeroki skład i nie musimy grać 19 latkiem, który jest 2 years away from being 2 years away.

Zastój w temacie, więc troszkę rozruszam :smile:

DeRozan pauzuje już ponad 2 tygodnie, a Raptors mimo to ciągle są na pierwszym miejscu na wschodzie. Wyglądają najlepiej drużynowo w swojej konferencji póki co i naprawdę fajnie się ich ogląda.

Edytowane przez barcalover