SkoczekS1 Opublikowano 17 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2014 Nie wiem jak wyglądają Raptors drużynowo bo mało ich oglądam, ale Wizards na bank im nie ustępują jakoś szczególnie. Jak możesz stwierdzić, że Wizards nie ustępują Raptors, skoro ich nie oglądasz? Nie twierdzę, że mylisz się, ale twoja wypowiedź sprawia, że czuję się zdezorientowany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LONGER01 Opublikowano 19 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2014 Nowe logo Raptors? Mam nadzieje że nie. W przyszłym sezonie ma być rebrand Raptors, nowe logo, nowe stroje, może nazwa?Najlepszy cytat na realgm obrazujący odczucia kibiców: "Looks a but too much like the Nets logo. We supposed to **** Brooklyn...not be Brooklyn." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 19 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2014 Jak możesz stwierdzić, że Wizards nie ustępują Raptors, skoro ich nie oglądasz? Nie twierdzę, że mylisz się, ale twoja wypowiedź sprawia, że czuję się zdezorientowany. Gdyż barcalover stwierdził jakby z pełnym przekonaniem, że do Raptors nikt nie ma startu w tej kwestii... zupełnie jakby nie widział tego co grają Wizz, a oni naprawdę wyglądają kurewsko dobrze w tej materii. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 19 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2014 Atlanta wygląda może i jeszcze lepiej, ale to Toronto jest #1 póki co i to bez DeRozana od 3 tygodni. Po prostu wszystko u Raptors klika, jeśli chodzi o drużynę; chemia, atmosfera, dowodzenie na boisku Lowrego, dostosowanie się do swoich ról. Oczywiście, że ciężko jednoznacznie stwierdzić, że są lepsi niż Wizards czy Hawks, ale ja tylko króciutko wyraziłem swoje zdanie. Nie napisałem też, że Wizards im mocno ustępują Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 19 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2014 Wszystko w Waszyngtonie wygląda podobnie jak to opisujesz. Pierce robi tak dobrą robotę, że po prostu czapki z głów dla tego Pana. Ależ on musiał się męczyć na tym Brooklinie. Z czasem nabieram do niego coraz większego szacunku. Wybitna postać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 22 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 Mam wrażenie, że gdyby Raptors go nie wygrali to poszedłby z 30 pickem do Spurs, ale tego już się nie dowiemy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 22 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 Na pewno Dave Joergera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 22 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 Rick Carlise po Pacers poszedł do Detroit, zbudował zespół po czym Larry Brown poszedł na gotowe, wrócił do Pacers jako head ale rozjebał mu zespół Ron wpadając w trybuny, więc Rick jest dobrym przykładem phil jackson też wjechał z buta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tegotamtego Opublikowano 22 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 (edytowane) Terry Stotts był asystentem Jima Carreya w latach 2008-2012. Edytowane 22 Grudnia 2014 przez tegotamtego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d-fence Opublikowano 22 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 (edytowane) co do bruno caboclo to raps wybrali go nie licząc względów czysto sportowych pewnie z prostego powodu, jest brazylijczykiem a nie amerykaninem więc nie koniecznie będzie chciał uciec z kanady do stanów Edytowane 22 Grudnia 2014 przez d-fence Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marceli73x Opublikowano 22 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 co do bruno caboclo to raps wybrali go nie licząc względów czysto sportowych pewnie z prostego powodu, jest brazylijczykiem a nie amerykaninem więc nie koniecznie będzie chciał uciec z kanady do stanów Zgadzam się. Oni powinni kombinować tak jak SAS. Ekipa międzynarodowa plus ewentualnie jacyś Kanadyjczycy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d-fence Opublikowano 23 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2014 Zgadzam się. Oni powinni kombinować tak jak SAS. Ekipa międzynarodowa plus ewentualnie jacyś Kanadyjczycy. tylko bez przesady bo później wybierają z 1 pickiem bargnaniego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 23 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2014 3. D.Casey - znikąd w swym czasie objął Timberwolves Garnetta, gdzie został zwolniony. Później przeszedł do Dallas i jako asystent wywalczył tam tytuł. Obecnie tak dobrze układa klocki w Raptors, że można powoli się zastanawiać czy nie miał całkiem znaczącego wpływu w Mavericks (pewne podobieństwa - czyli cała masa znakomicie wypełniających swe zadania role-playerów). To właśnie Casey był nazywany architektem defensywy Mavs podczas mistrzowskiego sezonu. Świetny trener. Od początku byłem pewnien, że potwierdzi swój warsztat jako HC. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiałaCzekolada Opublikowano 24 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2014 To właśnie Casey był nazywany architektem defensywy Mavs podczas mistrzowskiego sezonu. Świetny trener. Od początku byłem pewnien, że potwierdzi swój warsztat jako HC. Casey to było mega gorące nazwisko w 2011, ale w 2012 i 2013 ludzie wylewali już na niego wiadra pomyj i gorzej w lidze miał chyba tylko klasycznie Brooks i Ty Corbin. Czasem warto poczekać (Mike Malone) zanim powieli się wariant Polskiej Myśli Szkoleniowej, która zakłada, że dwie porażki z rzędu to powód do radykalnych roszad na stołku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chris Opublikowano 24 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2014 Nie potrafię logicznie wytłumaczyć jak mogą być tak dobrzy w ofensywie. Ciekawe kiedy im przejdzie. ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 24 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2014 Nie potrafię logicznie wytłumaczyć jak mogą być tak dobrzy w ofensywie. Ciekawe kiedy im przejdzie. ;] Co prawda od 3 lat Casey wbija im do głowy obronę, ale trzon zespołu nie zmienił się i po prostu zgrali się. Poza tym dzięki obronie mają więcej punktów po kontratakach. Do tego doszli w tym sezonie Lou Williams i James Johnson,którzy robią tytaniczną pracę w ławki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 13 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2015 Obejrzałem sobie w nocy mecz z Tłokami i ogólnie można powiedzieć że mecz sponosorowała literka Z tzn zero obrony. Toronto broniło w tym meczu fatalnie. Wiem jak wyglądają zaawansowane statystyki niemniej mam pytanie do fanów Raptors - oni cały czas tak bronia że praktycznie każdy moze wjechać im pod kosz? ( nie ukrywam że to był mój 4 cały mecz Toronto i chyba tylko raz bronili przyzwoicie) albo ta akcja kuriozum gdzie Meeks rzuca za 3 w ostatniej sekundzie i na powtórkach widać jak miał dużo przestrzeni do oddania rzutu choć było wiadomo że to jedyna opcja do której Jerebko mógł podać Ratowało ich to że w drugiej połowie Vasquez wszedł w tryb trafiam wszystko ( choć może po celnym rzucie mógłby sie skupiać na powrocie do obrony a nie człapaniu po parkiecie i delektowaniu się trafioną trójką) niemniej obrona Raptors jest jedną z najgorszych jakie widziałem ( a jako fan Jazz naprawdę naooglądałem się dużo fatalnej obrony) a przecież w teorii dobrych obrońców mają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
double. Opublikowano 15 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2015 DeMar dziś wraca! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 15 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2015 ??? Grał już w ostatnim meczu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 15 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2015 News tygodnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi